Kaikenkarvaiset ystäväni

Tiistai - pyykkipäivä ;)

Huomenna onkin jo taas työpäivä niissä "oikeissa" töissä  joista maksetaan siis ihan palkkaakin :D
Minua on kovasti alkanut harmittaa / kiukuttaa se, että ihmiset ympärilläni (jopa oma perheeni) jatkuvasti puhuvat vapaapäivistäni !!! Mistä ihmeen vapaapäivistä ? Sen lisäksi, että kotitöitä riittää ihan loputtomiin, on opiskeluni erittäin aikaa vievää ja vaativaa puuhaa.
Tällä hetkellä suunnittelen 70-luvulla rakennetun omakotitalon suuren ja aurinkoisen olohuoneen remonttia ja sisustusta. Tämä tarkoittaa arkkitehtipiirustusten uudelleen piirtämistä (piirustuslaudalla ihan omin käsin), piirtämistä sekä 1:20 että 1:50 kaavaan, varsinaisen sisustuksen suunnittelua huonekaluista materiaaleihin jne., esityksen tekemistä asiakkaalle.......joo, aika paljon työtä ns. vapaapäivälle nyt joka tapauksessa.

Ihan pakko vähän marmattaa, vaikka koulutehtävistäni tykkäänkin :(


Löysin tämän Tiimarista pari vuotta sitten ja se koristaa nyt meidän kodinhoitohuoneen ovea.


No, kaikenkarvaiset ystäväni, Kåre ja Linus ovat onneksi täällä kotona todistamassa, että mistään vapaapäivistä ei todellakaan ole kysymys :D Kunpa pojat vain osaisivat puhua !!!

Tänään olen pienen kiukun pauloissa päättänyt viettää puolikasta vapaapäivää ja lähteä pitkälle kävelylle...heti pyykkikoneen pyöritettyä ohjelmansa loppuun !!!

Perheeni, joka luulee toisinaan asuvansa hotellissa, kiukuttaa minua juuri tänään ja siitä syystä omistan tämän pikkuisen postauksen karvakuonoilleni. Kiitän heitä siitä, että he läsnäolollaan laskevat verenpainettani ja saavat hymyilemään silloinkin, kun kanssaihmiset ovat tehneet päivästä harmillisen !

Illalla, päivällispöydässä, aion pitää kotityö-aiheisen perhekokouksen :) Wish me luck :)Meidän täplänenä :)Laiskiainen sohvalla tyynyjen välissä.Kreikkalainen jugurtti maistuu lounaalla.


Metsästysaikeissa ?Stress less -oppitunti meneillään.

Vi snakkes !


Kommentit

 1. Joo tosiaan perhe luulee ain et naisel on vapaa päivä ku ei ol töis, mut ei oteta huomioo kaikkee sitä mitä naine kotona tekee eli siivoo, pesee pyyki, laittaa ruokkaa....Mul sinänsä kiva tilanne et yleensä mieheni imuroi ja yhres käyrää kaupas ♥ Mut entine mieheni ei sit mittä koti töit tehnykkä, et ny on tasapuolisemppaa kaiki puoli ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan rehellisyyden nimissä pitää nyt sanoa, että kyllähän tuo munkin miekkoseni kotitöitä tekee, joskus vähemmän, joskus enemmän (enemmän ainakin läksytyksen jälkeen) ja käy paljon kaupassa, laittaa ruokaa jne. Lasten kanssa saakin sitten kinastella enemmän...niillä kun on aina niin kiire etteivät ehdi siivoilemaan !

   Poista
 2. Ihanat kuvat:)

  Kotona on usein enemmän töitä tehtävänä kuin itse työpaikalla.

  Muistan kun viimeksi opiskelin työn ohessa, mies murmutti, etten muuta tee kuin lue, kun istuin kaikki illat ja viikonloput lakikirjan ja tenttikirjojen ääressä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta ! Työpäivä tänään siellä oikeissa töissä oli ihan lepopäivä :D Tässä on se hyvä puoli, että työpäiviä osaan nyt arvostaa ihan uudella tavalla ja iloitsen niistä paljon enemmän kuin ennen :)

   Poista
 3. Voi, kun on niin tuttua. Meidän pojat ovat tosi laiskoja siivoamaan. Kiristän heitä välillä ja sanon, että jos ette tee täällä mitään, niin äidin taksi ei lähde pihasta. Olen pyytänyt kauniisti, ja sitten välillä vähemmän kauniisti ja lopputulos on aina sama: pääsen helpomalla kun teen itse.
  Sitten olen kiukkuinen ja tiuskin ja puhisen.
  Mies on kyllä siisti, mutta koska on viikot pois kotoa, ei ehdi paljon täällä mitään tehdä. Tuntuisi jotenkin väärältä lyödä hänelle moppi eteisessä käteen, kun toinen on paahtanut pitkän työviikon ja ajanut vielä sen päälle kotiin.
  Pojat joskus sanoivat, että he ovat ihan oikeasti luulleet, että minä NAUTIN siivoamisesta, koska sitä teen joka päivä. Siis nautin, haloo?

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa niin tutulle... meillä teinit myös kuvittelevat asuvansa välillä viiden tähden hotellissa. Yleensä se haave romuttuu siinä vaiheessa, kun äiti saa kunnon kilarit. Muutama päivä menee hyvin, kotitöitä tehden ja niitä väistellen, kunnes taas palataan hotelliasetelmaan. Ja sama toistuu... :D
  Meillä saunaosaston ovenpielessä sama pesula-kyltti :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kesän kuulumiset

Tammikuisia valonpilkahduksia

Kameraan kertynyttä, eli helmi-toukokuuta 2022