Cannelloni meidän tapaan
Laitan tähän tämän meidän version Cannellonista !
- Cannelloni-putkia ( meillä 2-3 / henkilö)
- noin 400 g. jauhelihaa
- purkki tomaattimurskaa
- 5dl Bechamel kastiketta
- valkosipulia
- pippuria
- kanelia.
Kuullosta valkosipulia pannulla.
Lisää jauhliha, paista ja lisää pippuri ja tomaattimurska.
Valmista Bechamel-kastike ja lisää siihen kaneli. Meillä tykätään kanelista, joten käytän sitä aika reippaasti. Kannattaa maistaa.
Lisää Bechamel-kastike jauhelihan joukkoon.
Keitä Cannelloni-putkia muutama minuutti, huuhtele.
Täytä putki kerrallaan seoksella ja aseta uunivuokaan. Kaada loppu täytteestä putkien päälle.
Paista uunissa 200 astetta noin 15 min.
Päälle voi laittaa juustoraastetta. Itse laitan sitä vain osaan vuokaa, sillä lapsille se ei maistu.
Tarjoile salaatin kera.
Hyvältä maistui Cannelloni tänäänkin ja ilta-aurinko paistoi päivällispøytään, kuin keväästä kertoen !
Kuulumisiin :)
- Cannelloni-putkia ( meillä 2-3 / henkilö)
- noin 400 g. jauhelihaa
- purkki tomaattimurskaa
- 5dl Bechamel kastiketta
- valkosipulia
- pippuria
- kanelia.
Kuullosta valkosipulia pannulla.
Lisää jauhliha, paista ja lisää pippuri ja tomaattimurska.
Keitä Cannelloni-putkia muutama minuutti, huuhtele.
Täytä putki kerrallaan seoksella ja aseta uunivuokaan. Kaada loppu täytteestä putkien päälle.
Paista uunissa 200 astetta noin 15 min.
Päälle voi laittaa juustoraastetta. Itse laitan sitä vain osaan vuokaa, sillä lapsille se ei maistu.
Tarjoile salaatin kera.
Hyvältä maistui Cannelloni tänäänkin ja ilta-aurinko paistoi päivällispøytään, kuin keväästä kertoen !
Kuulumisiin :)
Kommentit
Lähetä kommentti