Vitamiinihoitoa monessa muodossa

Tammikuu etenee ja päivä pitenee - se on hyvä asia!  Valon lisääntymisen huomaa jo selvästi ja vaikka talvi puhalteleekin varsin jäätävää huuruaan tänne Pohjanmeren rannikolle, on keväästäkin jo lupaus ilmassa :) Eteläseinän krookukset kurkistavat nimittäin jo varovasti maasta......kevät tulee siis taas!

Kauppoihin ilmestyneet tulppaanit ovat niin ikään merkki kevään lähestymisestä, samoin Välimeren seudulta juuri nyt saapuvat makeaakin makeammat appelsiinit :) Ostinkin tänään Sisilialaisia veriappelsiineja ja tein niistä varsinaisen vitamiinilounaan :) Mansikoita, appelsiinia ja kreikkalaista jugurttia - nam - mainio lounas treenin jälkeen. 
Omat vitamiinihoitoni tammikuussa tulevat tässä - lisäksi niihin voi lukea treenit, lenkit koiran kanssa, hyvät elokuvat, paljon teetä ja unta :)


Vitamiinihoito nr. 1.


Appelsiini ja sen kaverit toimivat kivasti auringon korvikkeena ja koristavat keittiötäkin auringon lailla. 

Vitamiinihoito nr. 2




Tulppaanit ovat juuri nyt niin tervetulleita joulusta riisuttuun kotiin.
Nämä ostin treenimatkalla perjantaina. Visuaalinen vitamiiniruiske pakkastuulen puhaltaessa ikkunan takana :D


Vitamiinihoito nr. 3



Tänään perjantaina ostetut tulppaanit ovat auenneet.





 Tämän kuvan otin aamulla, koululaisten lähdettyä....tyynyt ovat vähän mullin mallin aamuloikoilun jäljiltä, mutta arki on arkea ja tältähän meillä yleensä aina näyttää. Joulukoristeiden lähdettyä en ole juurikaan mitään uutta keksinyt ja harmautta tekisi mieli piristää jollakin mukavalla värillä. Väri on kuitenkin yhä mietintämyssyn alla - olisiko kenties oranssin ja keltaisen vuoro? Keltainen saattaisi olla raikas ja kiva siniharmaan kaveriksi. Tämä vitamiinihoito on siis vielä työn alla - katsotaan.






 Suomesta kesällä ostettu Muumitalo saa killua oksissa olohuoneessa :) 

Muumit - vitamiini- ja sielunhoitoa ympäri vuoden <3 








Pieni tammikuinen vitamiiniruiske oli myös Stavangerilaisen sisustusliike Bohemian loppuunmyynti alennuksineen. Harmihan se on, että niin kiva putiikki suljettiin, mutta sieltä löytämäni TineKhome:n hauskuudet lähtivät tammikuiselle lompakolle sopivaan hintaan ja piristävät kummasti mieltä ja kotia.  Satuin vielä putiikkiin ihan sattumalta paleltuani bussipysäkillä niin kovasti, että oli hakeuduttuva sisätiloihin ja Bohemia oli pysäkkiä lähinnä oleva kauppa. Alennusmyynti yllätti ja ilahdutti. 



Kuvan löydöt sain siis pikkurahalla. 

Vitamiinihoito nr. 4




Iltatunnelmissanikin haaveillaan jo kesästä ja ötököistä :) Lyhdyt ovat Søstrene Grene-putiikista ja varsin edulliset nekin.  Viini on aina hyväksi, mutta tässä etiketissä luki Energy piping (firmalahja), joka sopi hyvin tammikuiseen iltaan. Energiaa tuli selvästikin jo lasillisesta :D

Vitamiinihoito 5






Kaikkein ihanin vitamiinihoito on kuitenkin vielä edessä - pikaloma Suomessa helmikuun alussa!!! Voi miten sitä odotankaan :) Se, että saa viettää aikaa rakkaiden sukulaisten ja ystävien kanssa ikiomassa maassani ja omalla kielellä on aina aivan uskomattoman virkistävää ja ihanaa!  Sillä vitamiiniruiskeella jaksaakin sitten taas tätä norjalaista arkipäivää ja säätä, vaikka viime vuosina vieroitusoireet Suomen ihanuuksista ja rakkaista  ovat olleet varsin pahat. 
Tällä kertaa tarvitsen Suomi-lomaa enemmän kuin koskaan, sillä Suomesta palattuani aloitan uuden työn uudella alalla. Edessä on lastenvaatteiden maailma ihanassa putiikissa, joka myy ja edustaa myös suomalaista Reimaa :) Päiväni terveydenhuollon pyörässä ovat nyt virallisesti luetut ja se tuntuu valtavan hyvältä!

