Keittiötä odotellessa

Keittiötä odotellessa on tullut vietettyä aikaa muualla kuin kotona ja syötyä paljon "ulkona" ravintolassa (mikroruoka kun ei oikein innosta). Ihan mukavaahan se on nautiskella intialaista, thaimaalaista, kreikkalaista ja italialaista päivällistä ruuanlaittopuuhista täysin vapaana, mutta toisaalta iloitsen kyllä ihan suunnattomasti omaan keittiöön palaamisesta ja kotiruuasta. Hassu juttu, mutta niin se vain on - ravintolasyömiseen kyllästyy nopeasti ja omat vakkarimiddaagit ovat mielessä koko ajan.

Olemme myös viihtyneet kaupungilla ja näin joulukuussa siellä riittääkin katseltavaa. Sunnuntaina kävimme ihastelemassa Stavanger Aftenbladetin vuosittaista piparkakkumaailmaa, joka on kaupungimme asukkaiden tekemistä piparkakkutaloista koottu ja avoinna koko joulukuun kaikkien ihailtavaksi. Makea kaupunki !


Näin joulukuussa on tietysti paljon muutakin tapahtumaa ja sehän on sopinut meille aivan mainiosti. Sunnuntaina olimme myös Dogbay Cheerleaderien jouluesityksessä ja kakkukahveilla / joulumarkkinoilla. Tytöt myivät aivan ihania t-paitoja erilaisilla teksteillä, sekä isille, äideille että sisaruksille. Pakkohan sellainen oli oman cheerleaderini mieliksi ostaa :) Taitavia cheerleadereita, upeita pyramideja ja hauskaa menoa - mielelläni olen ylpeä cheerleader mom ! Juuri nyt viheltelee keittiössäni työskentelevä sähkömies joululauluja ja asentaa kattoon downlights:eja :) Huomenna tulevat kaakelin-ja lattianasentajat ja lauantaina uskoisin olevani remonttimiehistä vapaa ja uuden, uljaan keittiön omistaja :D

Oikein hyvää viikkoa teille kaikille !Meidän "työmaalla" kävi kaksi tonttua ;)


Vi snakkes, 
Marianna

Kommentit

 1. Ihana piparkakkumaailma! Kateeks käy kun siellä on niin paljon tekemistä, nähtävää ja katseltavaa. Innolla odotan keittiökuvia, meillä on käynnissä vasta "hei joku tollanen vois olla kiva"-vaihe ;)

  VastaaPoista
 2. Siitä se alkaa, sunnitteluvaiheesta :) Meillä ollaan onneksi jo loppusuoralla, mutta on tää aika ralli ollut näin joulun alla. Kellari tomii jonkilaisena varastona ja on yhä ihan sekaisin. Laitan kuvia, kunhan selvitään tästä sotkusta. Oikein ihanaa viikon jatkoa sinne teille...toivottavasti sieltäkin jotain tapahtumaa løytyy.

  VastaaPoista
 3. Wau, mikä piparimaailma! Siinä on ollut tekemistä.

  Kiva, että remppa on jo loppusuoralla. Ei ole parempaa tunnetta kuin se, että kaikki on valmista.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Olipa kerran blogi

Valohoitoa psori-käsille ja mielelle :)

2022 höyhensarjalaiset