Vuonon kimallus

Vuonon kimallus

tiistai 7. helmikuuta 2012

Harmaan päivän pinkki esittely

Ihan ensimmäiseksi haluan kiittää uusia lukijoitani mukavista kommenteista, kiitos varsinkin Tanjalle, joka mainitsi blogini omassa kirjoituksessaan :) Olen innokkaasti lukenut blogejanne nämä viime päivät ja todennut, että hyviä kirjottajia ja loistavia valokuvaajia löytyy monia - olen haltioissani !!!
Kerroin aamulla nuoremmalle tyttärelleni, että olen saanut blogilleni muutamia lukijoita sekä läheltä että kauempaa ja että hänen lumimaja-kuvansakin ovat täällä olleet näytillä. Tyttö innostui ajatuksesta ja kysyi kouluun lähtiessään, olisiko mahdollista, että esittelisin hänen huoneensa blogissani :)  Koska päivä on harmaa ja ulkona ihan tavattoman liukasta (vesisateesta yön muutamaan pakkasasteeseen), päätin esitellä tuon erittäin pinkin huoneen jo tänään !

Tyttäreni on 10 vuotias ja vaikka vaatteissa pinkki väri ei enää kelpaakaan, niin sisustuksessa se on yhä ihan ehdoton ! Neiti on valinnut värinsä itse ja huomauttelee useinkin siitä, että oma mieltymykseni vaaleisiin, neutraaleihin sävyihin on ERITTÄIN TYLSÄÄ !

Huone on maalattu kahdella eri sävyllä joista toinen on tummempi. Maalatessa alkoi tehdä karkkia mieli ;)

Justin tilattiin Hollannista ja tuntuu viihtyvän pinkissä huoneessa. Linus ei kyllä pahvi-Bieberistä aluksi tykännyt, haukkui sitä ensimmäiset kaksi päivää. Ihan hyvä tietää, että koiruus tulee haukkumaan sulhaskokelaatkin sitten tulevaisuudessa.


"Piian peili" löytyi vanhan tavaran kaupasta ja tyttären keräilemät hahmot koristavat sitä.
Helinä-keiju, - norjaksi Tingeling - on kaikista rakkain.

Tämän mä löysin Suomesta, Helsingin Stockmannilta. Niitä löytyi eri teksteillä, joten siskoni vauvalle ostin sellaisen, jossa luki Prince.Asukas itse ! 10 vuotiaana on vielä pieni ja kuitenkin pikkuisen isokin jo :) Pinkki kelpaa vaatteissa enää tässä muodossa :)


Makeita yksityiskohtia.
Kakkupalat tehtiin mökillä styroksista, jota tuli Ikeasta ostetun hyllyn mukana. Sahattiin styroksista "kakkupalat", maalattiin Panduron hobby-maalilla ja rannan pikkukivistä maalattiin marjoja.
Mukavaa askartelua, mutta kannattaa tehdä ulkona, sillä sitä styroksin joka paikkaan tarttuvaa murua kertyy aika lailla. Lopputulos oli kuitenkin soma .

Korurasiat ovat Søstrene Grene -liikkeestä, joka myy kaikenlaista hauskaa pienellä rahalla. Suklaan tuoksuinen taskulaskin on tuliainen Ateenasta.

Toivottavasti neiti on nyt tyytyväinen - huone on ainakin esitelty ja vaaleanpunaista väriä mainostettu oikein kunnolla. 

Tänään on taas vapaajaksoni viimeinen päivä ja huomenna lähden ahertamaan työn pariin. Kirjoitan kuitenkin varmasti tännekin, viimeistään sunnuntaina. Meillä on tarkoitus mennä katsomaan Pus med støvler -elokuvaa (suom.saapasjalkakissa) nyt lauantaina - varmasti hauska !
Pakko laittaa tähän loppuun tämä kuva meidän näyttelijälahjakkuudesta, Bernt Kåresta.
Aika taitava, vai mitä? Hattu vain puuttuu.


Pus med støvler                                                            Pus uten støvler

Vi snakkes !5 kommenttia:

 1. Kaunista! Oikeastaan aika herkullisen näköinen huone, vielä pienelle mutta pikkuisen isolle sopivasti sisustettu. Linus ottaa suojelutehtävät vakavasti, ja hyvä niin, eihän sitä voi ketä tahansa kotiin päästää. Oli sitten pahvista tai ei.

  VastaaPoista
 2. Täytyypä näyttää kommenttisi neidille, joka tulee koulusta kotiin hetkellä millä hyvänsä ! Varmasti ilostuu, kun pidit väristä ja muustakin !

  VastaaPoista
 3. Oon samaa mieltä Minnan kanssa :) Herkullinen huone!

  Linus on koira paikallaan :D!

  VastaaPoista
 4. Aika söpön näköistä ;)
  Meillä 9-vuotiaan viikonloppulapsen (pojan) huone on sitten vastaavasti sininen. Itse valittu väri sekin ja mistään muusta väristä ei edes keskusteltu.

  Oli kiva löytää sinun blogisi :)

  VastaaPoista
 5. Hah mä katoin ens et oikeest toi Justin seisoo tos ;) No toi poikaystävä, on viel helppo pitää kuris ;) Kaunis makkari tytöl ja ihana piian peili ja tietyst keijuist tykkään kans :)

  VastaaPoista