Malttamaton kevään odotus

Tammikuu kulkee kohti loppuaan ja illatkin ovat jo hieman valoisammat ! Me vietimme lauantaipäivän ostoksilla ja vaaliuurnallakin konsulaatissa tuli pistäydyttyä.
Tein löytöjä mm. NoaNoa:ssa, jossa oli 70% alennukset ihan kaikesta,  Ilse Jacobsen:lta löysin kivan huivin 50% alennuksella ......ja ehdottomasti paras kaikesta, SAAPIKKAAT ! Lisäksi löysin ihanaa tanskalaista ruisleipää, joka maistuu ihan suomalaiselta !!! Mikä ilo ja onni !


Lauantai-ilta juhlistettiin hyvällä ruualla ja sunnuntaina suunnistettiin mökille maaseudun rauhaan.

Alpakkasukat lämmittävät ! Kiitos äidille ja isälle joululahjasta.

Maalla oli rauhallista. Tällä kertaa emme tehneet mitään erikoista, kunhan nautimme päivästä ! Kesän varalle on tietysti valtava lista suunnitelmia ja omalta osaltani homma alkaa vintin maalaamisesta ja "uudistamisesta". Sen jälkeen on tarkoitus jatkaa vierasmökissä, jota kutsumme Hønsehuset-nimellä (kanala), koska sen paikalla sellainen aikoinaan oli. Myös Hønsehusetissa on tarkoitus maalata, mutta aion myös uudistaa sen sisustusta muutenkin. Tänään siis kierros mittanauhan ja muistivihon kanssa :) Uudet verhot, uusi kaappi...voi mitä kaikkea sitä vielä keksiikään !Makuuhuoneiden sisustus uudistettiin jo edellis- ja viime vuonna. Pikkukamarin sängyt koristelin meritähdillä (Panduro), jotka sopivat merihenkiseen tunnelmaamme...meillähän näitä meritähtiä on rannallakin. Sen lisäksi, että noudattelen vanhaa taloa kunnioittavaa linjaa, käytän paljon "ympäristöön
liittyvää "sisustustyyliä, jossa avainsanoina: meri, ranta, lampaat ja vuonot.

Vanhat Ameriikka-kirjeet osana pikkukamarin sisustusta.Tilkkutäkki on must tyttöjen huoneessa.


Kesällä on "pakko" maalata myös kaksi talon ulkoseinistä ja se onkin iso urakka.
Maalla on kyllä niin ihanaa ja sormet jo suorastaan syhyävät päästä työn pariin ja suunnitelmia toteuttamaan..tule siis kevät, tule !!!
Kevättä odotellassa on kuitenkin hyvää aikaa etsiä ja kehitellä ratkaisuja / tehdä löytöjä kesän toteutusta ajatellen.
Huomenna töihin ja pakkasviikkoa kohden, ainakin säätiedotuksen mukaan. Meidän keittiössä on kuitenkin jo kevät, krookukset maljassa ovat puhjenneet kukkaan.

Hyvää alkavaa viikkoa ja helmikuuta !Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kesän kuulumiset

Tammikuisia valonpilkahduksia

Kameraan kertynyttä, eli helmi-toukokuuta 2022