Laatikkoleikki

Yöllä saatiin esimakua syksystä, sillä myrsky riepotteli meitä rannikon asukkaita oikein kunnolla. Tv:n säätiedoitus kehoitti illalla katsastamaan pihat, katukaivot, kattorännit ja sulkemaan esim. kellarien avoimet ikkunat. Vettä tuli nimittäin voimalla ja paljon, kyytipoikana voimakas tuuli ! Nyt paistaa kuitenkin jo taas aurinko, tuuli on lauhtunut ja mittari keikkuu parinkymmenen lämpöasteen tienoilla - kesä ei jättänyt meitä sittenkään !

Kauniista säästä en pääse tänään nauttimaan, sillä poden pientä flunssaa täällä kotona. Eilen alkanut päänsärky, silmien jatkuva vuotaminen ja vilu pahenivat yöllä ja tänään olen lepäillyt potilaan osassa huovan alla :( Mehua, lepoa ja särkylääkettä - ja pieni bloggaushetki :)

Sitten sisustusjuttua:
Löysin perjantaina Søstrene Grene:stä (tanskalainen "sekalaisen tavaran" / krääsä -kauppa) mukavia ja somia säilytyslaatikoita tyttöjen huoneisiin. Niitä tarvitaan, sillä varsinkin nuoremmalla ompelijalla / askartelijalla / pikkuhahmojen keräilijällä on ihan loputon säilytystilan tarve :D
Samaan tähti-sarjaan kuului myös juomapullo, joka maksoi vain 46 kruunua :)
Lisäksi ostin cellofan-pussukoita. Niihin on ihana pakata lahjoja vaikka joskus olen käyttänyt ihan paistopussiakin lahjapussina :)


Huomenna, jos jaksan, olisi tarkoitus laittaa nuoremman huonetta ja saada näitä laatikkoja ihan paikoilleen ja käyttöön.

Nyt aion kuitenkin lähteä baadaamaan, eli kylpyyn. Norjassa "å bade" tarkoittaa muuten niin uimista kuin kylpemistäkin ;)
Ohessa pari kuvaa perjantai-illan badaajasta meressä !


Lähimmälle rannalle hurauttaa pyörällä parissa minuutissa :)
Pieni tihkusade ei baadaajia pysäytyä, mutta tänään baadaus tarkoittaa tätä alla olevaa muotoa. Saunaa kun ei ole, niin tauti on tapettava tällä konstilla :)
Vi snakkes.

Kommentit

 1. Aah, houkuttelevan näköinen amme :)) Meillä baadataan tassuammeessa, ilman poreita. Ja ihan liian harvoin... sauna kun lämmitetään usein, jää kylpyamme ihan liian vähälle käytölle.
  Kivaa viikon jatkoa ja aurinkoisia päiviä sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sauna on mun suuri unelmani ! Sitä ei voita mikään ja amme jäisi varmasti käyttämättä, jos voisin saunoa :) No, kävin kuplien joukossa ja heti tuntui paremmalta...poreista tykkäävät niin kipeä selkä kuin jalanpohjatkin....huh, mikä sairas vanhus mä tänään olenkaan.

   Poista
 2. Mä voisin ottaa ton juomapullon mun koulupulloksi. Aivan ihana!

  VastaaPoista
 3. Käytän itsekin kinkkupusseja tai taistelen sellofaanirollasta sopivan pakettihässäkän. Tuollaisia pusseja pitäisi minunkin hankkia... Kaunis paketti on mukava antaa:)
  Haleja sinne Norjaan♥

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kesän kuulumiset

Tammikuisia valonpilkahduksia

Kameraan kertynyttä, eli helmi-toukokuuta 2022