Vauhdissa kaiken aikaa

Kylläpä on ollut kiirettä, menoa jos jonkinmoista! Viime viikolla vietin (taas kerran) synttäreitäni ja ihmettelen yhä vuosien määrää, voiko se edes pitää paikkansa ?
Entinen naapurini lohdutti minua FB:ssa  toteamalla, että lienet tullut teini-ikään, kun Justin Bieberin konsertissakin samalla viikolla olit :) Ihanaa, young at heart - se lienee tärkeintä! 
Ja kyllä, me olimme Justinin konsertissa Oslossa, kolme äitiä ja kolme tytärtä nauttimassa kahden päivän hurvitteluretkestä konsertin, hotelliasumisen ja shoppailun merkeissä. Meillä oli valtavan mukavaa pitkistä jonoista ja konserttikaaoksesta huolimatta. Justin oli tyttöjen mukaan "ihan täydellinen" ja olihan se mukavaa olla paikalla vauhdikkassa konsertissa, jossa muuten korvatulpat olivat tarpeen pariinkin otteeseen. Oslon kadut olivat täyttyneet Belieberistä ja jännitys oli käsin kosketeltava.


 Believe-kiertueen bussit saapuvat Grand Hotelille.


Meidän fanimme saivat konsertista muistoksi capsit :)Oslo on mukava kaupunki ja konsertin jälkeisnä päivänä kiertelimme kaupungin nähtävyyksiä aurinkoisessa ja upeassa säässä. Kuninkaallinen linna, Stortinget, AkerBrygge, Vigelandsparken ja tietysti raitiovaunuajelua paikasta toiseen - tyttöjen iloksi.... ja sitten niitä kauppoja - äitien iloksi :D

Kuningas oli paikalla, lippu kertoi sen.Vahdinvaihto menossa. Hans Majestet Kongens Garde.Vigelandsparken ja fanit! Totesimme, että patsas esittää varmasti nykyajan "tasapainotaiteilevaa isää" viemässä lapsiaan païväkotiin hieman stressaantuneena!Töissäkin olen ehtinyt käymään ja sairaalassa jo muutamaan otteeseen...KÄSIEN HOITO ON VIHDOINKIN ALKANUT! Saan kolme kertaa viikossa valo-ja kylvetyshoitoa ja tuloksiakin alkaa jo näkyä! Olen niin iloinen :) Synttärimieli olikin siksi hyvä, karttuvasta iästä huolimatta ja lahjat olivat sangen mieluisia. Sain tämän hartaasti ihailemani Riviera Maisonin kellon - pitäähän ikäihmisellä seinällä tikittävä kello olla ;)

 Oma löytö Oslon keikalta olivat nämä somat munakupit. Minulla on tapana ostaa jokaiselta matkalta, pieneltäkin, jokin muisto.

Synttäri-iltana käytiin syömässä Intialaisessa ja sitten olikin kuplivan aika...aah !

Kotona olemme tehneet pihatöitä ja kesäpihaakin olen jo uskaltautunut laittamaan. Tänään tosin sataa kaatamalla! Tämän vuoden kesäpihasta löytyy mm. Oliivia ja sitruunaa, kirsikkaa - kuten viime vuonnakin - ja tietysti kesäkukkia, toistaiseksi orvokkia ja Espanjan margarethaa. Paviljonkia en ole vielä uskaltanut pystyttää, mutta ehkäpä sekin kohta saadaan paikoilleen.
Tulisipa nyt kesästä kaunis ja lämmin, sitä toivon niin hartaasti. Heinäkuun tuulet koetaan Kreikassa ja siitä iloitsen jo nyt. Hyvät ystävät, rakkaat kujat, maailman paras ruoka, ehkäpä bouzouki-iltakin....voi miten mukavaa meillä taas onkaan :)

Sateen ja tuulen riepottelemana tein tänään Tiropitat iltapalaksi - se lohduttaa kaipaavaa sydäntä. Kaupassa ei ollut filotaikinaa, joten illan versio tehtiin voitaikinaan. Sekoitan Fetan joukkoon hieman juustoraastetta, munan, aavistuksen maitoa, pikkuisen minttua (puhalluksen mustapippuria) ja siinähän se - nopea versio tiropitasta iltateen kyydittäjäksi ! Hyvä maku syntyy kuitenkin vain aidosta Fetasta, eli sen on oltava kreikkalaista. Oma suosikkini on yhä Kolios.


Vi snakkes,

Marianna

Kommentit

 1. Myöhästyneet onnittelut!

  Ihana kuulla, että käsihoidot ovat alkaneet. Toivon kovasti, ettei sinun tarvitsisi enää kärsiä kipuja käsien vuoksi.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Sussi! Kadet kestavat taas tyøtakin :) Huomenna uusi hoitokierros.

  VastaaPoista
 3. Hyvää syntymäpäivää näin jälkikäteen! :) Huokailin ihastuksesta tuota kelloa, onkohan se aivan uusi mallistossa vai joku vanhempi, kun en ole täällä missään nähnyt?

  VastaaPoista
 4. Kiitos:) Naita kelloja oli jokin aika sitten lempparikaupassani, joka myy Riviera Maisonia, mutta ne myytiin miltei heti loppuun. Nyt olivat saaneet uuden eran ja sopivasti mun synttarin aikaan :) Lienee aika uutta mallistoa.

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia ja tunnelmia postauksessasi!
  Myöhästyneet syntymäpäivä onnittelut!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kesän kuulumiset

Tammikuisia valonpilkahduksia

Kameraan kertynyttä, eli helmi-toukokuuta 2022