Vuonon kimallus

Vuonon kimallus

maanantai 1. lokakuuta 2012

Omissa nurkissa ja kylälläkin

Vihdoinkin poutaa ja mahdollisuus lähteä koiran kanssa kunnon lenkille !!! Ihanaa !
Vettä on tullut koko viikonlopun ja eiliset (suorastaan hirmuiset) sademäärät ajoivat niin kaksi- kuin nelijalkaisetkin talomme asukkaat, ja asukkaiden ystävät,  sohvan lämpöön ja viltin alle ! Tummat pilvet synkensivät taivaan ja meillä oltiinkin koko armas päivä kynttilän valossa.
Tänään tuntui siis hyvältä lähteä lenkille, vaikka pilvistä tihkusadetta välillä putoileekin. Kiersimme tutun rantapolun ja kuvailin samalla kotikulmien lokakuista maisemaa :) 
Omalla takapihallamme eletään nyt pikkuisten kirsikkapuiden "ruska-aikaa" - upeasti punertavat kirsikan lehdet ja täytyypä siis todeta, että kirsikkapuu on yhtä kaunis niin keväällä kuin syksylläkin.
Kukkapenkit ja piha selviytyivät eilisistäkin rankkasateista - pesun kestäviä siis ovat !

Nyt takaisin opintojen pariin !
Täytin kirpparilta lauantaina löytämäni jalallisen vadin donitseilla ja palkitsen itseni yhdellä sellaisella, kun päivän piirtämistehtävä on tehty :D Auttaa kummasti !


Hyvää lokakuuta teille kaikille !


Kotipolulla:Lähirannalla:


 Rannan metsiköstä voi kurkkia Stavangeriin.Takaisin kotipolulle:
Kotipihalla:
Uusi laatikko rautapöydän alla (entisten rottinkikorien tilalla) ...siellä suosituimmat dvd:t...ja ne donitsit !


Vi snakkes !


4 kommenttia:

 1. Upeita kuvia!

  Meilläkin on satanut ihan kyllästymiseen asti.

  VastaaPoista
 2. Voi kunpa täälläkin hiukan sade hellittäisi, mökkihöperyys meinaa iskeä kun vettä tulee taivaalta niin, ettei sinne sekaan sovi.

  VastaaPoista
 3. Hyvvää huomenta kammarista ja voi miten ihastuttava blogi sinulla täällä . Tuolta Tiiranpesältä tänne lensin ihhailemmaan. Heti hyppäänkin lukijaksesi ettei mee mittään mukavata sivusuun. Parhain terveisin kammarin Lovviisa :)

  VastaaPoista
 4. Tervetuloa ! Kiva, että tulit ja jäit :) Olen juuri vieraillut blogissasi ja ihastuin valtavasti ! Hyvää viikonloppua !

  VastaaPoista