Suomi on luvassa kuitenkin ensin ja se lämmittää sydäntä niin, ettei talven viima tunnu missään! Hehkutan matkatunnelmiani myös fb:ssa  (sorry folks in fb) ja palattuani vastahakoisesti ja suruissani tähän norjalaiseen arkeeni, ryven hetken itsesäälissä juuri tuolla samaisella fb- areenalla ;) Onneksi minua odottavat tällä kertaa uudet haasteet ja vastassa oleva kevät. 

Oikein valoisaa ja vitamiinirikasta tammikuuta teille kaikille,

Marianna






Kommentit

  1. Kaunis ja viihdyttävä blogi sinulla , kuvat kauniita .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Kiva kuulla, että blogiani on mukava lukea ja katsella, se kannustaa jatkamaan :) Hyvää alkavaa viikkoa sinulle.

      Poista
  2. veriappelsiinit ovat minunkin suurta herkkua:)

    Kiva kuulla uusista haasteistasi. Toivottavasti uuden työn myötä kätesi pääsevät paranemaan kunnolla.

    Mukavaa loman odotusta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla on aika uudelle ihotautilääkärille nyt keskiviikkona - toivon hartaasti, että hän keksisi jonkin lääkkeen tai haluaisi kokeilla jotakin uutta hoitomuotoa. Jännittävää!

      Poista
  3. Olipas herkullisia kuvia. Suomen lumiloma tuntuisi houkuttelevalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti olisi Turun seudullakin lunta, kun olen siellä. Se olisi ihanaa!

      Poista
  4. Ai että alkoi tehdä mieli appelsiinia ja mansikoita! :D
    Mahtavaa, että työkuviot on järjestyneet mieleisellä tavalla, onnea paljon uusiin haasteisiin!! Ja tietty oikein mukavaa kotimaan lomaa myös!

    VastaaPoista
  5. Nam ihana näköst jälkkäriä ♥ Oikke kiva ku sait näin nopiast töitä ja varmaan sul kiva paikka ♥♥ onneks olkko vaa kauhiast, Turus kauhiast työttömiä ja piru vaikkia saara kunnon töit ♥ Onneks mul on vakkari paikka , mut oli se kive takan ♥ Ihana toi muumutalo onk se lyhty ja mist ostit sen ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muumitalo ei ole lyhty, vaan ihan vain koriste. Ostin sen kesällä Naantalista ja se on jotenkin niin soma pieni yllätys oksalla keikkuessaan. Täällä Norjassa on onneksi helppo saada töitä, melkeinpä saa valita kuin hyllyltä vaan. Turun tilanteesta olen kuullutkin ja harmittaa ihan, sillä tilanne oli sama, kun sieltä aikoinani muutin. Onneksi sinulla on vakituinen paikka - siitä saat olla kiitollinen :) Hyvää alkavaa viikkoa!

      Poista
  6. Onneksi olkoon uuden työpaikan johdosta! Reiman laatuvaatteita on varmasti ilo myydä, hienoa, kun brändi on lyönyt itsensä läpi Norjassakin!

    Kiitos tästä vitamiinipläjäyksestä, piristyin oitis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Reimaa on todellakin ihana myydä ja samalla edustaa siis Suomeakin. Reima kouluttaa meitä muuten kaksi kertaa vuodessa - se on aika wow! Hyvä, että vitamiinijuttu tehosi :)

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Valohoitoa psori-käsille ja mielelle :)

Syyspäivän throw back huhtikuun hetkiin

Kreikkalaiset tuliaiset