Kaunis kaupunkini

Marraskuun 14. päivä ja ilma kuin morsian. Lämmin tuuli puhaltelee etelästä ja kovin talviselta ei täällä Stavangerissa tunnu vieläkään, ei vaikka kaupunki jo jouluun koristautuukin. 

Otin muutaman kuvan aamuisella työmatkallani, sillä jouluvalojen asennus kaupungilla etenee varsin kovaa vauhtia. Työpaikkani edessä olevat puut saivat valoketjunsa tänään ja hetken saimme ihailla marraskuun lehdettömiä puita valaistunakin (lamppujen testaus). Nyt odotellaan adventin alkua ja valojen syttymistä :)

On ilo asua kauniissa kaupungissa - sitä pohdin tänään töihin kävellessäni. Vanhat puutalot, puut ja kukkaset, pienten putiikkien ikkunat ja tunnelma kaduilla. Aamut ovat ihan parhaita, sillä heräävässä kaupungissa on jotakin hyvin toiveikasta. 

Meidän kadulla on palloja, muilla kaduilla tähtiä ja piparkakkuja.....kuvaan lisää seuraaviin postauksiin. Kulttuuritalon edessä on vielä kesä ja kesäterassi. Hyvinhän täällä tarkenee.


Aamuaurinko ja joulupallo.

Huomenta....kaupat asettavat tuotteitaan kadulle ja työmatka on aina kaunis :)Päivä oli kyllä ihan valtavan kiireinen ja sen tuntee jaloissa nyt illalla!
Kotimatkalla hain herkkuruokaa, eli pepperonipestoa ja chorizo-makkaraa....nam nam.... comfort foodia parhaimmillaan. Oliviersilla sain maistella myös ihania italialaisia joulukakkuja ja viikunoita....aah!  Nyt sohvalle tv:n eteen - huomenna on työpäivä. 
Eipä tässä tällä kertaa muuta, kuin HYVÄÄ VIIKONLOPPUA!
Tämä oli tällainen pikapostaus kauniista kaupungistani.

Vi snakkes, Marianna


Ps. huomaatteko mikä kesän lapsi papukaijan silmäkulmassa on? Kuvan otin pari päivää sitten yhdessä kaupunkimme puistoista :)


Kommentit

 1. Ihania kuvia kauniista kaupungistanne! Tunnelma on ihan taianomainen, kuin suoraan satukirjojen sivuilta!

  Rentoa viikkistä Marianna <3

  VastaaPoista
 2. Erilaisia joulukoristeluja siellä. Oi, että kaipaan kaupunkiasumista joulun aikaan. Jouluvalot ja kaikki muu on mukavaa kaupungissa. Minä asun maalla, kylän viimeinen talo, metsiä ympärillä, tasaista. Keväisin ja syksyisin on rumaa, Kesä ja talvi ovat kauniita, talvi jos on lunta . Nyt kun oli lunta, ryntäilin pitkin tienoota hullun lailla ja kuvasin ja kuvasin, sillä eihän ole taattua, tuleeko lunta myöhemmin.

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuvia kaupungistasi! Ihanaa olisi nähdä sieltä vielä lisää kuvia niin kauniille siellä näyttää.
  Aamuisessa heräävässä kaupungissa on minustakin jotain erikoisen kiehtovaa. Matkoillakin on ihanaa kierrellä aamulla matkakohteessa ja katsella miten paikka heräilee aamuun.
  Mukavaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vuonon rannalta moi

Tammikuisia valonpilkahduksia

Pimeyden keskeltä