Kevätriemua kuviksi koottuna

Aurinkovoide on otettu esille! Jippii! 
Onneksi oli sentään aurinkosuojaa jäljellä ja tallessa, sillä enpä olisi uskonut, että sitä ihan vielä tarvitaan :)
Tämä viikonloppu on ollut kerrassaan aivan upea ja mieli sen mukainen. Ajoimme mökille perjantaina ja hymy oli kyllä korvissa asti, kun auton lämpömittari näytti +14 ja aurinko mollotti sinisellä taivaalla. 
Mökillä meitä odotti lumikellojen ja krookusten meri, upea auringonlasku vuonossa ja sitten ihan miinus-asteille raikastunut yö. 
Lauantaina herättiin huurteiseen maahan, mutta sinisen taivaan keltainen komistus lämmitti kaiken taas varsin nopeasti ja tehokkaasti keväiseen asuun - me nautimme!

Maalaislääkärin puheilla oli kuitenkin piipahdettava, sillä influenssan jälkimainigeissa oli silmääni tulla tupsahtanut pieni tulehdus (nyt jo onneksi lähes poissa) ja sen vuoksi siirsimme ystävättärieni kanssa suunniteltua naisteniltaa viikolla. 
Mieleni oli kuitenkin auringon ja ihan terveen pienen koiran johdosta niin hyvä, ettei tunnelmaa saanut pilalle mikään!!!


Lauantaiaamu mökillä

















Keräilen kiviä ja tämä on kolmas omalta rannalta löytämäni sydänkivi :)




Tuuletusta aamuisen, raikkaan meren tuoksuissa - onni syntyy yksinkertaisista asioista, niin se vain on. 













Ihan terve!





Pääsiäistunnelmia maalla. 









Panduron hanhenmunat saivat uuden ilmeen...










Palasimme nuorison menojen vuoksi kotiin jo eilen illalla ja siksipä vietimmekin tämän aurinkoisen ja lämpimän sunnuntain Hellestøn rannalla. Ihana päivä meren äärellä, ruskettuneet kasvot ja hyvä mieli. Rannalla oli ihan kesäisen utuista ja aurinko sai hikoilemaan.














Muutama lähti mukaankin :)












Kotiin tultiin tilamyymälän kautta ja päivän wokkiin kerättiin kaikkea hyvää. Bamunversoja, minimaissia, sokeriherneitä, viherkaalia, kookosmaitoa, chiliä :) 
Täydellinen viikonloppu, todellakin! 




Kyllä kevät on upeaa aikaa - se saa onnelliseksi ja iloiseksi! 
Tämän enempää en tänään kirjoita - kuvia oli sen verran hurja määrä :)
Toivottavasti teillä kaikilla on ollut hyvä viikonloppu.

Hyvää alkavaa viikkoa teille kaikille :)

Vi snakkes, Marianna

Kommentit

  1. Täälläkin upeita päiviä, mutta vähän käy kateeksi - täällä on vielä ihan talvi ja puutarhan kuopsutuksesta voi vain haaveilla. Pitäis kai opetella taas hiihtämään - hiihtokelejä nimittäin piisaa :).

    Ihanan keväisiä kuvia ja onneksi pikku potilas on taas kunnossa (koira) ja tietysti sinäkin :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Potilas on kunnossa ja nautti maaseudun vapaudesta. Lampaat eivät vielä ole ulkona, joten koirat saavat juoksennella vapaasti ja mikäs sen ihanampaa. Linus nauttii, kun saa tehdä aamulenkin rantaan ihan itsekseen ja naapurin isännän Zippo-koira tulee häntä rannalle tapaamaan. Kulkevat sitten poijaat pellon laitaa kahdestaan. Kohta on kuitenkin karitsojen aika ja silloin on vapaus rajoitetumpaa. Kyllä se aurinko ne teidänkin lumenne sieltä kohta sulattaa! Hyvää viikkoa :)

      Poista
  2. Minun viikonloppu vierähti töissä. Joka tuutista tuli kyllä tietoa, miten ystävät ja perheet viettivät ihania ulkoilupäiviä luonnossa. Kyllä harmitti. Pienelle kävelylle ennätin sentään ennen kuin aurinko laski, tiet oli liukkaat ja matkanteko haastavaa mutta aurinko on ihana, se saa hymyilemään, kaikesta huolimatta.

