Riviin järjesty !


Viime viikon (ja varsinkin viikonlopun) aurinko on hellinyt meitä rannikon asukkaita ihan uskomattomaan kesäiseen tapaan ! Lauantaina oli jo niin lämmintä, että kaikenlaiset koppakuoriaiset, mehiläiset, kärpäset ja muut "herhiläiset" olivat liikenteessä ja ilmatilassa tämän vuoksi suorastaan ruuhkaa !

Pihatöitä teimme ensin kotona, sitten mökillä. Mikään ei ole sen ihanampaa, kuin tunkea kädet auringon lämmittämään multaan, istuttaa, leikata pensaita ja puita, haravoida ja nauttia sitten kahvi ulkona terassilla. Linus on ollut ahkerasti mukana ja valvoo tai paremminkin ihmettelee hyönteisten tekemiä "ylilentoja" partakarvat täristen :)
Mökillä.

Olen myös, ilmeisesti tämän aurinkoenergian innostamana, käynyt eteis-ongelmamme kimppuun ja tällä kertaa aion onnistua aikeissani saada lapset pääsääntöisesti käyttämään kellarikerroksen eteistä. Kellarin eteinen on tilavampi ja muutenkin pois silmistä. Yläkerran eteinen, jota nyt kaikki käyttävät, on pieni ja kapea ja näkyy sekä olohuoneeseen että keittiöön.
Kellarin eteinen remontoitiin pari vuotta sitten, mutta jostakin syystä liikenne ei kuitenkaan sinne siirtynyt. Sitä kautta kuljetaan tosin myös vierashuoneeseen, joten esim. vanhempani ovat käyttäneet sitä täällä vieraillessaan.

Tällä kertaa en aio kuitenkaan antaa periksi, vaan siirtää arkiliikenteen tänne kellariin.  Olen nyt siivoillut ja saanut eteisen toimivaan kuntoon...sinne kun oli oudolla tavalla kertynyt kaikenlaista romua.

Postilaatikko oven pielessä on viestejä varten.
Jotakin kotipuolesta :)

Toinen siivouskohde, joka myös liittyy tyttöihin ja järjestyksen tarpeeseen, on kylppäri. Ostelin sinne eilen kaikenlaista mukavaa kevätpiristykseksi, uusia pyyhkeitä ja sen sellaista, ja löysin samalla todella kivoja säilytyslokerikkoja meikeille.
Nämä näyttävät mukavilta ja siisteiltä :)
Nämä mahtuivat hienosti kylpyhuoneen laatikoihin, vieri viereen, riviin ja järjestykseen !Makeaa uutta kylpyhuoneessa ovat myös kylpysmoothiet, jotka ovat aivan ihania ja tuoksuvat niin hyvältä. Laitoimme ne tuollaiseen suureen maljaan ja siihen karkkikauhan - tuoksuvat nimittäin niin karkilta. 


¨

Kellari odottaa nyt käyttäjiään, kylpyhuone kylpijöitä. Itse taidan suunnistaa pihalle ja jatkaa mielipuuhiani siellä !
Hyvää loppuviikkoa kaikille.Vi snakkes !


Kommentit

 1. Voih ku teil onkki tosissaa jo oikke lämmint siel ja pääsee jo piha puuhiin ♥ Tääl tänää + 10 mut lunta on kyl etu ja taka pihal oikke kinoksii viel ja taka pihan aitta oikke kaatunu lume takia ja siin ol viäläki kauhia kasa lunta ni ei voi korjatta aittaakaa viel :( Toi kellarikerroksee etese siirto on kyl järkevä ratkasu teil, ni ei kaik roippeet näy olkkariin ym ♥ Ihana näkössii pikkassii purnukoi ♥

  VastaaPoista
 2. Täällä on tänään vähän viileämpää. Edellispäivänä mitattiin Norjassa ennätyslämpötila maaliskuulle - eli Grimstadissa oli +23 lämmintä...ajattele, maaliskuussa.
  Mä en kyllä tykkää lämmön mukanaan tuomista hyönteisistä, jotka talven jälijiltä lentelevät kankeina minne sattuu. Puolen kilon mehiläinen hiuksissa ei ole kiva.
  Kohta onkin jo huhtikuu ja silloin saapuu kevät kunnolla sinne Turkuunkin.

  VastaaPoista
 3. Minun pitää varmaan hankkia joku sisustuskonsultti tekemään jotain meidän eteiselle (ja kouluttamaan miestä...). On se sen verran hankala tila. Aina ihan liikaa tavaraa ja väärissä paikoissa - ainakin minun mielestäni.

  Onko tuo Turun linnan kuva jonkinlainen pienoismalli? Kuvissa se näyttää kolmiulotteiselta.

  VastaaPoista
 4. Turun linna on savesta tehty pienoismalli ja ostettu Turun linnan myymälästä :) Eteinen on aina hankala tila ja perheen kouluttaminen vielä hankalampaa. Meillä on yläkerrassa suuri kaappi ulkovaatteille ja kengille, mutta minä olen täällä se ainoa, joka kaappia käyttää... muiden takit ja kengät löytyvät heti ulko-oven vierestä, keskeltä lattiaa useimmiten :( Argh....

  VastaaPoista
 5. Ihanan viihtyisän näköistä ja kauniin harmonista teillä siellä :D
  Ja mikä kevät siellä... täällä on tullut tällä viikolla lunta ovista ja ikkunoista, huoh. Mutta kai se joskus sulaa...
  Suloinen Linus <3 Täältä Elma lähettää terkkuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Linus kiittää :) Juuri nyt täällä sataa ja tuulee todella kovasti....kohta taitaa kattokin lähteä menojaan ! Kevään oikukas sää.

   Poista
 6. Oi onni, että teillä on tuollainen 2.eteinen!!!
  Ihana tuo naulakko.. minunkin haavelistalla. Ja ihan samat pyyhkeet teillä kuin meilläkin:) Kuvia uudesta valkoisesta vintistä kiitos;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä jäivät tavarat vielä sekasorron valtaan, joten menemme viikonloppuna järjestelemään paikkoja....kamera lähtee mukaan :) Sain tuon naulakon lahjaksi mieheni siskolta ja kylläpä olen siitä tykännyt !

   Poista
 7. Voi kun saisi omankin eteisen järjestykseen...

  Upeita maisemia aikaisemmissa postauksissa!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kesän kuulumiset

Tammikuisia valonpilkahduksia

Kameraan kertynyttä, eli helmi-toukokuuta 2022