Hymyjen perjantai

Aika hauska ilmiö tämä perjantainen hyvä mieli. Se on nähtävissä ihan joka perjantai, aamusta alkaen. Iltapäivän tunteina se sitten kohoaa korkeimmilleen ja iloisuus on kaikkialla:  bussissa, lähikaupassa, lenkkipolulla, koulun pihalla, päiväkodin parkkipaikalla....ja kotona ! Ha en riktig god helg - ha en fin fredagskveld !!! Ohh..det er så godt med helg og fri - nå skal vi kose oss litt !  Siis, hyvän viikonlopun toivotuksia ja toteamuksia siitä, että viikonloppu on tervetullut ja herkutteluunkin on sen kunniaksi oikeus !
Töissä katsoimme oikeudeksemme syödä Napoleons kake:nia (kermatäytteinen kakku) jo lounaalla - olihan tänään perjantai !

Perjantaissa on hyvä fiilis ja energia. Perjantaisin tapaa harvoin äkäisiä ihmisiä ja kiireisilläkin ihmisillä tuntuu olevan hieman enemmän aikaa. Perjantaina hymyillään enemmän kuin minään muina päivinä ja perjantai-ilta rauhoittaa väen ja tienoon hyväntuuliseen olemiseen :) 

Perjantai- fredag - friday - positiivinen sana, positiivinen päivä. 
Hyvää viikonloppua teille kaikille !

Freedaagi kuvina:



Perjantain sallittu.


Perjantain hiljenevät kadut.

Kaupunkimme katuja, perjantai-illan rauhassa. 


Rauhaa ja lepoa.

Ai niin...lääkäriltä saamani rohdot auttoivat ! Yskä on poissa ja olo oikein hyvä :)

Vi snakkes !


Kommentit

  1. Meinaa sydän pakahtua noihin kauniisiin kaupunkikuviin! Perjantaifiilis, mikä se on? ;) Viikonloput on meillä töissä kiireisintä aikaa, perjantaina otetaan vauhtia, viikonlopun kiristyvää työtahtia varten :D

    VastaaPoista
  2. Tein itsekin aikoinani viikonloppuvuoroja ja lauantai oli se viikon kiireisin päivä, mutta koin jo silloinkin perjantain mukavaksi päiväksi. Ihmiset ovat silloin todellakin mukavammalla tuulella ja lauantai-aamuina ei tarvinnut hoputtaa perhettä minnekään, vaan sai "rauhassa" lähteä töihin ! Nykyään olen niin onnekas, että saan nauttia viikonlopuista perheen kanssa ja arvostan sitä asiaa todellakin paljon !!! Voimia sinulle viikonlopun pyöritykseen !

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Valohoitoa psori-käsille ja mielelle :)

Syyspäivän throw back huhtikuun hetkiin

Kreikkalaiset tuliaiset