Laskiaislaiskiaiset

Hauskaa laskiaista !
Meillä sitä on vietetty suurimmaksi osaksi tv:n äärellä ja seurattu snowboardin maailmanmestaruuskisoja Oslosta ! Suomen Enni Rukajärvi näytti osaamistaan ja hyviä hermojaan tänään slopestylessä ja otti hienon, kolmannen sijan :) Hyvä Enni !
Aamukahvista tuli siis pitkä nautinto ja yhdessä vanhemman tyttäreni kanssa olimme varsinaisia sohvan valtaajia aamutossuissa ja pyjamissa :) Mulla on muuten aivan ihanat aamutossut, ulkonäöltään ehkä vähän sekaleivän näköiset, mutta niin taivaallisen lämpöiset. Ne ovat untuvaa ! Nyt olen päättänyt ostaa sellaiset myös mökille !


Tohvelisankareiden pitkät kahvit ja snowboard-katsomo :)



Sen toisen sohvan valtaajan töpposet :)


Omat höyhenet talven valkoisissa jaloissa !

Me heräsimme aamulla lumipyryyn, sakeaan sellaiseen ja kaikki se keväinen tunnelma (josta viimeeksi niin hehkutin) oli hetkeksi poissa. Aurinko löysi onneksi tiensä taivaalle jo aamupäivän aikana ja sulattelee nyt lumia parhaansa mukaan. Me teimmekin auringon innoittamana reippaan lenkin pitkin saaremme rantoja, vaikka erittäin reipas pohjoistuuli meitä matkalla riepottelikin. Poskia pisteli, mutta mieli on hyvä ! Tässä pari tuulista, mutta aurinkoista kuvaa lenkin varrelta. Raikasta, erittäin raikasta !


Raikas meri,  sinisen eri sävyt - en voisi elää ilman merta ja rakastan sitä pohjoistuulellakin !

Retkeilyn jälkeen kävimme anopin luona laskiaispullakaffeilla, hyvällä mielellä, sillä eiköhän sitä tullut muutama kalori poltettua pohjan puhuria vastaan marssiessa..


Sain muuten uuden peilini seinälle, vihdoinkin ! Samalla vaihdoimme sohvapöydän yllä olevan kattokruunun uuteen lamppuun, ns. simpukkalamppuun. Se antaa kauniin valon, on hento ja valkea ja avartaa huonetta omalla keveydellään.






Siinä se on, seinällä :)

Laitan tähän myös tänään otetun kuvan helmillä ja enkelinsiivillä koristelemastani sydämmestä ja ihan vain siksi, että aurinko osui siihen tänään varsin kiehtovalla tavalla.



Pienet siivet ja taivaallinen kosketus :)

Mulla on tapana koristella vähän kaikkea "omalla näkemyksellä" ja yhdistellä erilaisia esineitä ja koristeita toisiinsa.  Tämä alempi kuva on meidän kylppäristä.

Poika on kirppislöytö ja koira taas kylpylelumallistoa Italiasta. Vene, jossa ne istuvat on ostettu KodinAnttilasta.

Kaikkein hauskinta on rakentaa / saada aikaan yksityiskohtia ja kokonaisuuksia, jotka ilostuttavat katsojaa, sekä itseäni että vieraita.

Tytöillä alkoi perjantaina talviloma ja itselläni on alkuviikko vapaata, joten koetan kovasti keksiä meille jotakin mukavaa tekemistä. Shoppailua ja elokuvia luulisin, tai kenties pieni mökkireissu.

Tämä päivä kruunattiin kuitenkin katkaravuilla, talvisen meren aarteilla, jotka täällä ovat aina ensiluokkaisia, mutta varsinkin helmi-maaliskuussa parhaillaan ja jälkkärillä anopin luona. Laskiaispullaa...nam..nam.




Vi snakkes !





Kommentit

  1. Minunkin tyttärellä on tuommoiset tossut :). Ja nuo sinun "sekaleipätossut" näyttävät lämpimiltä.

    Minua alkoi hymyilyttämään nuo enkelinsiivet sydämessä: liekkö ne niitä Märthan höyheniä, joista haluttaisiin ottaa DNA-näyte ;)?

    Mukavaa alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luulenpa, että nämä höyhenet antaisivat ihan maallisen DNA-näytteen ;) Enkeleitä, onko heitä - kukapa tietää...mutta en kyllä usko, että ne heittelevät höyheniä kenenkään niskaan tai lompakkoon ! Mukavaa viikkoa sinullekin !

      Poista
  2. Ihanat noi sun tossut ja saman tyyppist lamppuu olen kuolannu kaupois meil :) Peiliki on kivan erinlaine . Kyl täytyy sanoo et jos viel jatkat noitte maisema kuvie näyttämist ni, koht pakkaan kimpsut ja kamssut ja tulen teil asuu ;) Siis kertkaikkise ihana näköst... huokaus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä maisemia jäisin kyllä kaipaamaan, jos muuttaisin täältä pois ! Tänne kannattaa joskus tulla lomalle, kiertää Etelä-Norjan ihanat rantakaupungit, rannikon helmet (kuten niitä täällä kutsutaan) ja jatkaa sieltä tänne länteen. Vuonot ovat henkeä salpaavan vaikuttavia, kuvia niistä luvassa kevään mittaan :)
      Tossut ovat muuten Jean Paul-merkkiset.

      Poista
  3. Oi, miten hienoja sinisen sävyjä meressä on!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huhti-toukokuussa usein hienoimmillaan, turkoosina. Eilen upea reippaan tuulen ja aallokon ansiosta. Kunpa kuviin saisi vielä sen tuoksun !

      Poista
  4. Päädyin tänne Helin blogista, onneksi :) Vaikka täällä Oslon seudullakin on ihan kaunista niin kyllä siellä toisella rannalla vaan näyttää aivan mielettömän hienolta! Ja toki sinulla on taidokkaita kuviakin. Olemme asuneet Oslossa jo 2,5 vuotta ja vieläkin on tekemättä etelä- ja länsi-Norjan kierros. Ensi kesänä varmaankin sitten!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa tehdä. Etelän rantakaupungit ovat niin somia ja täällä meillä riittää ihasteltavaa. Preikestolen on ihan must (jos ei huimaa). Itse tykkään käydä Oslossa, joka on mielestäni todella mukava kaupunki - ja ihan oikea kaupunki näihin länsirannikon kaupunkeihin verrattuna. Täällä on enemmänkin sellainen pikkukapunki / kalastajakyläfiilis !
      Kiva muuten, että löysit tänne mun blogiin :)

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Valohoitoa psori-käsille ja mielelle :)

Syyspäivän throw back huhtikuun hetkiin

Kreikkalaiset tuliaiset