Lontoon syleilyssä

Täällä taas pienen hiljaiselon jälkeen :)...ja terveisiä Lontoosta !
Talviloman virkistymispyrähdys tehtiin varsin keväiseen Lontooseen, joka helli meitä matkalaisia englantilaisen kohteliaasti neljän päivän ajan.
Asuimme Bayswaterissa, Kensingtonin alueella - kaunista, rauhallista ja puutarhojen koristamaa. Bayswaterista on vain kiven heitto niin vilkkaalle Oxford streetille kuin lempeään Hyde Parkiinkin, eikä Notting Hilliinkään kävele kuin hetken - sijainti oli siis kaupunkimatkailijalle oivallinen.
Me piipahdimme Notting Hill:issä Valentiinin päivänä ja käväisimme jopa Notting Hill -elokuvasta tutussa kirjakaupassa ( joka on tosin antiikkikauppa). Ostin muistoksi vanhan karttapallon lukuisia ihania, vanhoja tavaroita ihailtuani :) Mikään ei ole mukavampaa, kuin tutkiskella pieniä putiikkeja ja istahtaa välillä kahvilaan ihmisvirtaa hämmästelemään.

 Hotellimme Kensingtonissa. Oxford street.

Tyttäret shoppailivat innokkaasti Oxford streetin ja Regent streetin liikkeissä ja nuorimmaiseni, joka on Kuningatar Elisabethin suuri ihailija, koki tietenkin Buckingham Palacen loman kohokohtana. Olimmelom aika onnekaita, sillä kuningatar sai juuri vierailumme aikaan vieraita, jotka ajettiin linnaan hevosvaunuilla juhlallisesti protokollan mukaan.
Omaan ostoslaukkuun lähtivät Buckingham Palacen vakuunalla varustetut pyyhkeet, teetä ja suklaata :D
Nähtävyydet tuli katsastettua, pubissa syötyä fish & chips, vierailtua (ja leikittyä) Madame Tussaudin vahakabinetissa ja nautittua suurkaupungin sykkeestä, väreistä, tuoksuista, vauhdista ja keväisestä ilmasta.....+10 astetta ja kevätkukinta vauhdissa.

Nuorimmaiseni rakastaa kaikkea englantilaista ja kertoi kotimatkalla päättäneensä opiskelupaikkansa ( sitten muutamien vuosien päästä ) - Oxford on osoite ja siitä ei kuulemma tingitä ! Stavanger on neidin mukaan ahdasmielinen, tylsä ja aivan liian pieni.

Nyt ollaan taas arjessa, töissä ja suunnitellaan seuraavia projekteja täällä kotona. Eteisen kaappi-systeemi on tarkoitus saada paikoilleen viikonloppuna ( ihanaa saada takeille ja kengille pitkästä aikaa ihan oma paikka - lue: kaksi kuukautta ilman säilytystilaa eteisessä).


Uusi opiskelumuki...taukoja varten :D

Että tällaista tällä kertaa - hyvää helmikuun loppupuolta kaikille !

Vi snakkes, 
MariannaKommentit

 1. Onpa Lontoossa kevät pitkällä. Ihana kuvasarja!

  VastaaPoista
 2. Sussi, niin oli! Hyde Parkissa kukkivat krookukset, pääsiäisliljat ja primulat. Aivan ihanan keväistä. Täällä kotona vähän talvisempaa...tai ainakin kylmää!

  VastaaPoista
 3. Peukutan nuorimmaisen tyttösi raikkaita mielipiteitä:)

  VastaaPoista
 4. Lontoo on ihana. Ihan liian kauan, kun olen viimeksi ollut siellä...

  VastaaPoista
 5. Upea raissu teillä. Reissusta täälläkin haaveillaan, ihan mihin vaan kun pääsisi. Aivan mahtavia kuvia, ihan pääsee tunnelmaan. Upea kokemus varmasti myös lapsille!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kesän kuulumiset

Tammikuisia valonpilkahduksia

Kameraan kertynyttä, eli helmi-toukokuuta 2022