Vuonon kimallus

Vuonon kimallus

torstai 23. helmikuuta 2012

Haaste

Sain eilen haasteen mukavaa Euroopan laidalla blogia kirjoittavalta Minna M:lta. Minna kertoilee elämästään Irlannissa ja blogissa seikkailevat myös Minnan söpöliinit kissat.

Haasteen ideana on nimetä blogissaan 5 blogia, joilla on alle 200 rekisteröitynyttä lukijaa. Tällä tavalla voi tuoda oman lukijajoukkonsa tietoon blogeja, joita itse lukee ja haluaisi / toivoisi muidenkin lukevan.
Tässä siis valitsemani viisi:

Annan tupa on aivan ihana blogi, josta löytyvät mitä herkullisemmat reseptit ja paljon muutakin mukavaa. Annan tuvassa ollaan hyvällä mielellä !

Elämää ja vaahtokarkkia on upeasti murteella kirjoitettu blogi, josta löytyy paljon sisustusjuttuja, mutta myös hauskoja arkipäivän postauksia ja kevään tullen varmasti myös puutarhajuttuja ! Hyväntuulinen blogi !

Kalamuija ja lappilifestyle kertoilee perhe-elämästä Pohjois-Norjassa. Lapsia, arkea, juhlaa, sisustusta, ruokaa ja vaikka mitä lukemisen arvoista :) Tykkään kovasti !

Moses ja muut Manniset on uusin löytöni. Ihana blogi, jossa "seikkailevat" Manniset,  ihmiset ja koirat :) Remontti-ja sisustusjuttuja - ihana !

Amalia ja tytöt on pirteä blogi, jossa paljon lastenvaatteita, mutta lisäksi kaikenlaista muutakin. Kivoja juttuja, ihania kuvia. Suosittelen !

Tässä siis omat suositukseni ! Kaikki 5 ovat mukavaa luettavaa ja täynnä upeita kuvia. Kiitos haasteesta Minnalle :)

Vi snakkes !

Sorry, mutten saanut linkkejä toimimaan tässä postauksessa. Sivuille on kuitenkin helppo mennä mun lukemistoni kautta !


Nämä menninkäiset mä haluisin kotiini :) Eikös ole suloisia ? Ihan pakko oli laittaa nämä tänne loppuun.1 kommentti:

  1. Voi senttäs oikke tippa tul linssi, ku noi kauniist mun blogist kerrroit tääl :) Kiitos kaunis ku laitoit mun blogini tohon listaa mukkaa ja ei muuta ku kaikil tervetuloa vaa sit meil päi :)

    VastaaPoista