Sumu

Täällä sitä seikkaillaan sumussa ja varsin lämpimässä tammikuun säässä. Mittari keikkuu +10 tienoilla, eilen käväistiin jopa +13 asteessa ja sumu tekee maailman vähän aavemaiseksi.
Lämmin ilma on inspiroinut sekä lenkille että pihan siivoamiseen ja kukkapenkistä, sumuverhon takaa, löytyikin tänään varsin mukavia yllätyksiä - tulppaanit ja lumikellot kurkistivat jo mullasta ! Mikä ihana näky <3





Sumussa:



Vanhempi tyttäreni ei halunnut kuvaan :)




Lenkkipolulla:)








Sumuisen metsän valtias ?




Sisustuksen suhteen on niin ikään herännyt valtava tarve kurkistaa mullasta valoon ja aurinkoon..... raikkautta, keveyttä ja jotakin uutta :) Joulukoristeet on siivottu vintille ja uudelle on tilaa ja tarvettakin.
Piipahdus shoppailemassa tuotti tulosta ja muutama hauska uutuus /  kotiin jo ilmestyikin.

Eväspussukoita - paluu arkeen.
NIin...täällä Norjassahan harrastetaan eväitä, koulussa ja työpaikoilla. Siitä voikin sitten kirjoittaa ihan oman juttunsa - täytyypi joskus se tehdä ;)







Vähän DIY:tä. Tarvitsin lisää säilytystilaa olohuoneessa aivan liian usein viihtyville latureille ( IPad, IPhone, Mac, kamerat jne.) ja tietysti muullekin "lojuvalle" tavaralle jota sohvan lähimaastoon kummasti kertyy. Olen hirmu allerginen kaikenlaisille laturinpiuhoille olohuoneessa ;) Tässä hauska ratkaisu ja hintaa tuli vain pyörille ( Clas Ohlson). Puisia viinilaatikoita saa nimittäin Vinmonopoletista ilmaiseksi, jos vain kauniisti pyytää ja tässä nille yksi käyttömahdollisuus.





Nämä oli myös ihan pakko saada :)









Minulle on ikävä kyllä ilmestynyt käsiin Pompholyx -nimellä tunnettu kurjaakin kurjempi ihottuma. Sormet ja sormenpäät ovat vesikelloilla ja haavoilla, valtavan kipeät ja kauhean näköisetkin. Kuulemma aika tavallinen kiusa terveydenhuollossa työskentelevillä. Nyt odotan aikaa ihotautilääkärille ja toivon, että saan kädet kuntoon ennen kevättä ja puutarhahommia.
Kotiväki joutuu koville keittiössä ja siivouksen parissa, sillä minun käteni eivät kestä juuri nyt mitään ja hanskoja/laastareita käytän vain pakon alla, eli töissä.

Potilaan roolissa viihdynkin nyt (hyvällä omalla tunnolla) sohvalla Linuksen ja hänen kirahvinsa kanssa :)
Tuon kirahvin masu on aikas harmaa, mutta omistajansa ei anna sitä pesuun.





Hyvää tammikuun jatkoa !

Marianna

Kommentit

  1. Voi noita sumusia kelejä, niin viehättäviltä minusta näyttävät. Täällä meillä pohojosen merenrantakaupungissa pakkasta kymmenen ja se ikunen viima. Saiskohan noita laatikoita Alkostakin, mennee heti huomenna kysymään :)

    VastaaPoista
  2. Siellähän on täysi kevät! Ja meillä pakkanen kiristyy...

    Kiva laatikko!

    Toivottavasti kätesi paranevat pian!

    VastaaPoista
  3. Hyvä idea tuo viinilaatikko, pitää varastaa itselle :)

    Ja voi kuinka söötti kirahvi. Meillä nuo pehmolelut hajoaa alta aikayksikön ja joudun poimimaan sisältöjä pitkin poikin taloa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä kirahvi on ainoa pehmolelu, joka meillä on säilynyt :) Linus kohtelee sitä kuin rakkaintaan ja nukkuu aina sen kanssa.

      Poista
  4. Voi ku hauskane irea toi viinilaatikko ja söpöt pikkaset tähti purnukat ♥♥♥

    VastaaPoista
  5. Mitä ihmettä? Miten siellä voi olla noin eri keli? Ihana tuo viinilaatikko. Mulla on sellaisella mun akryylivärit ja vermeet. Harmittaa etten ottanut niitä enempää talteen kun nuorempana olin laivalla töissä.

    VastaaPoista
  6. Hei, minulla olisi sinulle viesti blogissani:)

    VastaaPoista
  7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  8. Poden samaa laturinpiuha-allergiaa...

    VastaaPoista
  9. Nyt vain kaikki viinilaatikkoja metsästämään :) Meidän sumumme on nyt vaihtunut kirkkaaseen aurinkoon, siniseen taivaaseen ja 1-2 miinusasteeseen - kaunista !
    Anneli, vastaan haasteeseen viikon aikana (kun olen vapaalla). Se oli mukava haaste, kiitos siitä.
    Hyvää viikkoa kaikille !

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Valohoitoa psori-käsille ja mielelle :)

Syyspäivän throw back huhtikuun hetkiin

Kreikkalaiset tuliaiset