Vuonon kimallus

Vuonon kimallus

keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Keskellä viikkoa

Taas ollaan tultu keskiviikkoon ja mun osaltani se tarkoitti 7 päivän opiskelujakson päättymistä ja vastaavasti 7 päivän työjakson alkamista. Tuntuu aina todella hyvältä lähteä kirjojen ja piirustuslaudan ääreltä ihmisten ja työn pariin ja iloitsenkin työstäni nykyään ihan uudella tavalla, vielä enemmän kuin ennen opiskelua :)
Uusi laukkuni on muuten ihan mieletön työlaukku, sillä sen kolmeen tilavaan osioon mahtuvat kaikki mun pakolliset "varusteet", eli eväät, sateenvarjo, meikit, lompakko, kalenteri, avaimet, vesipullo, työvaatteet (pesen ne kotona vapaapäivinä, koska olemme pieni, yksityinen lääkäriasema - ei pesulapalvelua siis), hajuvesi ......en osaa lähteä minnekään ilman tuoksuja ( hulluutta, I know), puhelin ja joskus vielä muutakin :)


Ihaninta laukussa lienee kuitenkin se, että se muistuttaa kovasti mun lukio-aikaista koululaukkua, joka oli mulle ihan hirveän rakas ja kulki mun mukana monta vuotta.
Kuva on otettu aamutunnelmissa....piti kimalteella koristaa tuo keskiviikko-aamun kuva !

Työpäivä oli kiireinen ja iltapäivällä alkoi taas tuuli yltymään ihan myrskyksi asti ! Kävin työn jälkeen muutamassa kenkäkaupssakin, mutta eipä löytynyt saapikkaita ainakaan vielä. Mietin nyt kovasti, että kannattaako niitä edes kevättä vasten ostaa, sillä täällä on usein täysi kevät jo maaliskuussa...siis pohdinpa vielä.

Iltaa piristimme juuri äsken pienellä makealla väännöllä, eli tyttöjen kanssa teimme nopeat suklaiset namipalat.....Toron valmispusseista vaan. Koristelimme mustikoilla ja ruusukkeilla ja nautimme nami-nami- hyvällä omallatunnolla ! Hurraa keskiviikon ilot !


Tuuli ulvoo seinissä juuri parhaillaan, mutta tämä eilinen kuva ilta-auringosta, joka tulvi sisälle lämmittää mieltä ja auttaa keväisissä ajatuksissa....No, huomenna on jo taas torstai !
Iloista loppuviikkoa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti