Näin sydämeeni Joulun teit

Mikä tekee sydämeen Joulun ?
Omalla kohdallani se on piparkakkujen, lanttulaatikon ja glögin tuoksu. Se on vintiltä haettu joulukoristelaatikko, josta löytyy  rakas, vanha nallekoriste ja siinä teksti: Remember Your Christmas in California 1984. Se on lasten adventtikalenteri, postilaatikkoon ilmestyvät joulukortit, kuusen tuoksu ja lahjapaperirullat!
Todellisen joulutunnelman saavutan kuitenkin vasta aattona Suomen Turun julistaessa joulurauhaa. Täällä Norjassa hiljennyn tv:n äärelle kiitollisena siitä, että SVT 2 lähettää Joulurauhan suorana lähetyksenä, mutta kaikkein parahinta on viettää joulua Suomessa ja osallistua Joulurauhan julistukseen paikan päällä.
Turun Tuomiokirkko, Vanha Suurtori ja kaikki kauniit lapsuuden joulumuistot - näin sydämeeni Joulun teet <3 
Pieni koti-ikävä ja huomaamaton kyynel täälä Norja-joulussa kuuluvat asiaan :)

Muuten aatto menikin sitten varsin iloisissa merkeissä ja pinnekjøtt tilbehøøreineen maistui oikein mainiolta ! Lakkakerma on perinteinen joulujälkkärimme ja sehän kruunasi jouluaterian tänäkin vuonna - nam :)

Joulupukin mukaan olimme olleet varsin kilttejä tänäkin vuonna ja lahjatoiveet täyttyivät itse kunkin kohdalla. Tuvassa iloitsi 5 aikuista, yksi lapsi, yksi teini ja kaksi koiraa - kaikilla kylläinen, hyvä ja rauhaisa olo :)

Tänään onkin sitten jo lenkkeilty, sadekuuroista huolimatta, mutta koska lenkiltä ajettiin lähes suorinta tietä kahvivierailulle ja joululeivonnaisten ääreen, on lisää lenkkeilyä luvassa jo huomenna....huh ja puh... :)

No, tässä nyt taas tätä joulua kuvina:




Aattoaamun tunnelmia, eli makeisia, lanttulaatikoita ja kunnon aamiainen - kreikkalaista jugurttia hunajalla ja pähkinöillä.




Suomesta saapuneet Vihreät kuulat ja omatekemät suklaaluumut (70% tummaa suklaata ja pieniä Sunsweet-luumuja).




Aaton kattaus.









Sisustukseen liittyvät joululahjat, eli ne toivotuimmat omalla kohdallani :) Pukki oli todennut minut aika kiltiksi tänä vuonna(kin)!



Lexington villahuopa, silkinohut (100% villaa) ja sen verran tyyris, etten itse ole sitä raaskinut ostaa. Ihastuin siihen Helsingin Stockmannilla ja sen jälkeen olen sitä käynyt ihastelemessa muutamassakin liikkeessä.







Uuteen keittiööno toivoin Kitchen Aid:in Artisaania ja sain sen.....jippii !


Myös tyttäreni olivat ostaneet keittiöon sopivia lahjoja, kahvikuppeja, teetä ja sitten näitä ihania lasipurkkeja.



Lammasjakkara on aivan ihana ja norjalaista käsityötä. Saattaa olla, että se päätyy mökille, vaikka soma se on eteisessä täällä kotonakin. 

Oikein ihania lahjoja siis !

Lunta meillä ei muuten ole enää yhtään. Tämän päivän lenkki tehtiin vihreässä maastossa ja lampaitakin näimme ulkona laitumella - eli kesä talven keskellä :D

Nyt keskitymme Uuden Vuoden kujeisiin (ja siihen lenkkeilyyn tietenkin). Lumi on toiveena yhä, mutta vihreältä näyttävät sekä loppuvuosi että Uuden Vuoden viettokin.


Takk for det gamle, eli kiitos kuluneesta vuodesta, mukavista kommenteistanne, ihanista blogeistanne ja seurastanne täällä blogimaailmassa.

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA TEILLE KAIKILLE !

Vi snakkes, Marianna


Kommentit

  1. Näyttää ja kuulostaa hyvälle joululle.

    Mukavia välipäiviä ja hyvää uutta vuotta:)

    VastaaPoista
  2. Miten kauniita kuvia!
    Ihastuin tuohon suloiseen lammasjakkaraan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lammasjakkara on kyllä niin soma, että taidan pitää sen kotona. Koira sitä vähän ihmetteli, mutta antoi onneksi olla rauhassa :) Oikein ihanaa Uutta Vuotta sinulle.

      Poista
  3. Siis voi apua, miten mahtavia lahjoja<3
    ihanaa uutta vuotta 2013 :)

    VastaaPoista
  4. Haleja ja onnellisen uuden vuoden toivotuksia blogiystävälleni♥

    VastaaPoista
  5. Voi kiitos ja samoin sinulle <3

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Valohoitoa psori-käsille ja mielelle :)

Syyspäivän throw back huhtikuun hetkiin

Kreikkalaiset tuliaiset