Vuonon kimallus

Vuonon kimallus

sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Äitienpäivä ja rantaretki

Olemme tänään viettäneet äitienpäivää kaikkien perinteiden mukaan ja vastaanotin kortin ja lahjat vuoteessa, jossa mukana pyöri Linuskin :) Vanhempi tyttäristäni ei tosin osallistunut aamukuvioihin, sillä hän vietti "hieman" myöhästyneitä synttäreitään eilen täällä kotona ja 7 tytön pizza-/tanssi-ilta vei tietysti voimat - teinejä ei niin vaan herätetä, ei ainakaan illanviettojen jälkeen. No, olen kuitenkin iloinen ja fiksusta tyttöporukasta ylpeä, sillä talo oli juhlien jäljiltä siisti ja moitteettomassa kunnossa.

Iloni oli suuri myös lahjoja avatessani, sillä ihailemani ja toivomani kettutyyny (Nord) löytyi kuin löytyikin ensimmäisestä paketista !!!! Nyt se saa jonkin aikaa koristaa makuuhuonetta kunnes viimeistään toukokuussa vien sen mökille lammastyynyn seuraksi.

Tervetuloa meille repolainen :)


Aamuvieraita sängyssä - hyvää äitienpäivää !Sain vielä toisenkin lahjan - nimittäin KEEP CALM AND CARRY ON -peilin !!! Se ei tullut kuitenkaan yllätyksenä, vaan olin sitä itse valitsemassa :) 
Keep calm and carry on - propagandamotto Englannista vuodelta 1939 - sopii edelleenkin niin moneen asiaan, arjen hankaluuksista työpaineisiin ja vaikkapa Euroopan tämän hetkiseen tilanteeseenkin. Nyt voin aamukiireissä, läksyjen teosta lapsille "marmattaessani" ja monessa muussakin tilanteessa vilkaista olohuoneen seinälle ja ajatella tätä loistavaa mottoa ! Olen kauan harkinnut tällä tekstillä olevan taulun tilaamista, mutta nähtyäni tämän peilin sisustusliikkeessä olin myyty :)


Meidän olohuoneen seinällä oli juuri sopiva paikka tälle peilille - jippiii !

Tässä on julistevaihtoehto AllPosters -firman mallistosta.  Aika hieno tämäkin.

Aamiaisen jälkeen lähdimme Solan rannalle kävelemään ja sunnuntaista nauttimaan. Rannalla oli tänään kyllä aika viimaista, vaikka meri aika rauhallinen olikin. Lunta oli vielä jonkin verran näkyvissä, mutta aurinko vilahteli tuon tuostakin ja tekee ahkerasti sulatustyötään - hyvä niin ! Jäisellä lumella ei ole kiva liukastella.

Nuorimmainen rannalla..hupun alla tuulelta suojassa.
The beach dog.Tällä rannalla saattaa toisinaan nähdä todellisia ylilentoja...lentokenttä ihan vieressä, kuten kuvasta näkyy.

Tämä äiti on siis tyytyväinen päiväänsä ja suurella kiitollisuudella iloitsee osastaan äitinä ! Onhan se ihanaa saada lahjoja, mutta päivän paras juttu oli kuitenkin tuo rantaretki tai itse tehty kortti, jossa luki: Rakastan sinua enemmän, kuin mitä täältä on kuuhun ja takaisin .... x 10 !!!
Iloa antaa myös se, että teinit juhlivat fiksusti :)

Lapset kasvavat niin nopeasti ja arjen keskellä on liiankin helppoa unohtaa, miten ainutlaatuista tämä aika on. Vanhempi tyttäristäni aloittaa ensi syksynä lukion, vuoden kuluttua hän saakin jo aloittaa harjoitteluajamisen autolla, kolmen vuoden kuluttua hän on täysi-ikäinen ja kukapa tietää, opiskelee ehkä jossakin maailmalla. Ihan hirvittää ajatella miten nopeasti vuodet ovat kiitäneet - vastahan hän iloitsi koulun aloittamisesta, tuo pikkuinen saparopää <3
Itse voin vain toivoa, että olen äitinä tehnyt työni hyvin, antanut rakkautta & oikeat eväät ja rakentanut tukevan, turvallisen pohjan jolta ponnistaa aikuisuuteen ja maailmalle.

Hyvää alkavaa viikkoa teille kaikille ! Ja hyvää norjalaisen äitienpäivän iltaa !

Vi snakkes.

1 kommentti:

  1. Aika menee tosiaan liian nopeasti. Yritetaan nauttia arjesta ja joka hetkesta. Ihana peili:)

    VastaaPoista