Herätysmelodiat

Ihan ensimmäiseksi : Tervetuloa uudet lukijat ! Mukavaa, että olette löytäneet tänne vuonon rantaan !

Syysloma tuli, syysloma meni ja tänään oltiin takaisin aamurutiineissa ja herätyskonsertissa ! Neljä erilaista soittoääntä, vuoronperään, alkaen klo. 05.55. Tuo ensimmäinen herätys on omani ja olenkin aika nopeasti ylhäällä ja suihkussa....en harrasta "vielä 5 minuuttia torkkumista" -tomintoa ! Rakas siippani sen sijaan rakastaa tuota mahdollisuutta ja siksipä saammekin kuunnella hänen herätysmelodioitaan viiden minuutin välein lähes puolen tunnin ajan. Lisäksi hänen herätyssoittonsa on kuin valtamerilaivan sumutorvi .....naapurikin saadaan siis hereille näillä konsteilla. Teinin kello soittelee kuudesta lähtien, mutta hänet saa hereille vain tönimällä ja kellonaikoja täkin alle ilmoittamalla :) Nuorimmaisen herätyskello on viimeinen soittaja, se kurnuttaa kuin sammakko ja saa neitokaisen liikenteeseen siinä vähän ennen klo seitsemää !
Syyslomaviikolla aamut olivat hiljaisempia, vaikka sumutorvi isännän töihin herättikin !
Itse olin vapaalla keskiviikosta alkaen ja puuhastelin kaikenlaista mukavaa kotona, kävimme tyttöjen kanssa shoppailemassa & kahviloissa ja viikonlopun vietimme mökillä !
Viikonloppu olikin sään suhteen mitä ihanin - pieni tuulahdus kesää ja hyvä mieli.

Saimme muuten ruokapöytään tilatun lasilevyn nyt menneellä viikolla ja olen siihen valtavan tyytyväinen. Kierrätyspuupinta on sen verran epätasainen, että varsinkin lapsi- ja seniorivierailla on ollut vaikeuksia asettaa esim. lasi tukevasti pöydälle. Epätasaisuus on vaikeuttanut myös puhtaanapitoa, joten lasilevy ratkaisi kaksi ongelmaa ja näyttää oikein kauniilta. Viikonloppuna törmäsinkin sitten unelmien valaisimeen, jota nyt unelmoin ruokapöydän ylle - säästövaihde päälle ja unelman perään siis ! Kyseessä oli aivan ihana industrialismi-tyylinen lamppu :)

Keittiöremontin alkaminen onkin sitten siirtynyt joulukuun ensimmäiselle viikolle !!! Kauhistus ja paniikki !  Millä minä täällä joulua laitan, kun koko talo on sekaisin ?!
Koetan ajatella positiivisesti ja rauhallisesti luottaen siihen, että ammattilaisten käsissä homma hoituu viikossa :) hehhee......
Pahimmassa tapauksessa siirrän koko jouluhärdellin anopin keittiöön - joulu tulee jossakin muodossa joka tapauksessa ja luksusongelmastahan tässä on kyse ! ...ja unelmatilanteessa paistelen joulutähtiä upouudessa, ihanassa keittiössä !


Hyvää viikkoa teille kaikille :)


Tässä syyslomaa kuvina:


 Lasilevy puupinnalla ja muuta tavaran siirtelyä :) 



 Vapaa-aamuja pitkän kaavan mukaan <3 
Organizer on minulla myös vanhanaikaisessa muodossa...puhelimeen en uskalla koko elämääni tallentaa :)


Linus nauttii, kun kaikki ovat kotona :)



Sitten maalle:




Saatiin kyllä niin ihana viikonloppu ! Tässä ollaan korkealla ja tuolla takana häämöttää Stavanger.


Hieman ostoksia :)



Country road ja metsän värejä.




My place in the sun <3



Maalaiskoira :)



Syysiltaa mökillä....isännän mieliksi jalkapalloa tv:ssä :)

Vi snakkes ! 



