Tikkitakki

Influenssapäivä numero 8 :(  
Viheliäisen sitkeä virus repii keuhkoissa, humisee korvissa ja särkee nivelissä. Pieni lenkki koiran kanssa aurinkoiseen aamuun tuntui tänään ihanalta -  se oli ensimmäinen ulkoiluni viikkoon, mutta samalla se veikin sitten kaikki voimat ja aiheutti vielä sellaisen yskänpuuskankin, että meinasi taju kadota.  


Ulkona oli silti mahtavaa käydä. 
Aurinko lämmitti, ilma oli topilaalle nautinnollisen raikas ja vilkaisu kukkapenkkiin sai hymyilemään! Tuntui hyvältä hengittää maaliskuuta :)







Hyvältä tuntuu myös talvitakin jättäminen kaappiin ja hieman keväisempään asuun siirtyminen! 
Tikkitakki on yksi pysyvistä ihastuksistani ja tämän kevään takki tuli ostettua Lontoon reissua ajatellen. Nyt sen kanssa pärjää taas jo täälläkin! 
Näitähän löytyy taas lähes kaikista kaupoista, mutta omani on KappAhlista. Se on malliltaan vähän reilumpi ja sopii siksi aikuisellekin. Tikkitakkihan on kiva juuri siksi, että se sopii kaikenikäisille teinistä eläkeläiseen. 
Beige saattaa värinä tuntua vähän tylsältä, mutta se on kuitenkin klassinen ja piristyy helposti esim. huiveilla. Farkkulook on muuttuu heti, jos vaihdan takin seuraksi mustat saapikkaat, mustat housut ja vaikkapa Burberryn huivin.  
Tänään kuitenkin kevyempi denim :)

Rakkaus lököfarkkuihin jatkuu sekin ja nämä ovat jo kevään toiset :) Brandy Melvillen putiikista Lontoosta löytynyt kristallikoru sopii farkkuasuihin ja on jotenkin ihanan keväinen. 
Kyseinen putiikki löytyy Carnaby streetiltä. 






















Ihanaa pinnallista hömpänpöppää tämän muuten niin vakavan elämän keventäjänä - sitä tarvitaan! 
Nämä asupostaukset ovat juuri sitä! 
Toivon toki, että niistä on hyötyäkin (iloa ja ideoita), sillä luin juuri, että ikäisteni muoti-ja lifestyleblogit ovat varsin kaivattuja - niitä kun on valtavan vähän! 
Me naiset emme saisi enää "aikuisina" hömpöttää, niinhän se taitaa olla, mutta oma pääni on ainakin niin täynnä vakavaa asiaa, faktoja, listoja, sääntöjä, vastuuta ja huolia, että kevennykset ovat suorastaan terapiaa!  Asupostaus poistaa otsarypyt - hetkeksi :) 


Minä jatkan nyt flunssan hoitelua ja jätän teidät muutaman kesäkuvan pariin. Eilen satoi kaatamalla (koko päivän), joten hain lohtua vanhoista kesäkuvista. Kesä tulee taas, se lähestyy päivä päivältä ...ajatelkaas! 

Tässä pari lämmittävää lemppariani kesämökiltä: 

































Vielä muutama kuukausi ja taas saa kulkea varvastossuissa rantaan...




Hyvää alkanutta maaliskuuta teille kaikille! 

Vi snakkes, Marianna











Kommentit

  1. Toivottavasti paranet pian, mieli menee jo maahan, jos pitkään sairastaa. Aijai noita täydellisiä asukuviasi. Ja eikö olekin ihanaa, että saa jo kääriytyä tikkitakkiin eikä tarvitse toppautuneena enää kulkea.

