Vuonon kimallus

Vuonon kimallus

sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Voihan nenä ;)

No pitihän sen tulla tännekin......flunssan nimittäin. Jo neljättä päivää flunssan kourissa ja harmitus päällä. Käsien kunto on jo sentään parempi, vaikka viikko sitten saatu diagnoosi ei kovin mieltä kohottava ollutkaan - käsipsoriasis :(
Olen kuitenkin todella iloinen siitä, että lääkäriltä saamani voiteet ovat tehonneet ja kädet ovat siis jo huomattavasti paremmassa kunnossa. Sairaalasta odottelen yhä kutsua valohoitoon.....saattaapi kestää, joten onneksi ollaan matkalla kevättä ja kesää kohden. Aurinko on sitä ihan parasta lääkettä, niin käsille kuin mielellekin :)
Menneen viikon maisemat näyttivätkin jo lämpimiltä ja saivat iloiselle mielelle:Viikonloppu on mennyt siis flunssaa hoitaessa ja lähinnä viltin alla. Lexington-vilttini on minulle rakas, sillä se on villaa ja lämmittää ihanasti olematta paksu ja "karvainen" :)
Nuorimmaiseni on laitellut ahkerasti teetä ja kaakaota, kahvia ja mehua ja onkin viime päivinä osoittautunut varsinaiseksi sairaanhoitajaksi.

Vilttivarastot - koriin mahtuu 4 vilttiä :)

Sairaanhoitajan tuomia herkkuja <3


Toivottavasti tämä sairastaminen on pian ohi - minulla ei ole kärsviällisyyttä potilaana olemiseen ja ajatuksissani teenkin jo satoja asioita.
Pientä piristystä toivat kukkakaupasta löytyneet pajunkissat - ihania - ja uudet sydänkupit ! 

Gardenian Kati laittoi minulle puuhaa "and that´s who I am" - haasteen muodossa. Kivaa ajanvietettä selailla näitä kuvia ja tässäpä muutama itseeni sopiva ajatus :


Laitanpa haasteen edelleen kaikille jotka kaipailevat jotakin puuhaa esim. flunssapäivinään.

Kuvat löytyvät täältä klikPysykää terveinä!

Vi snakkes, Marianna

3 kommenttia:

 1. Pikaista paranemista!

  Ihana hoituri sinulla, mahtavan näköisiä herkkuja:)

  VastaaPoista
 2. käyn aina välillä blogiasi ihailemassa aina niin kivaa luettavaa koitahan parantua :)
  Blogissani olisi sinulle tunnustus

  VastaaPoista
 3. Kiitos molemmille :) Olen jo hieman paremmassa kunnossa ja huomenna koetan jo töihinkin palata. Pikku-Peikko, käyn katsomassa haasteen ja vastaan kunhan olen taas "terveiden kirjoissa" ja 100% vauhdissa.

  VastaaPoista