Tunnelmia maalla ja kaupungissa

Vuonoon on tulossa ihan kunnon syksy, maisema muuttuu, linnut hiljenevät ja aamut ovat usvaisen viileitä. Pääskyset valmistautuvat matkaan ja viikonlopun auringossa ne ikäänkuin tanssivat jäähyväisiään. Mökkiä laitoimmekin jo pikkuisen talvikuntoon vaikka mökkeily vielä jatkuukin. Polttopuita kannettiin sisään, haravoitiin, puhdistettiin kattorännit ja pakattiin trampoliinikin jo talvisäilöön.  Viikonlopun upea sää sai kuitenkin vielä kesäiselle mielelle ja siitähän me tykätään ! Pihassa on vielä jonkin verran syyskukintaakin ja perhoset lentelevät yhä ahkerasti - kesän jälkimakua !
Tässä tunnelmia kameran kertomana:











Grillaajaa odotellaan taas ensi keväänä :)
Forrest Gump -lippis ostettiin Universal Studios:ta, Orlandosta.















Kotona ollaan niin ikään siirtymässä talviaikaan ja kaikenlaista uutta, vähän tummemmissa sävyissä, tekee nyt mieli. Löysin Ikeasta uudet, tummanharmaat verhot ja ne ovat todellakin muuttaneet tunnelman koko huoneessa. Vanhempi tyttäreni tosin ihmetteli, että olenko alkanut "emuilemaan" ;)  Harmaa on ollut mun väri-ihastukseni jo viime vuodesta, mutta näin tummaa sävyä en ole aikaisemmin kokeillut.
Eilen tein aivan super-ihanan löydön Hos Tora-putiikissa käydessäni. Mieheni kauhuksi ostin siis jälleen uuden koristetyynyn..... mutta tätä ei vain voinut jättää ostamatta !!!
Samalla joudun tosin syömään omat sanani, joiden mukaan kultaa ei meille ilmesty...hih..mites tässä nyt sitten kävikään ? :D
Ostin myös pikkuisen lasilyhdyn ikkunaan valoa antamaan ja kynttilävaraston kasvattaminen on taas hyvässä vauhdissa sekin. Olen suurkuluttuja ja varsinainen "tulittaja". kuten isäni joskus ilveilee.
Kollinketaleemme, Kåre,  on siirtynyt talviaikaan hänkin ja seikkailut sadan metrin metsässä ovat vaihtuneet sohvaan ja tv-tarjontaan.
Tässä iltatunnelmia emu-verhojen takaa :)









Se ihan must-tyyny  (Au maison) <3



Sellaista tällä kertaa !
Minä lähden muuten lokakuussa Helsinkiin ja aion nauttia kokonaiset viisi päivää Suomesta, ihanuuksien ihmemaasta ! Turussakin aion pistäytyä - IHANAA !

Vi snakkes ! 



Kommentit

  1. Kylläpäs on kauniita kuvia! Ruusunmarja on niin syksyn merkki, lapsina niitä keräiltiin kirkon kiviaidan vieressä kasvaneista puskista. En kyllä muista mitä niillä tehtiin...? Tuo tyyny sopisi tänne meillekin, mutta olen pannassa pikkutyynyjen ostostelun suhteen. Mies ei ymmärrä, miksi niitä pitää olla :)

    VastaaPoista
  2. Ne miehet, ne miehet ! Meillä pannassa ovat lyhdyt ja viltit / huovat.....:) Höh !

    VastaaPoista
  3. Kauniita tunnelmia! Meillä herra harmaakarhu ei antaisi ostella kotiin mitään, ei kuulemma mahdu.

    Käyn aina salaa ostosreissuilla:)

    VastaaPoista
  4. Voi kyl toi mökki, on sisält söde ♥♥♥ Kuniit noi harmaat uuret verhot ja ny ol pakko kysyä mitä tarkottaa sana emuilu ? Ain ihastelen tota, upeeta ruakkapöyttää ♥ Tervetuloa vaa, syksyse Turkku ♥♥♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, emo-tyylistä on kysymys...kirjoitin väärin, koska olen vain norjaksi kuullut lausuttavan. Kyse on siis nuorisotyylistä joka on musta ja raskas :)
      Kyllä on kiva tulla Turkua moikkaamaan !

      Poista
  5. Hah just no mä ihmettelinki, et mitä toi tarkotta ♥ Onha se kiva käyrä varmaa, koti Suomes ain välil ♥

    VastaaPoista
  6. Hei ihanaa reissua Helsinkiin, ellet sitten ole jo siellä piipahtanut :) Turusta on pakko suositella Tintå-ravintolaa + häränlihavarrasta (ellet ole kasvissyöjä). Se on paras annos minkä olen koskaan syönyt, njam.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Valohoitoa psori-käsille ja mielelle :)

Syyspäivän throw back huhtikuun hetkiin

Kreikkalaiset tuliaiset