    VastaaPoista
  3. No onneksi ehdit edes pienelle lenkille ja sait auringon lämpöä. Minulle on tuttu tunne tuo viikonlopun töissä oleminen ja fb-kuvien jatkuva virta....retkiltä, terasseilta, aurinkotuoleista. Ei niin kivaa, kun itse puurtaa töissä. Meille aurinko oli pitkän sairaskauden jälkeen ihan suoranaista lääkettä! Hyvää viikkoa Piupau :)

    VastaaPoista
  4. Ihania kuvia!

    Tänne Suomeen on luvattu loppuviikoksi takatalvea. Saa nähdä, miten käy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sussi :)
      Niinhän nuo ovat luvanneet, mutta toivotaan, että se jää tulematta.

      Poista
  5. Nämä kuvat saavat tämän rouvan sukat pyörimään jalassa! Teillä on ollut suorastaan tyrmäävän upea kevätviikonloppu siellä vuonojen maassa. Voi noita sinisen eri sävyjä, voisin tuijotella näitä kuvia loputtomiin. Olet niiiin taitava valokuvaaja ja tunnelmien tulkitsija <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Teija - kiva kuulla, että kuvista välittyvät tunnelmat - siihen tietysti pyrinkin. Välillä on vaikea arvioida omaa työtään ja tuntuu, että se ei ole tarpeeksi hyvää. Olen muuten menossa valokuvauskursseille huhtikuussa :) Tämä viikonloppu oli kyllä aivan uskomattoman ihana ja ensimmäiseen mehiläiseenkin jo törmäsin. Töyhtöhyypät olivat palanneet rannan tuntumaan pellolle ja tuntui lähes kesäiseltä. Toivotaan nyt, että kevät jatkaa marssiaan :) Hyvää viikkoa <3

      Poista
  6. Aivan ihana viikonloppu on teillä ollut ja niin keväistä! Kyllä kait ne hanget meiltäkin sulaa, kun on sen aika :D Todella ihana maisema tuossa ensimmäisessä kuvassa, sielun lepuutus maisema! <3
    Niin ja onneksi sinä ja pieni karvakamukin olette jo kunnossa!
    Aurinkoa viikkoosi!

    VastaaPoista
  7. Kiitos samoin - aurinkoa sinnekin! Tämä kevät on kyllä joka vuosi yhtä innostavan ja yllättävän hurmaava ja eiköhän se komea, keltainen pallo kohta ne teidänki lumenne taio pois :)

    VastaaPoista
  8. Ihan sama fiilis täälläkin vaikkei kevät vielä ihan noin pitkällä meillä olekaan! Auringosta on otettu taas kaikki ilo irti, kyllä kevät on ihan paras vuodenaika!
    Nuo maisemat, aahh!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotenkin sitä herää joka vuosi uudelleen aivan ihmeelliseen intoon ja tarmoon. Valon voima, sitä se kai on.

      Poista
  9. Jestas, jestas noita maisemia, ihan pakahdun täällä. Juu onhan täällä nättiä, vaikkapa mummin mökillä meren rannalla, mutta teidän maisemat ovat ylivertaisia. Aivan huikean hienoja kuvia ja mikä ihana perhosmuna tällä kertaa. <3

    Upeaa viikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taitaa olla sulla verissä tuo kaipuu vuonoon :) Ovathan nämä maisemat sellaiset, ettei niihin pysty kyllästymään. Vuonot ovat kauneimmillaan taas touko-kesäkuussa, kun maailma vihertyy ja vesi heijastaa sen kaiken kirkkaana. Suomesta kaipaan juuri tuota mummola-maisemaa, Turun saaristoa (lapsuuden kesät siellä) ja metsää. Metsät eivät täällä ole samanlaisia. Metsän tuoksu on minulla kakkosena heti meren jälkeen. Hyvää viikkoa sinnekin :)

      Poista
  10. Mulla tuli ihan kyyneleet silmiin kun katoin noita kuvia, niin kaunista! <3 Olen varmaan "entisessä" elämässä asunut Norjassa meren äärellä, koska niin rakastan sitä! Minäkin keräilen sydänkiviä ja niitä on kertynytkin jo aika kasa. Suloista <3

    VastaaPoista
  11. Mulla tuli ihan kyyneleet silmiin kun katoin noita kuvia, niin kaunista! <3 Olen varmaan "entisessä" elämässä asunut Norjassa meren äärellä, koska niin rakastan sitä! Minäkin keräilen sydänkiviä ja niitä on kertynytkin jo aika kasa. Suloista <3

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Valohoitoa psori-käsille ja mielelle :)

Syyspäivän throw back huhtikuun hetkiin

Kreikkalaiset tuliaiset