Kommentit

  1. Voi, kuulostaa ihanan rentouttavalta lomalta! Täällä peukut pystyssä, että keittiöremontti valmistuu ennen joulua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Koetan luottaa positiivisen ajattelun energiaan ja voimaan !

      Poista
  2. Kovin on hidasta tuo herääminen täälläkin. Ei siis minulla, mutta muilla.

    Voi, että sinulla on sitten kaunis koti!

    Ps. Voitko mitenkään ottaa tuota sananvahvistusta pois. Sen kanssa menee hermot!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunis kehuista:) Olen nyt muuttanut asetuksia ja sananvaihdon pitäisi olla poissa ! Ilmoita, jos vielä kummittelee ;) Mulla oli tänään vapaajakson viimeinen päivä ja arvaas mitä tein ? Menin takaisin nukkumaan muun perheen lähdettyä kouluun ja töihin - nukuin tunnin ja olipa ihanaa !!! Kerran näinkin !

      Poista
  3. Nuo kollaasikuvasi ovat niin tosi kauniita:)
    Lueskelin noita aikaisempia juttuja. Itselleni koti ja rakkaat ihmiset ovat tärkeinpiä ja vaalin elämässäni positiivista asennetta ja myös kauneutta, luovuutta, itse tehtyä, tunnelmaa, haaveilua... Haluan, että nämä näkyvät myös blogissani. Negatiivisuus vie voimia ja elämäniloa.
    Tunteita ja elämää on kaikilla laidasta laitaan, mutta positiiviseen asenteeseen pyrkimällä vaikuttaa oman elämänsä laatuun. Saan lukemistani blogeista iloa ja inspiraatiota - siis myös täältä:)
    Hymyjä ja haleja viikkoosi, ihana blogiystäväni♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen niin samaa mieltä siitä, että negatiivisuus vie voimia ja elämäniloa ! Huono energia vetää puoleensa lisää huonoa ja kurjaa energiaa ja itse koetan välttää sitä joka päivä. Surulla on sijansa, kiukulla paikkansa, mutta elämässä on niin paljon hyvää ja kaunista, että ainakaan vihaamiseen ja mököttämiseen ei mielestäni aikaansa kannata käyttää. Hymyä ja haleja sinnekin <3

      Poista
  4. Ihania kuvia!

    herra harmaakarhulla on ihan samanlainen aamuherätys kuin sinun miehelläsi,D! Lopputulos on se, että minä olen taatusti hereillä ennen aikoja, mutta herra ei, D!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä....herroille uni maistuu ! Meillä tuo viikinki pitää mua hereillä myös kuorsaten ja olenkin uhannut viedä sen meille töihin kuorsaustutkimuksiin ! Vielä ei ole suostunut lähtemään :)

      Poista
  5. Tos yhres kuvas ku ol toi ihana kassi, ni ostin semmose viime viikol ♥

    VastaaPoista
  6. Tänne löysin kierrellen kaarrellen Irlannin kautta.
    Ihana blogi ja koti sinulla. Blogisi nimi tuo mieleeni lukuisat automatkat Norjan rannikolle. Voi taivas, että siellä on kaunista.

    Mukavaa loppuviikkoa sinne rannikolle!
    Tänään satoi Pirkanmaalla ensilumi:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva,että tulit ! Tervetuloa ! Tässä on ollut pientä taukoa blogin kirjoituksessa vauhdikkaan Suomi-loman ja tällä hetkellä vaivaavan flunssan vuoksi, mutta kohta laitan matkakertomusta tulemaan :)

      Poista
  7. Vastaukset
    1. Kiitos. Täytyypä katsoa se ja laittaa eteenpäin :)

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Valohoitoa psori-käsille ja mielelle :)

Syyspäivän throw back huhtikuun hetkiin

Kreikkalaiset tuliaiset