Alppiruusumetsässä

Laitan hieman jatkoa eiliseen postaukseen, sillä mainitsin siinä nämä lounaisrannikolle tyypilliset alppiruusupuut, jopa metsät.
Olimme eilen iltakävelyllä Arboretet-puistossa / metsässä, joka on upea metsäinen puutarha-alue Stavangerin lähellä. Alueelle on istutettu kasveja eri puolilta maailmaa ja pikkuisia teitä / polkuja pitkin voi kierrellä metsässä ja ihastella sen loistoa. Siellä täällä on pöytiä ja penkkejä, jotta retkeilijät saavat istahtaa ja nauttia vaikkapa eväitä. Puisto on suosittu, koska tiet ovat niin hyvät, että liikkumaan pääsee jopa pyörätuolilla ja lastenvaunujenkin kanssa on siellä näppärä liikkua.
Eilinen ilta oli lämmin ja upea, joten kiertelimme puistossa jonkin aikaa. Kesäkuun upein näkymä on juuri tuo mainitsemani alppiruusumetsä, joka nyt kukkii täydessä loistossaan. Alppiruusu, Rhododendron - taitaapi olla suoraan käännettynä Rodoksen puu ( dendron - kreik. puu) :)  on varsinainen näky kukkiessaan !
Magnolia kukkii myös nyt kesäkuun alussa.

Minä ja Linus pensaiden keskellä :)

Toivottavasti piditte Rhododendron-retkestä :)

Vi snakkes !

Kommentit

 1. Onpa hienon näköistä! Rodot ovat suosikkini, joten tuonne olisi kyllä kiva päästä!

  VastaaPoista
 2. Wow, onpas kaunista! Alppiruusut kukkivat täälläkin, teiden varret ovat kauniin väriset ja metsäpolut muuttuvat satupoluiksi. Kaunis aika vuodesta :)

  VastaaPoista
 3. Siis WAU, upean näköistä!! ♥

  VastaaPoista
 4. Uskomaton paikka, niin kaunista!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kesän kuulumiset

Tammikuisia valonpilkahduksia

Kameraan kertynyttä, eli helmi-toukokuuta 2022