Vuonon kimallus

Vuonon kimallus

tiistai 24. heinäkuuta 2012

Muu maa mustikka, oma maa mansikka:)

Floridan helteet eivät todellakaan seuranneet meitä tänne Pohjolaan sillä vuonon rannassa puhaltaa tehokas, luonnollinen ilmastointi välillä vettäkin pirskoen!
Matkalta palautuminen onkin sitten koko perheen osalta tapahtunut varsin verkkaiseen vauhtiin; mökillä leväten, shoppaillen ja pyykkejä pesten :) Oikeita laiskiaisia koko
perhe siis !
Shoppailun tuloksena olemme perjantaina vastaanottamassa uutta sohvaa !!!
Olen siitä niin iloinen, sillä mieleistäni sohvaa olen etsiskellyt jo todella pitkään ja kukapa olisi uskonut, että se löytyi Ikeasta :D Näin kuvan sohvasta eräässä sisustuslehdessä ja riemastuin todellakin todetessani, että sohva on Ikean Karlstad ja siis helposti löydettävissä - jippii ! Vanha, Furninovan beigen värinen kulmasohvamme siirtyy nuorison käyttöön kellariin ja sehän ilostuttaa teinejä.
Karlstad tulee meille kuvan harmaassa sävyssä ja nyt sille etsitään seuraksi valkoista sohvapöytää :)
Yhden uuden sohvatyynynkin jo kävin ostamassa Åhlensista ja sen yhdistän hopean värisiin tyynyihini sekä Lexingtonin valkoiseen tyynyyn. Hopea luo hieman glamouria muuten aika linjakkaaseen tyyliin ;)

Tämä pyöreä puffi/jakkara on uusi lisä korituolin seuraksi.

Sohvan ostaminen onkin sitten menneen viikon ainoa aikaan saatu juttu, muuten ollaan ihan lomalla ! Mökillä herkuteltiin sinisimpukoilla, kanttarelleillä, marjoilla ja grilliruualla, uitiin ja nukuttiin.
Ostin muuten pihakoivuun Ikeasta hauskat paperikoristeet, jotka yhdessä myrskylyhtyvaloketjun kanssa loivat kivan iltatunnelman terassille. Sateella ne tosin piti juosta pelastamaan, mutta muuten keikkuivat koivussa somasti.

Kyllä se maalaiselämä mökillä on kuitenkin ihan parasta lomaa ja siitä osasi taas nauttia vielä enemmän Orlandon ihmismassojen ja "plastic fantastic"-menon jälkeen !
Hiljaisuus, meri, puhtaus ja raikkaus - se on kullan arvoista.


Takaisin omilla rannoilla <3
Pihakoivun juhlaa.
Heinäkuun iltoja...

ja aamuja..

Heinäkuussa Pohjolassa....aamulla ja illalla on neuletakki ihanin !Suoraan merestä. Valkoviini/kermakastikkeella...nam !

Oikein ihanaa heinäkuun jatkoa teille kaikille ! Meillä on vielä 5 lomapäivää jäljellä ja huomenna alkavat Stavangerissa Glad Mat-festivaalit :)

Siitä varmasti enemmän seuraavassa postauksessa.
Vi snakkes !
5 kommenttia:

 1. Tyylikkään näköinen sohva, tuleepa ihana kokonaisuus noiden tyynyjen kanssa! Olipa mukava vierailla täällä pitkästä aikaa:)
  Haliterkkuja♥

  VastaaPoista
 2. Oi, nyt alkoi tekemään mieli simpukoita:)

  Ihana tunnelma kuvissa ja tyylikäs sohva.

  Minullakin on uusi sohva suunnitelmissa, mutta miehelle ei oikein mikään eri vaihtoehdoista ole ollut vielä mieleinen. Kohta hankin sohvan mieheltä mitään kysymättä, D!

  VastaaPoista
 3. Kivat on kyl hankinnat ja taas kivoi kuvei ♥ Toi neule on kyl kaunis jotenkki nii kotoisa ♥

  VastaaPoista
 4. Taas niin kauniita kuvia! Oih, kun saisikin simpukat noukittua suoraan merestä lautaselle. Tai no kattilan kautta, mutta kuitenkin :) Onhan niitä täälläkin puolen Norjaa, mutta itselläni ei kyllä ole mitään käsitystä, miten niitä pyydystetään.

  VastaaPoista
 5. Siis aivan ihania kuvia! Erityisesti tykkään tuosta varvassandaalista ja sen omistajajalasta rantakivillä :) Minä pysähdyin taas ihan paikalleen viikonloppuna Oulussa meren rannalla, kyllä on lottovoitto syntyä Suomeen ja ennen kaikkea (meidän tapauksessa) puhtaaseen luontoon, raikkaaseen ilmaan.

  VastaaPoista