Taivaassa on uusi enkeli

Minun maailmastani tuli yöllä yksinäisempi ja sydämmestäni lähti jälleen palanen. Rakas ystäväni Darsih hävisi taistelunsa pitkään jatkunutta sairautta vastaan. 
Koska Darsih oli amerikkalainen, kirjoitan seuraavan englanniksi.

We meet strangers every day. Most of them stay strangers to us, some of then will just be passing through our lives, but some of them, just a few, become our friends and sometimes even our family. We often recognize them right away and only need some few minutes to know that they will be a part of our life's journey. It's the first hello, the first smile, the first look into their eyes - and we just know. 
I've actually learned, that people who reject you for a long time, but become friendly when they need something, are not the ones you should let into your life. You should trust the first meeting - always. You do recognize good friends the first time you meet them - that's just the way it is. 

Well, Darsih....I remeber meeting you. That funny girl with stars in your brown eyes, a wonderful laughter and a kind face. We were 16. You were my first American friend and a good one - a friend for life.....and we knew that the first time we met. I have such great memories of my year in California, much because of you. 
Our friendship was a strong one and no time, distance or our changing lives could change it or end it - it was solid and important for both of us. 

I feel lonely today, heartbroken and lonely. Who will I talk to now? 
You being sick and staying at home the last years has made our friendship even stronger. We've talked, I have taken you on holidays with my photos, we've dreamed about you getting well and us travelling together.....and you have never felt sorry for yourself, never complained, never turned bitter, never said a bad word of anybody else. You have been thankful for the good things in life, you have thought of others before yourself....you have been amazing. 


You have been a good friend.
I promise to remember you and everything you stood for - kindness, thankfulness, love of life and most of all, never quitting! 

So, God has a new angel in heaven today - she is amazing <3 
Breath free and light my friend, fly and dance again. I'll keep you in my heart and we will meet again <3  We will recognize each other again :) We will drink wine in Greece and play in the snow up here - as we planned. 

I miss you already - so much! 
I will pray for your son - I know he was your world <3 

Thank you for being a friend for 30 years <3 


Taivas on harmaa, mieli on murtunut.
Kuten viime postauksessani totesin, on tämä vuosi ollut aika rankka. Se päättyy nyt näin.

Muistakaa nauttia elämästä. Olkaa kiitollisia kaikesta ympärillänne. Älkää tuhlatko aikaanne vihanpitoon, katkeruuteen tai negatiivisiin ajatuksiin. Älkää tuhlatko aikaanne huonon energian parissa, ottakaa etäisyyttä kaikesta pahasta, ilkeästä ja tuhoisasta. Rakentakaa siltoja, avartakaa sydäntänne ja iloitkaa. 
Elämä on lyhyt ja se on todellakin lahja!  

Näin tänään, 

MariannaKommentit

 1. Kirjoitit kauniisti ystävästäsi - teillä on ollut hieno ystävyys, joka varmaan jatkuu joskus ja jossain. Ei tuollainen ystävyys katoa, se kestää läpi ajan ja paikan. Voimia!

  On hyvä, että me ei tiedetä mitä edessä on, koska joskus tulee sellaisia vuosia, että jälkeenpäin sitä vain ihmettelee, miten on selvinnyt sen läpi järjissään. Mutta onneksi tulee sitten niitä hyviäkin aikoja - toivottavasti sulla on kaiken ikävän ja surullisen jälkeen nyt sellainen edessäsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon, että tämän on kohta käännyttävä parempaan ja hyviä aikoja odotellaan. Tänään tuntuu tyhjältä ja itkettää yhtenään. Eilen oli kiva päivä, sillä vanhempi tyttäreni (hän, joka kärsii masennuksesta mobbaushistoriikkinsa vuoksi) palasi tauon jälkeen talleille ja vietimme sunnuntain hevosten parissa. Hän ratsasti loistavasti, sai kehuja ja tuntui piristyvän silmissä. Hest er best :) Siksipä olikin niin uskomattoman surullista herätä tänään näihin uutisiin. Minä uskon jälleennäkemiseen ja se auttaa. Darsihin muisto on juuri tuo elämänilo ja periksiantamattomuus - niillä jatketaan. Viime vuodet ovat olleet sen verran tylyjä, että tästä on vain yksi suunta! Kiitos kauniista sanoistasi Hanne <3

   Poista
 2. Olen niin pahoillani Marianna. Ystävän menettäminen on ihan hirveän surullista. Onneksi ystävyydestänne jäi kaunis muisto, sitä ei kukaan voi viedä pois. Sytytän illalla kynttilän ystäväsi muistolle <3 Koitahan jaksaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Teija. Ajatukseni ovat ystävättäreni pojan luona, sillä hän on vasta 15 vuotta täyttänyt. Elämä ei aina tunnu oikeudenmukaiselta. Olen viettänyt päivää muistellen ja vanhojen Kalifornian koulukavereiden kanssa facebookissa jutellen - se auttaa.

   Poista
 3. Olipa kaunis kirjoitus ystävästäsi. Läheiset ystävät ovat niitä kalleimpia aarteita maan päällä. Sinulle jäivät kauniit muistot ystävästäsi, ja hän on sydämessäsi. Lämmin osanotto <3

  VastaaPoista
 4. Olet onnekas, kun sinulla on ollut noin läheinen ja pitkä ystävyys. Sulla on aivan ihana asenne elämään ja kaikkeen sen mukanaan tuomaan, niihin kipeimpiinkin asioihin. Lämmin osanottoni ja paljon paljon voimia <3

  VastaaPoista
 5. Kiitos Ellis :) Tänään on ollut sellainen omituinen päivä. Ihmisten touhut ovat tuntuneet jotenkin turhanpäiväisiltä - tuntuu siis, että ihmiset toohottavat ihan älyttömistä asioista, eikä itsellä riitä kiinnostus juuri mihinkään. Haluaisin vain surra rauhassa. Pahinta on käydä esim. facebookissa katsomassa ihmisten juttuja.....niin turhia! Toivottavasti tämä menee ohi. Kiitos sanoistasi - ne lämmittävät.

  VastaaPoista
 6. "Muistakaa nauttia elämästä. Olkaa kiitollisia kaikesta ympärillänne. Älkää tuhlatko aikaanne vihanpitoon, katkeruuteen tai negatiivisiin ajatuksiin. Älkää tuhlatko aikaanne huonon energian parissa, ottakaa etäisyyttä kaikesta pahasta, ilkeästä ja tuhoisasta. Rakentakaa siltoja, avartakaa sydäntänne ja iloitkaa.
  Elämä on lyhyt ja se on todellakin lahja!" Tuohon en osaa lisätä enää mitään. Niin hyvin kirjoitettu. Toivon, että ensi vuonna elämääsi paistaa taas aurinko.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vuonon rannalta moi

Tammikuisia valonpilkahduksia

Pimeyden keskeltä