Vuonon kimallus

Vuonon kimallus

torstai 1. maaliskuuta 2012

Teini-idolin synttärit ja nappikana

Kuten aikaisemmin olen maininnut, nuoremman tyttäreni pinkin huoneen esittelyn yhteydessä, fanitetaan meillä Justin Bieberiä - tuota lähes kaikkien teini- ja varhaisteinityttöjen suurinta rakkautta ! Justin kilpailee tosin suosiostaan Twilight-leffojen poikien kanssa, mutta varsinkin varhaisteinien keskuudessa hän lienee se suurin, ihanin ja rakastetuin.
Kolmen äidin & kolmen tyttären porukalla kävimme viime keväänä katsomassa Never say never-leffan ja jopa me äidit olimme aika haltioissamme tuosta suloisesta ja varsin lahjakkaasta pojasta !Tänään oli Justinin syntymäpäivä ja nuorimmaiselleni tämä olikin sitten varsin tärkeä päivä - täyttihän JB komeat 18 vuotta :)
Kouluun pukeuduttiin ystävien kanssa etukäteen sovitulla tavalla: Justin t-paita ja jotakin violettia ( JB:n lempiväri), meillä valittiin violetit housut.


Justin juhlakunnossa meillä tänään !

Violetit cupcakesit olivat makeita.

Happy birthday JB ! ..yhdestä kakkusesta tulikin minibarbien hame :)

Koulun jälkeen vuorossa olivat violetit cupcakes-viritykset ja Justin pahvihahmo oli tietenkin siirretyy neitimme huoneesta olohuoneeseen - merkkihenkilö kunniapaikalla.


Linuksella oli tosin vaikeuksia hyväksyä pahvi-Justinia uudella paikalla ja ensimmäiset puoli tuntia menivätkin koiran haukkuessa ja haistellessa omituista vierasta......hölmö koira, nukkuu saman pahviplakaatin vieressä kaikki yöt :)

Hölmöläinen


Cupcakesit maistuivat ja niistä olisi varmasti JB itsekin pitänyt ! Vanhempi tyttäreni on tänään koulun Black & White-party:ssa ja mieheni siellä valvojana, joten me kotimiehet (+ pikkuneidin muutama ystävä) nautimme synttärijuhlista pienemmällä porukalla.


Löysin muuten kaupunkireissullani tänään muutamia hauskoja pääsiäiskoristeita ! Olin ostamassa violettia kondiittoriväriä kakkusiin ja poikkesin samalla muutamassa muussakin liikkeessä - enkä tietenkään voinut jättää hyviä löytöjä ostamatta. Nyt on siis myönnettävä, että pääsiäinen hiipii meille jo varkain.... erittäin ajoissa (tyypillistä minulle) !

Ensimmäinen löytöni on Indiskasta.....nappikana ! Se on Indiskan kierrätys"mallistoa" ja mielestäni se on aivan hurmaava. Sen sisään voi laittaa esim. suklaamunia :)
Puiset, harmaat pääsiäismunakoristeet löytyivät Kremmerhusetista ja on jo ripustettu hasselin oksaan - somia ovat !


Nappikana on värikäs ja hauska ! Toistaiseksi tyhjä, mutta pääsiäisenä jo "muniva".

Tämä onkin sitten enemmän mun tyyliä ;)

Kevät täällä etenee ihan kohisten ! Tänään oli jo +13 astetta mittarissa, linnut laulavat ja kevätkukat kasvavat ihan silmissä. Aamuisin ja iltaisin on tosin ollut sankkaa sumua, mutta päivällä aurinko lämmittää todella upeasti.
Haittaako tuo siis mitään, että pääsiäiskana seisoo ja koreilee keskellä pöytää ?
Laitan tähän vielä keväistä tunnelmaa täältä meiltä.Vi snakkes !


5 kommenttia:

 1. Voi senttäs ai ne lapsukaiset on niin prillantunei, toho Justiniin et kouluu sama henkiset vaatteetki hah . Voi on ne sulosii ;)HYvält näyttää tarjottavat ja lutune koiraki :) Mä olen iha Indiska fani kanta-asiakaskortteineen ja enne ku sitä oli suomes kävin Tukholmas siel ostoksil. Siel on kyl ain ihanii, pääsiäisjuttui monenlaist ja sunki nappikana on hauskane ja voit sä mun mielest jo sitä pöydäl pittää. Siis kyl teil tosiaa on keväst ja lämmin, oikke katteks käy taas. Meil on ny + 3 ja aurinkko paistta, täydelt terält. Muuten teil näyttä tosi kauniilt koti ja ihana pöytäki, kanase alla ;) Jos sais enemmä noit koti kuvii, ku niin kauniilt näyttä :)

  VastaaPoista
 2. Ai nii unohdi äske mainita kokonaa, et ostettii sellane simpukkavalasi mut siit puuttu niit simpukoi ja osa oli rikki. Vietii eile se takas ja ei otettu enää sellast ku mu mies ei tykänny siit. Meil on olkkaris antiikkine kattokruunu ja totesi et vanhas vara paremppi ;)Teil se näyttää kauniilt. No samal reissul nähtii yllätäväst prismas aiva ihana kattokruunu ja mietitää ny sitä keittiön pöydän pääl. Kyl tää kevät on ain sama homma, mä oikke prillannu tähä sisustamisee ku valo ruppe tulee ovist ja ikkunoist sisäl.Kivaa viikonloppua teil sin päi :)

  VastaaPoista
 3. Harmi, että sen simpukkalampun kanssa kävi ikävästi :( Toisaalta, antiikkinen kattokruunu on aina hyvä ja arvokas ja onhan se tärkeää noita miehiäkin kuunnella....asuvathan hekin näissä kodeissamme ja harvemmin kuitenkaan pääsevät kaapin paikkaa loppukädessä määräämään :D Meillä on ruokapöydän yllä kattokruunu, josta pidän todella paljon. Laitan kuvan vaikka seuraavaan juttuun. Täällä on todellakin mitä ihanin ilma, tänäänkin ! Tein juuri koiran kanssa lenkin tuonne läheiselle rannalle ja seurasin hetken aikaa varisten kosiomenoja ....kauniisti se kantaa variksenkin laulu, kun on rakkaudesta kysymys :) Hyvää viikonloppua sinulle !

  VastaaPoista
 4. Hah, mä jo luulin löytäväni täältä hyvän kanaruokaohjeen, nappikanan :) Hauskaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Kiitos samoin ! Voih...ei ollut ruokaohjetta, vaan pelkkiä nappeja. Tosin, sen kanan sisällä on nyt suklaaherkkuja, joten ohje on sangen yksinkertainen: Osta kana, avaa luukku ja täytä suklaatilla :) Valmis :)

  VastaaPoista