Vuonon kimallus

Vuonon kimallus

perjantai 10. helmikuuta 2012

Hymyjen perjantai

Aika hauska ilmiö tämä perjantainen hyvä mieli. Se on nähtävissä ihan joka perjantai, aamusta alkaen. Iltapäivän tunteina se sitten kohoaa korkeimmilleen ja iloisuus on kaikkialla:  bussissa, lähikaupassa, lenkkipolulla, koulun pihalla, päiväkodin parkkipaikalla....ja kotona ! Ha en riktig god helg - ha en fin fredagskveld !!! Ohh..det er så godt med helg og fri - nå skal vi kose oss litt !  Siis, hyvän viikonlopun toivotuksia ja toteamuksia siitä, että viikonloppu on tervetullut ja herkutteluunkin on sen kunniaksi oikeus !
Töissä katsoimme oikeudeksemme syödä Napoleons kake:nia (kermatäytteinen kakku) jo lounaalla - olihan tänään perjantai !

Perjantaissa on hyvä fiilis ja energia. Perjantaisin tapaa harvoin äkäisiä ihmisiä ja kiireisilläkin ihmisillä tuntuu olevan hieman enemmän aikaa. Perjantaina hymyillään enemmän kuin minään muina päivinä ja perjantai-ilta rauhoittaa väen ja tienoon hyväntuuliseen olemiseen :) 

Perjantai- fredag - friday - positiivinen sana, positiivinen päivä. 
Hyvää viikonloppua teille kaikille !

Freedaagi kuvina:Perjantain sallittu.


Perjantain hiljenevät kadut.

Kaupunkimme katuja, perjantai-illan rauhassa. 


Rauhaa ja lepoa.

Ai niin...lääkäriltä saamani rohdot auttoivat ! Yskä on poissa ja olo oikein hyvä :)

Vi snakkes !


2 kommenttia:

  1. Meinaa sydän pakahtua noihin kauniisiin kaupunkikuviin! Perjantaifiilis, mikä se on? ;) Viikonloput on meillä töissä kiireisintä aikaa, perjantaina otetaan vauhtia, viikonlopun kiristyvää työtahtia varten :D

    VastaaPoista
  2. Tein itsekin aikoinani viikonloppuvuoroja ja lauantai oli se viikon kiireisin päivä, mutta koin jo silloinkin perjantain mukavaksi päiväksi. Ihmiset ovat silloin todellakin mukavammalla tuulella ja lauantai-aamuina ei tarvinnut hoputtaa perhettä minnekään, vaan sai "rauhassa" lähteä töihin ! Nykyään olen niin onnekas, että saan nauttia viikonlopuista perheen kanssa ja arvostan sitä asiaa todellakin paljon !!! Voimia sinulle viikonlopun pyöritykseen !

    VastaaPoista