Vuonon kimallus

Vuonon kimallus

maanantai 13. elokuuta 2012

Mökkijuttuja ja veneretkiä

Vierasmökin, eli kanalan, remontti edistyy varsinaisen verkkaiseen tahtiin...katosta puuttuu siis yhä muutama maalikerros..., mutta eiköhän tässä ensi viikonlopun aikana päästä loppusuoralle :) Kuluneen viikonlopun aikana emme niin hirmuisesti jaksaneet uurastaa, sillä mitä ihanin sää houkutteli ihan muihin puuhiin!
Kaffetta termariin, eväät reppuun ja veneretkelle - mikäs sen ihanampaa!  Ajoimme läheiselle saarelle ( pienelle sellaiselle) ja tarkoituksenamme oli nauttia evästä ilta-auringon loisteessa, vaan kuinkas sitten kävikään! Utelias vuohipariskunta kiinnostui repustamme ja eväistämme siinä määrin, että katsoimme lopulta parhaaksi paeta veneeseen ja aalloille evästämään:D  Suloisia otuksia, mutta itsepäisiä.

Jälleen kerran on todettava, ettei tätä Norjan upeaa luontoa voita mikään. Täällä on hyvä olla ja asustaa ja tästä majesteettisesta luonnosta voi ammentaa energiaa ihan loputtomiin !Ja sitten mökille ja kanalaan. Kana on nyt paikollaan ja kertoo vierasmökin historiasta kanalana :)Katto kaipaa muutaman maalikerroksen, sama koskee kahden ikkunan karmeja.Hyvää viikkoa !

Vi snakkes :)

8 kommenttia:

 1. En kyllä yhtään ihmettele, että viihdyt siellä... nuo maisemat on niiiin kauniit! Ja tuo teidän kanala - se on vaan niin hurmaava... ja sulla on silmää sisustaa... ihan oikealle alalle oot suuntautumassa :)

  VastaaPoista
 2. Voi, voi maalauksesta puheenollen, kävin tänään rautakaupssa ja huomenna olisi tarkoitus alkaa pojan huoneen maalaus. Ei innosta, mutta haluan saada sen tehtyä ennen koulun alkamista. Maalari saa sitten maalata olohuoneen yms.

  Upeita kuivia. Mieli tekee Norjaan(kin) käymään. Noista maisemista todellakin saa energiaa.

  Ps. jos teiltä maalaus loppuun, niin tule tänne pensselin kanssa. täällä sitä riitää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maalaaminen on kyllä ihan mukavaa ja nopea tapa muuttaa sisustusta :) Maalaamiseen liittyvät muut toimenpiteet, kuten teippaaminen, tavaroiden siirtely jne. eivät sitten niin mukavia juttuja olekaan ! Onnea maalauspuuhiin !

   Poista
 3. On kyllä komeat maisemat!

  Vuohet olisivat selvästi halunneet kerätä vuohiveron eväistä, D!

  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Kiitos samoin ! Juu, nämä vuohet eivät ainakaan ujostelleet :) Olivat ne kyllä aika suloisia ja ehkäpä niille ensi kerralla pitää viedä jokin tuliainen!

  VastaaPoista
 5. Löysin blogisi tänään, kun eksyin "suomalaiset norjassa" -listalle :) Ihania kuvia, Norjan luonto on kyllä nättiä. Ja entinen kanala näyttää tosi tunnelmalliselta. Voi kunpa itelläkin olisi täällä mökki, jota voisi alkaa suunnittelemaan ja sisustamaan.
  Hauskaa loppuviikkoa :)
  /Laura
  http://luckydrops.blogspot.no

  VastaaPoista