Mielitekoja ja lemppareita

Ihan pakko laittaa tänään vähän ihania Lexington-unelmia ja mielitekoja....niin ja vähän Riviera Maisonia myös. Kummatkin ovat mun suuria suosikkejani ja viihdyn juuri näissä tunnelmissa niin kotona kuin mökilläkin. Siispä...torstai-illan ratoksi....

Tässä mielitekoja ....Tykkään juuri Lexingtonin ajattomuudesta ja kodikkuudesta.
Ihania vuodevaatteita, joita on helppo yhdistellä ja leppoisat, kevyet väriyhdistelmät - aina raikkaan oloiset.  
Aikaisemminhan jo laitoinkin kuvia tyynyistä, jotka löysin Lexingtonilta viime viikolla. Olen niihin niin tyytyväinen ! Tyynythän ovat myøs todella laadukkaita, pitävät hyvin mallinsa "läsähtämättä" mykkyräksi sohvalle :)I like :) Valoja tyylillä !


Tämä alla oleva kuva on inspiroinut minua jo kauan ja on "lempikuvana" päätynyt jo muutamallekin miellekartalle :)  Rauhallinen, kodikas ja raikas tunnelma, joka huokuu ajattomuutta ja mukavuutta.  Ja miellekartat /toivekartat kannattavat - näin totean katsoessani ruokailutilaamme tänään.
Myös Riviera Maisonin kohdalla pidän raikkaudesta, joka henkii merellistä tunnelmaa. Rannan hiekka ja meren tuoksu ovat kuin osa tätä kesäistä tunnelmaa, joka toimii yhtä hyvin joulunakin. Juuri se kiehtoo minua !


Tästä unelmoin ja haluaisin kovasti mun olohuoneeseen. Riviera Maison:in kauneutta ja käytännöllisyyttä. Todella hyvä tuo lehtihylly ja säilytysongelma ratkaistu erittäin tyylikkäästi !Viime kesän ostos mökille oli tämä Riviera Maisonin hylly. Juuri sopivan kokoinen pikkuiseen mökkiin ja aivan valtavan käytännöllinen sivuhyllyjen ansiosta. Etsimme sopivaa hyllyä todella kauan ja ilo oli suuri, kun løysimme tämän soman huonekalun.
Hieno paikka kirjoille, kiikareille ja kynille yms., jotka menevät ylimmän hyllyn rottinkilaatikkoon.


Että tällaisia haaveita tänään ! Huomenna on jo perjantai ja toivottavasti tämä tuulikin tästä rauhoittuu. Tänään tuuli yltyi pieneksi myrskyksi ja oli jo hetken verran jopa pelottavakin.
Päivän kruunasi kuitenkin ruisleipä, tanskalainen, jonka löysin läheisestä leipomosta....ihan suomalaisen ruisleivän makuinen ja näköinen - IHANA ! Niitä aion ostaa huomennakin !!!
 Eiköhän sitten pysytä tiellä -tuulessakin.

Uusiin unelmiin !

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kesän kuulumiset

Tammikuisia valonpilkahduksia

Kameraan kertynyttä, eli helmi-toukokuuta 2022