Vuonon kimallus

Vuonon kimallus

tiistai 10. tammikuuta 2012

Heikun, eikun Uusi Vuosi !

Hei sitten joulu-ukko....nähdään ensi joulukuussa !!!


Uusi vuosi - Uudet kujeet....vaikka kylläpä tämä taas vauhdilla menikin, niin syksy kuin joulukin ! Syynä lienee pitkälti tämä uusi roolini opiskelijana, joka on vaatinut totuttelemista ja uuteen päiväjärjestykseen mukautumista, työn ja perheen ohella. Mukavaahan tämä on ollut ja uusi ura sisustuskonsulenttina hahmottuu tarkemmaksi ja tarkemmaksi tässä matkan varrella. 


Säät ovat olleet aivan mittaamattoman "vetisiä" sitten lokakuun, joten opiskelua ei ole ainakaan häirinnyt halu lähteä ulos tai kaupungille - se on ainoa positiivinen juttu tämän monen kuukauden vesisateen suhteen. Koiran kanssa teen pieniä tuulahduslenkkejä ja koiran sadetakille on todellakin ollut käyttöä päivittäin - hyvä ostos !


Suomen matkan vuoksi emme hankkineet joulukuusta vaan koristelimme mökiltä tuodut oksat jouluaiheilla. Suomessa sain lahjaksi Pentikin lasilinnut, jotka koristavat nyt oksia...ja saavat koristaa jatkossakin. 
Joulun vietimme siis Suomessa, vanhempieni ja siskoni perheen kanssa - VESISATEESSA, mutta muuten ihanissa, perinteisissä merkeissä. Lunta olisimme kovasti toivoneet, mutta onneksi joulu koostuu niin monista asioista, ettei lumen puute sitä koskaan voi pilata. Isän kinkku, graavilohi ja lasimestarin silli. Gløgihetki äidin talvipuutarhassa, äidin keittämä joulupuuro, kuusi ja sauna.....se on onnea se ! 
Ensimmäistä jouluaan vietti myös siskoni 9 kuukauden ikäinen kummipoikani Thomas. Ihanaa katsoa vauvan touhuja <3


Nyt siis takaisin arjen pauloissa. Kävimme mökillä viikonloppuna katsomassa, että kaikki on kunnossa syksyn ja talven myrskyjen jäljiltä ja aiomme viettää siellä myös ensi viikonlopun. Kovasti keväistä, vaikka tammikuun alkua vasta eletäänkin. Jopa syreenipuskassa olivat silmut jo pitkällä ja tunnelma hyvin "maaliskuumainen". 


Tästä eteenpäin lieneekin sitten  luvassa paljon enemmän sisustusta - joka tuntuu nyt vievän mukanaan ihan kokonaan. Uudet suunnitelmat on tarkoitus totetuttaa myøs täällä kotona ja keittiöremontti lienee niistä ensimmäinen - toivottavasti jo keväällä. Pelkäsin, että sisutusalan opiskelu saattaisi tuottaa ns. yliannostuksen ja sen seurauksena kyllästymisen koko touhuun, mutta toistaiseksi tuntuu siltä, että kiinnostus kasvaa vain syvemmäksi. 


Tässä omia, uusia ihastuksia .


Hyvää  ( ja makeaa ) Uutta Vuotta.


Koska joulun jälkeinen laihdutus kieltää mokomat cupcake:t, on mukava tuoksutella ja katsella niitä kynttilän hahmossa :) 


Teinin huoneessa Snackaillaan....ja viihdytään.


Sängyllä mun suosikki-joululahjani...nahkalaukku, johon mahtuu vaikka mitä. Ihana työlaukku ! Mietin kovasti, että pitäisikö makuuhuoneen ruskea seinä laittaa uusiksi...hm...kevään mittaan ratkeaa kai sekin asia !
Tämä on mun ehdottomasti paras tyynyni - ja somin ! Hyvää Uutta Vuotta myös Linukselta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti