Vuonon kimallus

Vuonon kimallus

torstai 28. helmikuuta 2013

Sisustusmietteitä ja kevätkukkia

Vihdoinkin vapaapäivä ja aikaa ihmetellä omaa kotia, vähän siivotakin, hoidella käsiä ja suunnitella / haaveilla uusia sisustusjuttuja !
Olen nyt tehnyt parin viikon ajan valtavasti töitä ja ylitöitä ja käteni ovat yhä heikossa kunnossa. Norjalainen terveydenhuolto toimii niin hyvin, etten ole vieläkään saanut aikaa valo- ja kylpyhoitoon ja psoriasisvoiteet ovat yhä ainoa keinoni pitää kädet työkunnossa. Aika harmillista.

Tänään oli kuitenkin siis vapaapäivä ja nautin siitä kaikin tavoin. Koetan nyt laatia aikataulua makuuhuoneen maalaamiseen ( ruskea vaihtuu harmaaksi) ja kaikenlaista tuunailuakin tekisi mieleni taas tehdä. Käsien vuoksi olen lykännyt kaikkia projektejani, mutta ajatuksissani pyörii kaikenlaisia sisustusjuttuja - niinkuin aina :)

Kevätkukat piristivät tänään kummasti. Ulos laitoin kukkia jo sunnuntaina ja nyt ostin kevään vihreää myös sisälle .... ihanaa !

Tässä vapaapäivä kuvina...ja niitä sisustusmietteitä:Aikonaan luovuin ajatuksesta maalata tämä perintölipasto valkoiseksi - päätös pitää. Peilin sivuilla olevat kapeat taulut sen sijaan haluaisin uusiksi...en vain oikein tiedä mitä haluaisin.

Tulppaanit tekevät kevään - kanivinot kynttilät kai myös ;) Harvemmin meillä mikään "ihan suorassa" on...lapset, nuoret, koira, kissa ja arjen kiire takaavat vinoutta, muruja sun muuta elämän jälkeä. Niin tänäkin torstaina.Mun viehkeä kakadu ostettiin mökkireissulla maalta...se on jo säikäyttänyt pari ihmistä istuessaan katonrajassa :D  Kun en pysty tekemään käsillä, ostan valmiina..jotain hauskaa täytyy olla. Kevät ....ja juu, pääsiäinekin, olohuoneessa. En voinut vastustaa kiusausta, joten ensimmäiset pääsiäismunat ilmestyivät meille jo tänään :D
Sohvalla venyttelee myös meidän Linus, joka huolehtii tyynyjen järjestyksestä sohvalla.


Meidän eteinen on vihdoinkin valmis ja saanut kaapin - valtava ilo muutaman kaapittoman kuukauden jälkeen. Joululahjaksi saatu lammasjakkara on saanut töitä, eikä siis muuta maalle.Makuuhuoneen ruskea seinä odottaa siis maalausta, maali on ostettu valmiiksi. Uusia tyynyjäkin tekee mieli ja Nordin mallistossahan on vaikka mitä uutta - Nordtyynyt ovat siis toivomuslistalla.
Sain muuten lahjaksi tuon Valentinon Valentina hajuveden - suosittelen kevättuoksuksi - ihana <3
Kuten näkyy, paistaa kevätaurinko suoraan makuuhuoneeseen ja herättää uusiin ajatuksiin, haaveisiin ja energiaan.
Linus järjestelee myös makuuhuoneen tyynyt, kuten kuvasta näkyy. Mökkireissulta lauantaina. Mikä valo!Sunnuntaina juotiin kahvitkin jo ulkona - kädet ojensin kohti aurinkoa ja aloitin oman luonnonvaraisen valohoitoni ! Toivottavasti se auttaa :)

Oikein ihanaa viikonloppua kaikille täältä Stavangerista - vi snakkes !

Marianna


6 kommenttia:

 1. Papukaija näyttää ihan oikealta:) Ihana, kaunis koti sinulla!

  Toivottavasti saat pian käsiisi hoitoa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sussi! Juuri tein soittokierroksen ja sain tietää, että yksityislääkärin lähete sairaalaan ( jossa pyydettiin aikaistamaan hoidon aloitusta ) on unohdettu lähettää !!! Aika kiukkuinen juuri nyt, sillä olen tänäänkin kotona käsiongelmien vuoksi :(
   No, tästä eivät asiat enää huonompaan suuntaan voi mennä - se on positiivista :)

   Poista
 2. Oikein ilosta maaliskuun ensimmäistä sinulle ! Niin kevväisiä juttuja ja kuvia sinulla siellä. Ja tuo Lontoonmatka -juttu oli niin mukavata aamuluettavvaa. Hetken luulin kakaduakin oikeaksi, hih...Täällä meilläkin aurinko kutittellee männynlatvoja, kiva lähteä töihin näin kauniissa säässä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinko saa ihmeitä aikaan, todellakin! Meillä kevät etenee jo kohisten, sataa ja paistaa vuorotellen. Oikein hyvää alkanutta viikkoa sinulle Lovviisa.

   Poista
 3. Upeissa maisemissa on mökkinne. Voi, pajunkissoja!
  Meilläpäin kevään tulo takkuilee. Vuoroin yöpakkasia ja harmaita sadepäiviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin sataa tänään, mutta lämmintä on. Soitin juuri Suomeen ja sain tietää, että ovat saaneet lisää lunta ja pakkasta - voihan !

   Poista