Vuonon kimallus

Vuonon kimallus

perjantai 3. helmikuuta 2012

Lunta tulvillaan....

Perjantai ja aamuinen yllätys.....lunta, paljon lunta, todella paljon lunta...ja sitä leijailee alas yhä edelleen :)
Säätiedotus ei ollut mokomaa lunta luvannut, joten hämmästys oli suuri itse kullakin ja ongelmat sen mukaiset. Tässä osassa Norjaa lumi on harvinaista ja sen tulo aiheuttaa aina valtavia ongelmia esim. liikenteessä. Tiet ovat tukossa, autot suistuvat teiltä ja kolaroivat, bussit saattavat olla yli tunninkin myöhässä ja aurauskalustoa ei juurikaan ole. Naapurustossamme lienee muutama lumikola, jotka kiertävätkin tänään naapurilta naapurille...hauskojakin virityksiä tulee nähtyä, sillä lumesta on kaivauduttava ulos...vaikkapa sitten soppakauhalla :) Lapsille lumi on suuri ilon aihe ja ala-asteen luokat löytyvätkin tällaisina päivinä pulkkamäestä.  Oma potilaani oli eilen koulussa, mutta on ressukka jälleen tänään sairaana ja harmittelee kovasti kohtaloaan :(


Aamulla klo. 7.15.

 Aamupäivällä klo. 11.00.Tällaiseen päivään sopivat blogin aiheeksi erittäin hyvin suuresti ihailemani eläinaiheiset Nord:in tyynyt ! Niihin ihastuin jo viime vuonna, mutta mallistosta löytyy jälleen uusia aiheita - aivan ihania. Eläinaiheita löytyy tänä keväänä muistakin merkeistä, esim. Kremmerhuset -liikkeestä.
Ostin sieltä tyttäreni huoneeseen ihanaisen orava-tyynyn, hinnaltaan reippaasti huokeamman, kuin mitä Nord:in tyynyt ovat.


Nordin tyynyistä olen aikaisemmin hankkinut mökillemme lammasaiheisen tyynyn - lampaat kun kuuluvat suurena osana vuonoiseen mökkimaisemaamme. Nyt mielitekona olisi kettu-tyyny, sillä sellainenkin mökin rannasta on usein bongattu...repolainen, pitkähäntäinen :)Susi-tyynyn ostin siskoni miehelle noin vuosi sitten - upea ! Eivätkö olekin hurmaavia ?

Myös Nord:ilta.

Mökillä sisustan myös paljon lampaantaljoilla. Ne ovat ihanan lämpimiä, kauniita ja suosittuja niin sisällä kuin ulkonakin.
 Shepherd:n mallistosta löytyy kaikenlaista lämmintä....taljoja ja töppösiä...niitä olen ihaillut koko eilisen illan.


Lammastyynyt olisivat ihanat ! Tällaisena lumipäivänä ne näyttävät vieläkin houkuttelevimmilta !!!

Tämän päivän haaveilu saa nyt kuitenkin jäädä tähän, sillä lumityöt odottavat. Meillä on lumikola (koska suomalaisena minulla on sellainen oltava). Ehkäpä voisin tehdä suuren lumilyhdyn, jotta potilas voisi sitä edes ikkunan takaa ihailla.

Mun on vielä ihan pakko laittaa kuva mun uusista makuuhuoneen pöytälampuista, jotka ostin Ikeasta. Iltalukeminen vaikeutuu meillä yli 40 vuotiailla vanhuksilla näön heikentyessä, joten valoa kaivataan. Ihan ok. Seinän väri on vaihtumassa kevään aikana...päätöstä uudesta väristä ei tosin ole vielä tehty.
Ihanaa perjantaita kaikille !


3 kommenttia:

 1. Oi miten kaunis blogi. Heti "ovella" näin hienoja kuvia ja sisältö oli ilokseni monipuolinen :)!

  Laitan sut "jakoon", eli kerron uudesta blogituttavasta, jos ok, ensi kerralla kun kirjotan omaan blogiin (luultavasti maanantaina). On tutustumisen arvoinen muillekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mukavasta ja kannustavasta palautteesta :) Ilman muuta saat kertoa blogistani edelleen, kiitos avusta, sillä olen nyt rohkaissut mieleni ja iloitsen siitä, jos saan blogilleni "ihan oikeita" lukijoita (kuten sanottu, tähän asti tästä ovat tienneet vain lähimmät ystäväni ja kotiväki Suomessa). Kiva siis, että pidit jutuistani ! Hyvää alkavaa viikkoa sinulle :) Terv. Marianna

   Poista
 2. Mielettömän ihana makuuhuone teillä! Siis todella ihana. Ja sisustus on todella todella kaunis muutenkin, kaikki kuvat jotenkin niin ihanan harmonisia :) Eksyin tänne Tanjan suosituksen kautta, onpa vain kerrassaan kiva blogi :)

  VastaaPoista