Vuonon kimallus

Vuonon kimallus

maanantai 14. tammikuuta 2013

Tammikuun kultainen pallo

Viikonloppu kuvina:

Lenkkipolun maisemissa, -1 aste & kultainen pallo taivaalla :)
Tällaisina päivinä olen erittäin kiitollinen ja iloinen siitä, että asun juuri täällä. Kuvat otin 12. ja 13. päivä tammikuuta talvipäivästä nauttiessani.
Aurinko lämmitti, merellä oli veneliikennettä, melojia ja lintuja. Maassa oli siellä täällä huurua ja vuoret paistattelivat päivää kauniina, kuten aina.
Tällaisena päivänä on helppo unohtaa ne sadat sadepäivät, hymyillen tankata energiaa ja nauttia maailman kauneudesta.

Talvi <3Kotona kaakaota terassilla, auringosta nauttimista ja Ikeasta ostetun minikasvihuoneen ihmettelyä.


Sitten vähän sisustusjuttua....kuten aina :)
Kultaisen pallon innottamana ostin lisää tällaisia riisipallovalaisimia (Åhlens) ja nämä viimeisimmät ajattelin laittaa eteiseen (jonka remontti on lähes valmis). Näitä olen laittanut myös oleskelutilaan kellarissa ja nuoret pitävät niistä kovasti.
Eteisessä ajattelin niitä peilin reunaan. Monta pientä aurinkoa pilvisen päivän varalle :DHaluaisin vielä toivottaa uudet lukijat tervetulleiksi - oikein mukavaa, että löysitte tänne vuonoon. Sain myös hauskan haasteen Annelelta ja vastaan siihen varmasti tässä viikon aikana - kiitos Annele.
Nyt ei muuta kuin iltateelle. Se on illan ihan paras hetki ja tammikuun tee terästyy paikallisen tarhurin hunajalla, siinä maistuu kesä <3

Hyvää viikkoa teille kaikille ! Nauttikaa talvesta ja uneksikaa kesästä :)Vi snakkes, Marianna

9 kommenttia:

 1. Oi ihanuus :), levolliseksi saa nuo sinun maisemakuvat. Kyllä sitä nauttii talvestakin, mutta nuo kuvat tuovat mieleen sen tunteen kun kevät tulee ja voi olla jo terassilla ja aurinko hiukan lämmittää.

  VastaaPoista
 2. Kaunis ja rauhallinen tunnelma kuvissasi ja niin tyyni meri. Hyasintitkin pian kukkivat.
  Tänään kuulin eka kerran mustarastaan laulavan. Se ilmoitti, että kyllä kevät on taas tulossa.
  Mukavaa viikkoa sinullekin.

  VastaaPoista
 3. Että on kauniit maisemat, huoks...

  Kivoja valopalloja!

  VastaaPoista
 4. Ihanuus, mitä kevättä te jo siellä saatte nauttia! Tuo valon määrä on ihan uskomaton :)
  Ja suloiset nuo paperilamput <3
  Kivaa tammikuun jatkoa!

  VastaaPoista
 5. Oi miten kaunista siellä on! Upeat maisemat!
  Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 6. Eihän siellä näytä ollenkaan talvelta. Onko teillä koskaan, edes hetkellisesti, paljon lunta?

  VastaaPoista
 7. Näitä maisemia en kyllä vaihtaisi pois, niin se vain on. Heli, meillä on joskus lunta ja sitä voi tulla paljonkin, mutta lumi-ilo jää useimmiten hyvïn lyhyeksi. Maa on lämmin ja pakkasta on harvoin, joten lumi sulaa nopeasti pois. Ala-asteella on tapana jättää opetus lumipäivinä sikseen ja kiiruhtaa pulkkamäkeen, jotta talven iloista pääsee nauttimaan edes hetkeksi. Lasten pettymys on usein ollut suuri, kun illalla on upeasti lunta ja nukkumaan mennessä suunnitellaan seuraavan päivän lumilinnoja yms. , mutta aamulla herätään lumettomaan maisemaan ja vesisateeseen. Aikainen kevät on kyllä ihana asia ja luntahan löytyy toki tunnin ajomatkan takaa vuorilta :)

  VastaaPoista
 8. Voi miten rakastan näitä kuviasi ja nuita upeita maisemia. Suloiset nuo pallovalot. Nyt on taas se aika kun tunnelmavaloja kaipaa eniten, kun jouluvalot on korjattu pois on pimeys niin täysi. Yöllä kulkiessaan kaipaisi jotain reitin näyttäjää.
  Mukavaa viikonloppua sinulle sinne.

  VastaaPoista
 9. Oi mä niin odotan tota, että voi istua ulkona auringossa. Täälläkin kaamos loppu, mutta pilvistä.. tuohon hetkeen on vielä aikaa.

  VastaaPoista