Kylppärissä kuin Kreikan saarilla ikään

Aurinko paistaa - vihdoinkin!!! 
Tulin juuri "puolilenkiltä", eli kävelin Linuksen kanssa autoa eilisestä kyläpaikasta hakemaan ....kylläpä oli mukavaa lenkkeillä auringon paistaessa siniseltä taivaalta. Uunikyljykset muhivat nyt uunissa, joten laitan teille pikaisen postauksen kylpyhuoneen faceliftiä koskien. 

Turkoosin kylpyhuoneemme kreikkalaistaminen käynnistyi tässä menneellä viikolla, eli heti inspiraation iskettyä,  ja tänään kylpyhuoneeseen paistoi sitten se valtava keltainen aurinkokin ...kuin Kreikan saarilla ikään :)  Energian laki, siitä lienee kysymys tässäkin!


Kuvan ovi johtaa nyt eteisestä.......tänne....Kreikan inspiroimaan tunnelmaan....
Turkoosi kylppärimme näyttää siis tänään tältä:
Energiat olivat kohdallaan myös viikolla, kun lähdin peiliä ostamaan -  tämä peili löytyi välittömästi :) Meanderi peilissä on kreikkalainen avain-kuvio ja siis juuri toiveiden mukainen. 
Valaisin löytyi samasta liikkeestä kuin peilikin ja kori wc-paperirullille on Ikeasta. Pesualtaan kivet ovat Rodokselta ja keraamiset kalat ovat olleet minulla jo vuosia. Niistä puuttuu parin putoamisonnettomuuden jälkeen palojakin, mutta tykkään niistä ihan valtavasti ja ne ovat matkustaneet mukanani kodista kotiin. 

Pyyhkeet ovat nyt ruskean sävyissä ja lattialla on kaislamatto. 
Tänään aion nostaa myös sitruunapuuni sisälle tänne kesäisen turkoosiin kylppäriin. Yöksi on nimittäin luvattu pakkasta ja koko talven hedelmää tehnyt puu on saatava lempeäpään lämpötilaan. 
Otin puusta tänään kuvan - yhessä talviruusujen kanssa. Ihmeesti se on viihtynyt talon aurinkoisella seinällä ja piristää olemuksellaan varsinkin sateisina päivinä. 
Tämä tällä kertaa täältä meiltä. 
Nyt jatkamme kellarin kylppärin kunnostusta. Seinät on jo maalattu, joten kaakeleiden valitseminen on seuraavaksi vuorossa. Sisustuskonsulenttina sillä osastolla toimii vanhempi tyttäreni, joten hänen ohjeillaan edetään :)

Hyvää alkavaa viikkoa teille kaikille. 

Marianna

Kommentit

 1. Wau, teilä on sitruunat omasta takaa.

  Minulla oli lapsena appelsiinipuu, mutta se ei koskaan tehnyt hedelmiä tai kukkinut. Sen lehdet tuoksuivat hyvälle.

  Kaunis kylppäri!

  VastaaPoista
 2. Tuoksu näissäkin on parasta. Nyt puu nukkui kylpyhuoneessa, sillä meillekin tuli kylmä ja parhaillaan tuivertaa lunta. Mä en muuten alkuun tykännyt tuosta "vanhanaikaisesta" kylppäristä ollenkaan, mutta enää en haikaile sen remonttia ollenkaan....se on sittenkin ihan ok. Hyvää viikkoa sinne teille :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis ajato kylppäri ja yksinkerttane klassine tyyli jatkuu, niin ku teil on koko kauniis koris ♥ Ei kannat laattoi vaihtaa ja tosiaa muotti vaihtuu koko aja hah ♥

  VastaaPoista
 4. Kiitos Johanna. Muoti todellakin vaihtuu koko ajan, joten oma tyyli on paras pitää. Mukavaa loppuviikkoa Hirvensaloon :)

  VastaaPoista
 5. Moikka taas ♥ Tänää päiväl kävin kävely lenkil, ku ol tosi kaunis pakkas päivä -15 astet ♥ Merenranttaa pual kilsaa matkaa ni kävin siel ihastelemas luantto ja otin kuvia, teen siit postaukse ku ehrin ♥ On tää Hirvensalo kyl kaunis paikka asua, iha luonno helmas ♥ Sin kans oikke kivaa loppuviikkoa ♥

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kesän kuulumiset

Tammikuisia valonpilkahduksia

Kameraan kertynyttä, eli helmi-toukokuuta 2022