Ruusuja kultahääpäivään

He astelivat vihille 50 vuotta sitten Stavangerin tuomiokirkossa ja tänään juhlimme heidän kultahääpäiväänsä <3 Täytyypä todeta, että yli 80 vuotiaat appivanhempani näyttivät onnellisilta, terveiltä ja suorastaan sädehtiviltä tänä aurinkoisena juhlapäivänä. Harva uskoisi tämän vauhtiparin olevan yli 80 vuotiaita, niin reippaita he ovat kauniissa, siistissä kodissaan ( eivät vieläkään ole vastaanottaneet siivousapua) ! Ihailen heitä ja toivon, että olen itse 80 vuotiaana yhtä nuorekas :)

Olin ottanut tehtäväkseni järjestää juhlaan ruokapöydän kukka-asetelman ja päätin sen lisäksi tehdä mukaan pienen yllätyksen. Kutsun sitä elämän puuksi :) Löysin Kremmerhuset putiikista pieniä kehyksiä, joihin valitsin kuvia 50 avioliittovuoden varrelta. Ripustin kehykset pähkinäpuun oksaan, joka sijoitettiin kukka-asetelman viereen. Kukiksi valitsin 50 ruusua suureen hopean väriseen maljaan. Valmistelin kaiken jo eilen ja siitähän olikin seurauksena se ilo, että sain ihastella asetelmaa täällä kotona kokonaisen illan !

Appivanhempani pitivät yllätyksestä oikein kovasti :)





Asetelmaa testailtiin meillä perjantai-iltana.


Tässä on muuten mun eilinen shoppailu - pieni rottinkilamppu, vähän vino ja kerrassaan hurmaava. Ihastuin siihen niin, että se oli pakko ostaa omaksi ja paikka sille löytyi anopin vanhalta "nurkkapöydältä". Nurkkapöydän entinen, valkoinen valaisin muutti lipaston päälle ja tuntuu istuvan siihen ihan hienosti.


Näin siis fiilisteltiin perjantai ja tänään on juhlittu maittavan ruuan ja makoisten kakkujen kera.

Appivanhempani saivan meiltä lahjaksi suuren, Merino-villaisen huovan (Oleana)  ja Iittalan Taika-sarjan mukit ja kulhot ! Näin he voivat istua kevätiltoja parvekkeella, yhdessä huovan alla ja siemailla teetä <3  Happily ever after !





Kauniin päivän päätteeksi kuvasin makuuhuoneen ikkunasta kauniin iltataivaan....huomaatteko kuun, entä tähden ?



Hyvää viikonlopun jatkoa teille kaikille :)

Vi snakkes !

Kommentit

  1. Ei ihme, että appivanhempasi pitivät lahjoistaan. Nuo pienet, kehystetyt kuvat oli hieno idea.

    Ps. Sinulle on haaste blogissani.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vastaan haasteeseen varmasti jo huomenna - kiitos mukavasta haasteesta :)

      Poista
  2. Eksyin blogiisi ensimmäistä kertaa, ja ihastuin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun eksyit - tervetuloa :) Vilkaisin sinun blogiasi ja saatpa uuden lukijan sinäkin.

      Poista
  3. Ihastuttava ruusuasetelma, todella uniikki korkean vaasinsa ansiosta. Luin profiilistasi, että opiskelet sisustuskonsulentiksi ja sen kyllä huomaa - sinulla on esteettistä silmää! Tuo elämän puu on myös ihastuttava enkä ihmettele ollenkaan, että appivanhempasi siihen ihastuivat. :)

    Löysin blogisi Minna M:n blogin kautta, jossa hän listasi ulkosuomalaisia blogeja. Tykästyin blogiisi kovasti, joten kivaa kun löysin tänne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa ja kiitos kehuista ! Täytyypä käydä sinunkin blogissasi - kiva saada uusia blogituttavuuksia. Hyvää alkavaa viikkoa !

      Poista
  4. Kaunis on kattaus :) Kuule olisi kysyny semmost ku olen ain halunnu tommost simpukkavalaisint ja se olis viel huomisee ast tarjoukses Kodin ykköses ja näyttää ihan samalt ku sun valasi :) Meidä olkkari noin 20 neliöö ja ny kattokruunu mis 5 40 w lamppua, mut on liian kirkas mun makuu. Käytetää tosi harvoin kattolamppua, et enemmä on sisutukselline esine. Mitä luulet riittääkö toi simpukkavalaisin olkkariin valaistukseltaa ? Meil on Vitriini pääl pöytälamppu, mis himmeä tunnelma valo. Meil todella aurinkoine olkkari, et ois varmaa ihana ku ne simpukat oikke hohtais . Kiitos jos viittit vastata äkkii, ku huomenna tarjous on viimest päivää ;)

    VastaaPoista
  5. Mene ihmeessä hakemaan simpukkalamppu itsellesi ! Mulla oli olohuoneessa sama ongelma, eli vanha valaisin (kattokruunu) oli todella kaunis, mutta sen antamasta valosta en pitänyt ja siksipä sitä harvemmin käytettiin. Simpukkalamppu antaa hyvän,lämpimän valon ja valaisee riittävästi 40 W lampullakin. Olen oikein tyytyväinen ja auringossa simpukkalamppu näyttää kesäisen keveältä ja kauniilta. Hyvää ostosreissua Kodin ykkoseen :)

    VastaaPoista
  6. Kiitos nopiast, vastauksest :) Soitin Kodin ykkösee ja oli vaa yks valkone jäljel ja varas sen mul huomiseks ni viel katon sitä sit tarkemmi :)Mä ajattelin samaa et olis keveän ja kauniin näköne ja mun mielest sopis meidän olkkariin hyvin. Tietty alus on varmaa, kauhia tottumine ku on niin erinlaine ;) Hauskast et sul oli sama tilanne, ja päädyit sit toho kauniisee simpukka valaisimee . Ai sul on vaa 40 w lamppu sii, no sit voidaa kokeilla 60 w ku sellane olis valmiina . Oikke pal kiitoksia sul, olit kiltti :)

    VastaaPoista
  7. Olisivatpa kaikki yhtä onnekkaita kuin appivanhempasi! Ihanaa, että kumpikaan ei ole sairauden murtama ja saavat jatkaa yhteiseloaan onnellisesti.
    Tuo elämänpuu on kerrassaan hurmaavan ihana ajatus! Sain tuosta inspiksen isommalla kaavalla tehtävään elämänpuuhun äitini tuleviin 50-vuotisjuhliin. Mutta tuo on kerrassaan niin ihana, että tuli melkein tippa linssiin :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Valohoitoa psori-käsille ja mielelle :)

Syyspäivän throw back huhtikuun hetkiin

Kreikkalaiset tuliaiset