Vuonon kimallus

Vuonon kimallus

torstai 16. elokuuta 2012

Hopean kiiltoa koulun alkuun :)

Lapsilla alkaa maanantaina koulu...ja niin minullakin :) Kesän olen viettänyt kirjoista ja piirustuslaudasta kaukana, mutta maanantaina ryhdytään taas tositoimiin. Sisustusmaailmaa en ole tietenkään jättänyt lomallakaan...ainahan sitä tulee tutkailtua, lueskeltua lehtiä, kierrettyä liikkeissä, suunniteltua ja ideoitua, mutta varsinaista opiskelua en lomallani ole harrastanut ja piha & puutarha ovat olleet etusijalla koko kesän.

Meillä kotona on sisustuksen osalta menossa ns. siniharmaa kausi ja sen rinnalla olen ihastunut myös hopean sävyihin. Sisustusmaailmalla puhaltavat kuitenkin taas myös kultaiset tuulet, eli kullatut kehykset, lampunjalat, kullan väriset tekstiilit yms. ovat tulossa takaisin ja kulta tulee kimaltamaan yhä enemmän ja enemmän trenditietoisissa kodeissa. Itse en ole kullan ystävä, en koruissa enkä sisustuksessa, hopeasta olen sen sijaan pitänyt aina ! Never say never...niinhän se on, mutta kullan kimallusta en usko meillä näkeväni.
Olen kaiketi suomalaisen sininen, jään viileä ja siksi lasin ja hopean sävyjen keskellä viihtyvä :D Jopas meni isänmaalliseksi !

Trendeistä en kauheasti omalla kohdallani piittaa, enemmänkin siitä, että kotini on näköiseni ja viihdyn siellä !

Näin opiskelun pariin taas maanantaina heittäytyvänä olisi kiva tietää miten te suhtaudutte trendeihin ? Vaikuttavatko ne sisustukseenne?  Mielihän vaihtelee aikojen mukaan ja maku muuttuu, mutta onko trendeillä kuinka paljon osuutta näihin makumuutoksiinne?  Industrialismi, Pohjolan maalaisromantiikka, shabby chic, minimalismi ?

Hyvää viiikonloppua ja tässä Täti Siniharmaan hopeat :Nämä ihanat tuikut löysin maalla, mökkitien varrella olevasta kukkakaupasta. 
Hopeakengät...luksusta arkeen....ja Linus :)

Kukkuu kukkapurkissa.

Ja sitten töihin....maanantaina :)Vi snakkes !

9 kommenttia:

 1. Teidän koirakin on sävy sävyyn sisustuksen kanssa =D...Se on muuten jännä homma miten maalla saattaa jostain marketista, huoltsikalta tai kukkakaupasta löytää jotain kivaa sisustus sälää. Mäkin on monta pikkujuttua löytänyt sillä lailla. Tykkään ihan hirveästi simpukoista ja kivistä sisustuksessa. Tosi kiva toi sun kynttiläkippo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Simpukat, kivet ja risut ....niistä tykkään ja käytän paljon sekä sisällä että pihalla. Edullista ja kaunista. Todellakin, Linus on sävy sävyyn...nyt huomasin :D Linus oli pentuna musta ja luulimme sen mustana pysyvänkin. Nyt meillä on kuitenkin harmaa koira ( mieheni sanoja lainatakseni "haalistunut")!

   Poista
 2. Ihania kuvia!

  En ole trendien perään, vaan valkkaan oman maun mukaan. Pöydät ja tuolitkin olen ostanut sillä periaatteella, että kestävät lopunikää ja ylikin, D! Ovat kokopuuta ja kustavilaistyyliä:)

  VastaaPoista
 3. En seuraa trendejä, vaan sisustus muotoutuu usein käytännöllisten näkökohtien mukaan ja mikä sattuu silmää miellyttämään. Käytännössä tämä tarkoittaa, että aika harvoin ryhdyn tietoisesti "sisustamaan". Sisustuskuvia on kyllä kiva katsella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen usein ihmetellyt sellaisia valkoisia pitsiröyhelökoteja, joissa asustaa pieniä lapsia...miten se käytännössä onnistuu ? Käytännöllisyys on minullekin tärkeää, siksipä esim. uusi sohvamme valittiin harmaana :D Kissa,koira, lapsia ja nuoria = kestävää ja pestävää !

   Poista
 4. Minäkään en seuraa trendejä.Joskus kyllä saatan napata jonkun idean ja teen siitä meille sopivan. Sisustaminen on jäänyt viime aikoina vähiin. Silloin remontin yhteydessä ostetiin uudet huonekalut, ja noilla pitäitäisi pärjätä vielä pitkään. Huonekalujen paikat mietiin silloin tarkkaan, joten ei niitä voi oikeastaan edes siirrellä.

  Kunhan saan pojan huoneen maalattua (ensi viikolla on PAKKO), on edessä suurempi urakka. Entinen leikkihuone, nykyinen toimisto/kirjasto on pakko maalata. Pianostakin pitäisi päästä eroon... Siinä minulle syksyksi projektia.

  Kerro joskus enemmän tuosta kurssista! Kiinnostaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syysprojektit ovat ihan kivoja ! Voin laittaa opiskelustani jonkinlaisen postauksen tässä jonakin päivänä...., kunhan nyt ensin pääsen kunnolla vauhtiin. Kovin on takkuraista tämä arjen aloittaminen :(
   Onnea maalauspuuhiin !

   Poista
 5. On teil kyl kaunist ja harmonist ♥♥♥

  VastaaPoista