Kesälaitumella

Viimeinkin aikaa piipahtaa tänne blogimaailmaan - edes hetkeksi !
Viime viikot ovat olleet ihan uskomattoman kiireisiä niin kotona kuin töissäkin ja välillä on tuntunut siltä, että voimat loppuvat tykkänään. Perjantaina alkoi kuitenkin tämä hartaasti odotettu, kipeästi kaivattu, taivaallinen kesäloma !!!!
Olen siitä niin iloinen ja riemulla heittäydyn kesäpuuhiin (levättyäni ensin muutaman päivän) !

Seuraava postaus tulee tässä loman mittaan, mutta tarkoitus on kyllä olla mahdollisimman vähän datalaitteiston vieressä sisätiloissa ja erittäin, erittäin paljon ulkona !!! Sateella on lupa bloggailla :)

Hyvää kesää teille kaikille !
Tässä  kuvakatsaus kesäkuulta :)Takapihalla tapahtuu....kukinta on kauneimmillaan ja sitä ihaillessa huomaan tämän.... 
Liljakuoriainen on tuholainen, jonka toukat syövät liljat ihan hetkessä. Tämä kaunis, punainen veijari on levinnyt tänne meille Tanskasta, eikä siis alunperin kuulu paikalliseen porukkaan :(
Liljani sain pelastettua, mutta mustaviinimarjapensas oli hyökkäyksen alla ja tuhottava. Harmi ! Ohjeena on tappaa kyseiset kuoriaiset siellä missä niitä näkee ja sen tein !!!

 Takapihalla tapahtuu myös mukavampia hyönteisjuttuja. Nämä korennot ovat valosarjasta, jonka vuosia sitten ostin Ikeasta. Valosarja ei enää toiminut, mutta irroitin korennot sarjasta ja nyt ne koristavat puutarhapöytää ja lasilyhtyjä :)

Oman maan mansikoita...nam !

Juhannuksena mökillä :) Lämmin ilta ja kokko rannalla - ihanaa !
 Juhannus ja ruusut.


Uusi ostos mökille. Pikkuinen hylly avaimille yms. ja sen päällä hiirulainen. En voinut vastustaa kiusausta ostaa sitä, sillä kotihiiri mökissä on ihan must !Vi snakkes !

Nauttikaahan heinäkuusta - kesä on lyhyt !

Kommentit

 1. Toivottavasti tuholaisia ei enää puutarhaan ilmesty.

  Kivoja kuvia, oikein hyvää lomaa!

  Minullakin on alkuviikko lomaa, varsinainen loma on sitten elo-syyskuussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En todellakaan toivo tällaisia tuholaisia kenellekään. Ilmaston muutokset tuovat kuitenkin kaikenlaisia vieraita tänne meillekin ja osa niistä kuuluu tähän "ei tervetulleiden"-joukkoon !
   Hyvää kesää !

   Poista
 2. Hyi mikä ötökkä :( Ihanii noi muaviset surekorennot ja keksitki niil hauskase tarkotukse vaik ei enää toimikka valoina ♥ Valttava kokossii mansikoi nam nam ♥♥♥ oikke ihanaa kesää sinnekki ♥ Tääl vaa jatkuu viileys :(

  VastaaPoista
 3. Luin juuri Iltalehdestä, että kesä on tulossa teille jo ensi viikolla :D Toivotaan, että se pitää paikkansa.
  Juu, kauhea oli kuoriainen ja ihan hirveältä tuntui niitä litistää...yök. Inhoan tuollaisia ! Hyvää kesää sinulle Johanna !

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kesän kuulumiset

Tammikuisia valonpilkahduksia

Kameraan kertynyttä, eli helmi-toukokuuta 2022