Vuonon kimallus

Vuonon kimallus

keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Matkalla lääkäriin

Tänään oli siis tarkoitus aloittaa viikon työjakso, mutta yöllä noussut kuume ja ihan kiduttava päänsärky muuttivat suunnitelmat ! Lääkärille on aika klo. 13 ja täällä sitä nyt istutaan yöpuvussa ja juodaan teetä hunajalla maustettuna. Harmi ! Itse asiassa mun olisi pitänyt käydä lääkärissä jo varmasti aikaa sitten, sillä sairastin flunssan ja kurkkutulehduksen jo joulun aikoihin ja siitä jäi kiusaksi harmillinen ärsytysyskä (oma diagnoosi : mycoplasma keuhkokuume). No, katsotaanpa mitä tohtori sanoo !

Tyttäreni oli muuten kovasti iloinen kommenteistanne ja lie nyt vieläkin ylpeämpi huoneestaan :)

Meillä paistaa tänään mitä ihanin aurinko, taivas on sininen ja tuuleton ! Tällaisina päivinä täällä lounais-Norjan rannikolla on todella kaunista ja maisemat hämmästyttävät kerta kerran jälkeen - niihin ei kyllästy koskaan ! Kävelylle en siis voi tänään lähteä, mutta nautin siitä, että aurinko paistaa meille sisään ja valaisee kaiken ihanasti.

En sittenkään töissä, vaan omassa keittiössä lääkäriaikaa odotellen....

Ulos tekisi niin mieli, mutta kuumeisena ei sinne ole mitään asiaa ! Tämä kuva on mun koiranulkoilutusreitiltä, meidän saarelta. Alue koostuu tarkemmin sanottuna kuudesta saaresta, jotka ovat silloilla "kiinni toisissaan" ja asuinpaikkana tämä on ihan ihanteellinen. Viihdymme hyvin ! Kaupunkiin on vain 20 min. matka, mutta meri, lampaat, lehmät, retkeilypolut ja metsät ovat ympärillämme ja tunnelma erittäin maalais-/saaristolaismainen.Mutta......parasta se on kai meikäläisen pukeutua ja lähteä sinne tohtorin luokse vierailulle. Toivottavasti saan rohtoa ja vointi tästä paranee :)Ja kuten sanottu....neiti pinkki kiittää kehuista !!!

Vi snakkes !


4 kommenttia:

 1. Voi kuinka kauniit maisemat! Pikaista paranemista, noita maisemia ihastellessa tosin voisi vaikka pari sohvapäivää pitääkin!

  VastaaPoista
 2. Moikka!
  Tulin pikaisesti liittymään lukijaksi, kivaa kun vinkkasit! Tulee niin harvoin enää etsittyä uusia blogeja, joten on tosi ihanaa että mulle vinkataan niitä!!! Ja siis sun blogi vaikuttaa tosi ihanalta, mun on pakko tulla selaamaan huomenna lisää, mun on pakko mennä nyt nukkumaan :D

  VastaaPoista
 3. Aivan mahtavat, maisemat kertkaikkiaa :) Olen ite asunu Norjas Oslos 20-vuot sit au-pairina ja olen vanhempana harmitellu sitä ku en lähteny koskaan au-pair perheeni mukaan heidän mökil vuonoil vaan pörrättii baareis ;) Olis kyl ollu upeet maisemat ja kokemus :) Sul kiva blogi ja jäänki seuraamaan juttujasi :) Tervetuloa kans, meil päi :)

  VastaaPoista
 4. Nuorena eivät maisemat niin kiinnosta, niin se vain on ! Itse asuin nuorempana muutamia vuosia Kreikassa, mutta vasta nyt, siellä lomaillessani, olen oppinut näkemään maisemat niistä nauttien ! Nuorena viillätin vespalla työn, rannan ja vaatekauppojen välillä...maisemia en juuri ehtinyt katsella :) Norjan maisemia ihailen päivittäin ja kuten sanottu, niihin ei kyllästy koskaan !

  VastaaPoista