    Mukavaa iltaa. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan se ihanaa! Untuvat nurkkaan ja kevättä kohden...tai köh, köh...villahuivi on otettava mukaan! Tämä yskä on kyllä hermoille käyvää, mutta eiköhän se siitä.
      Hauskaa iltaa sinnekin :)

      Poista
  2. Tykkään niin tyylistäsi! Minullakin on vuosikausien ihastus tikkitakkeihin ja -liiveihin, ensimmäisen taisin ostaa jo 12 vuotiaana (ihana oranssi stacca&co vai mikä se Stockan nuorisomerkki silloin olikaan...). Nyt minulla on käytössä Henry Lloydin metsänvihreä tikkitakki (ihana kirppislöytö), mutta mieli tekisi kyllä jo vaaleampaa...
    Yritähän nyt parannella, ihmeen sitkeässä nämä flunssat täälläkin työkavereilla tuntuu olevan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama täällä, eli tikkitakit olleet kuvioissa jo kauan. Värit ovat vaihdelleet ja 90-luvulla tepastelin jonkin aikaa aprikoosin värisessäkin ihanuudessa. Tällä hetkellä kaapista löytyy myös tummansininen tikkis (kultanapein). Klassikko mikä klassikko! Tätä influenssaa taitaa olla liikenteessä koko Euroopassa ja sitkeä tuntuu olevan. Koetan olla tartuttamatta muita ja kotonakin kuljen desinfiointipullon kanssa ovenkahvoja ja vetimiä yms. puhdistamassa. Keittiössä mulla nyt on muutenkin hanskat kädessä :) Hyvää viikkoa Nipsu!

      Poista
  3. Johan on sitkeä tauti kurjaa!! Hauska asupostaus, minäkin ostin viime syksynä tikkitakin, tummansinisen :) Ihan innoissani kaivoin sen esille viime viikolla, vaikka täällä ei aurinkoa juurikaan ole näkynyt, lämpöasteita on silti.
    Kiitos auringonsäteistä, joita laitoit tännekin kuvien muodossaja pikaista toipumista sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja toivotaan paljon säteitä sinnekin! Niin hyvältä tuntuvat sekä lämpöasteet että säteet ja nämä pidentyvät päivät. Mukavaa viikkoa :)

      Poista
  4. Ihana asu ja asukuvat! Myös muut kuvasi on ihania. Voi kun tulisi pian aurinkoista ja lämmintä. Täällä pilvirintama on jämähtänyt auringon eteen.
    Pikaista paranemista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Meillä on nyt viimeisen vuorokauden aikana tullut rakeita, vaikka aurinkokin tuolla taivaalla kurkistelee. Hyvää maaliskuuta!

      Poista
  5. Oih, teillä näyttää olevan kevät jo pitkällä, ihania tulppaanien alkuja jo pilkistää mullan keskeltä. Upeita, inspiroivia asukuvia, ihku tuo sun uusi tikkitakki!

    VastaaPoista
  6. ihanan keväistä ja kaunis takki! Minä poden täällä myös flunssaa. Paranemisia meille molemmille!

    VastaaPoista
  7. Paranemisia sulle sinne paratiisiin. Tässäpä sulle mun uuden blogin osoite: http://hirsiseinaajahirvensarvia.blogspot.fi/. Terkuin entisen Tiiranpesän Mari

    VastaaPoista
  8. Musta on kivaa, kun siellä ja täällä mennään kevään ja kasvukauden kanssa niin eri vaiheessa. Skrollasin eka kuvat ja sitten vasta alusta asti luin postauksen. Vähän loksahti suu auki sen kesäkuvan kohdalla, ennen kuin luin, että kyse oli vanhasta kuvasta :)Paranemisiin!

    VastaaPoista
  9. Kiva asu sulla! Tykkään. Tekee ihan hyvää tehdä välillä hömppäpostauksia. Ei sitä aina jaksa miettiä syntyjä syviä. Meillä kevät on jumissa, mutta eiköhän se vielä tuolta tule. Lasken täällä päiviä Lontoon matkaan. Jospas sieltä löytyisi minulle kevättakki.
    Paranemisia sinne.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Valohoitoa psori-käsille ja mielelle :)

Syyspäivän throw back huhtikuun hetkiin

Kreikkalaiset tuliaiset