Vuonon kimallus

Vuonon kimallus

keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Lunta ja sekameteliä

Joulukuu ja talo aivan sekaisin ! Keittiöremontti on pahimmillaan ja täällä on eletty täysin ilman keittiötä jo 6 päivää. Sähkömiehet ovat tehneet työnsä valmiiksi tänään ja illalla saapuvat keittiömodulit, joiden asentaminen alkaa huomenna.
Uuden keittiön avajaisia on tarkoitus viettää ensi viikonloppuna (3. adventti) ja toivon mukaan ehdin leipoa ja koristella vielä ennen joulua..huh huh !

Pölyä täällä on kaikkialla ja esim. jääkaappi löytyy tällä hetkellä olohuoneesta ( kuin Turhapuroilla aikoinaan). Vierasvessasta löytyvät kahvinkeitin, vedenkeitin ja mikro...oikein tunnelmallista siis ! Joulua ei siis voi vielä koristella, mitä nyt ulkona vähän ja siellähän on tapahtunut pienoinen ihme, eli meillä on LUNTA ! Nyt toivomme hartaasti, että se pysyy maassa jouluun asti ja nautimme sen luomasta valosta ja kauniista maisemasta !

Vietimme viikonloppuna työpaikkani tarjoaman kylpyläviikonlopun Sola Strand hotellilla ja nautimme kasvohoitojen, hieronnan ja aivan ihanan ruuan lisäksi rannan lumisista maisemista ! Teimme pitkän kävelylenkin auringonlaskun aikaan lauantaina ja kamera oli tietenkin mukana matkassa. Kaunista ja tunnelmallista !

Remonttia en kuvaa, mutta odotan suurella innolla uuden keittiön käyttöön ottamista ja tietenkin sen kuvaamista - kuvia on siis luvassa.
Tässä Norjan lounaisrannikon lumikuvia ja pientä joulumieltä täältä meiltä (ihan ilman koristeita ei voi olla).

Hyvää ja riemullista joulun odotusta teille kaikille !


Sola Strand 2.12.2012















Heti rannan takana on lentokenttä - porauslautalta Pohjanmereltä saapuvat helikopterit lentävät myös rannan yli.












Kotisaarelta.



Ilta-auringon värjäämänä.



Tämän vuoden kranssi on hopeisen huurteinen.




Helsingin lentokentältä ostetut pupujussit.




Vi snakkes,

Marianna


7 kommenttia:

 1. OI tsemppiä sinne. Mutta uusi keittiö on varmasti ihana. Ihania kuvia taas kerran!! ja toi loma kuulostaa luxilta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan se luksusta, kun täällä kotona on tällainen poikkeustila :) Oikein ihanaa loppuviikkoa sinne teille ja HYVÄÄ ITSENÄISYYSPÄIVÄÄ!

   Poista
 2. Onpa siellä kaunista!

  Keskellä remppaa eläminen on aina aikamoista. Meillä on todennäköisesti kesällä edessä kylppäriremppa ja siksi aikaa on hankittava toinen asunto. Ja pahimillaan siihen menee liki pari kuukautta.

  Olinkin unohtanut Turhapuron jääkaapin olohuoneessa, D!

  VastaaPoista
 3. Pari kuukautta onkin pitkä aika, mutta onhan uusi kylppäri kyllä sen arvoinenkin. Täällä tulee parhaillaan lisää lunta ja keittiössä porataan.
  Hyvää itsenäisyyspäivää sinulle !

  VastaaPoista
 4. Mekin ollaan haaveiltu uudesta keittiöstä, onnea sulle siis remontista:)
  Ja hyvää itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
 5. Upei maisema kuvii ja kyl se keittiöki sielt valmistuu usko pois ♥

  VastaaPoista
 6. Kiitos Johanna. Juu, täällä ollaan loppusuoralla, eli illalla pääsen jo varmasti ruuanlaittoonkin. Elämä ilman keittiötä on ollut mielenkiintoista :)

  VastaaPoista