Tervehdys auringon alta....juu, totta se on!

Maanantaiaamu ja avoimesta makuuhuoneen ikkunasta kuuluu lintujen iloinen laulu. Kurkistan halaamani tyynyn takaa kelloa ja sen jälkeen verhon takaa pilkistävää kirkkaan sinistä taivasta!  Ei ole sateen ropinaa, tuuli ei ulvo ja ilmavirta ikkunasta vuoteeseen on miellyttävä ja lämmin :) Ihme on tapahtunut - tänään on pouta! 

Juuri tuollaisissa tunnelmissa heräsin tänään ja askel olikin varsin kevyt ja iloinen, kun muutama tunti myöhemmin astelin bussipysäkille ja matkasin uuteen työpaikkaani kaupungin sydämessä. Aurinko lämmitti jo ihan keväiseen tapaan ja Suomesta tulleet onnentoivotukset ensimmäiseen työpäivääni uusissa kuvioissa lämmittivät mieltä kilpaa auringon kanssa. Päivästä tuli hyvä ja uusi ura lastenvaatteiden parissa tuntuu ihan kivalta :) Se, että saa myydä myös suomalaista Reimaa on varsinainen bonus sekin - ylpeänä sitä esittelen ja myyn asiakkaille. 

Vauvojen asusteet saavat aina hymyilemään, samoin nämä pikkuiset asiakkaat!

Aurinko piristää kyllä aivan uskomattomalla tavalla. Se antaa valtavasti energiaa, toivoa ja hyvää tuulta tämän pitkän ja myrksyisen talven jälkeen. 

Valentinen päivä, samoin lauantai, menivät yhä myrskyn merkeissä ja ulos ei juurikaan tehnyt mieli mennä. Tyttöjen kanssa teimme makeita Valentine herkkuja ja katsoimme muutaman romanttisen leffan: Mamma Mia, Flashdance ja Shallow Hal :D  

Marjaherkkuja suklaalla ja marengeilla - oli hyvää.Naapuri yllätti kauppamatkallaan tuomalla nämä ovellemme :) Sweet!

Toivon nyt todellakin, että päivät jatkuvat aurinkoisina ja poutaisina - pitkille lenkeille tekee jo taas mieli. Ulkona tuoksuu nyt kuitenkin jo kevät, raikas ja lämmin kevät. Kukkapenkin tulppaanit ovat venyneet jo 10 cm. korkuisiksi ja vieras-wc:ssä talvehtiva sitruunapuuni saa taas kohta muuttaa ulos. Se muuten kukkii parhaillaan ja toimii mitä upeampana wc-raikastimena!


Varjoisan kukkapenkin tapahtumia. Sateet ovat vieneet multaa mukanaan ja kiviä on tullut tilalle.....kohta lie kevätsiivouksen aika :)Vessanraikastin ja takuulla ilman myrkkyjä.
Ruisleivät olen muuten kohta jo syönyt ja Fazerin suklaat ovat kadonneet viikon aikana jonnekin.....eivät en keittiön laatikossa ainakaan enää ole ;) 

Seuraavaa Suomen visiittiä hahmottelenkin jo taas - koti-ikävä ei enää hellitä, sen olen nyt ymmärtänyt. 

Oikein ihanaa ja toivottavasti aurinkoista viikkoa kaikille,

Vi snakkes! 

Kommentit

 1. Voi miten siellä jo niin kevväistä...Meilläkin täällä parina päivänä lintuset toisilleen liverrelleet ja olen ollut haistavinani kevvään vaikka aurinko ei olekaan näyttäytynyt. Varsin leuto ja satteinenhan talavi on täällä pohojosessakin ollut, lumipeitekin vallan olematon. Oikein ihanoita touhupäiviä sinulle sinne uuven työn ja muun puuhailun merkeissä :)

  VastaaPoista
 2. Luulin hetken, että olet ottanut äkkilähdön etelän aurinkoon. Kunnes luin eteen päin juttua :-) Nauttikaa keväästä, täälläpä sataa vettä ja räntää :)
  Onnea paljon uuteen työhön!

  VastaaPoista
 3. Uskomaton tuo sitruunapuu! Täälläkin lumet sulavat vauhdilla pois, vaikka on vasta helmikuu. Saa nähdä tuleeko täällä viellä takatalvi.

  Onnea uuteen työhön!

  VastaaPoista
 4. Olipa positiivinen postaus. Onnea uuden työsi johdosta, pikkuihmisten kanssa on kiva tehdä "yhteistyötä". Kevät tulee keikkuen. Saavuin jokunen päivä sitten Espanjan valosta kotiin, ja täällä Turun kulmilla on ollut valtavan sumuista, se lisää sitä harmautta. Vaan päivät ovat kuitenkin pidentyneet. Valoisaa viikkoa!

  VastaaPoista
 5. Onnea uuteen työpaikkaan, kuulosta tosi kivalta! :)
  Voi, miten teillä on siellä kaunista kevättä jo ilmassa... täällä vielä harmaata ja loskaa, mutta valoa kohti mennään kovaa kyytiä!
  Ihanaa, positiivista viikon jatkoa sinne <3

  VastaaPoista
 6. Ihana kuulla, että viihdyt uudessa työpaikassasi! Laadukkaiden lasten vaatteiden myyminen kuulostaa ihan unelmien työpaikalta.

  Puhallathan keväisiä tuulia myös tänne Turun saaristoon :-)

  VastaaPoista
 7. Kiitos kaikille :) Tänään täällä sataa tasaisesti ihan harmaalta taivaalta, joten kovin keväistä ei täälläkään tänään ole. Kukkapenkissä kukkii tosin jo jopa yksi ihan kesäkukkakin....pieni ja valkoinen :) Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kesän kuulumiset

Tammikuisia valonpilkahduksia

Kameraan kertynyttä, eli helmi-toukokuuta 2022