Vuonon kimallus

Vuonon kimallus

sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Auringon kultaa ja vekkulit vuohet

Heräsin aamulla hiljaisuuteen, hiljaisuuteen ja outoon valoon! Se paistoi ikkunasta suoraan sisään ja häikäisi - AURINKO!!!
Tyyntä, hiljaista ja aurinkoista aamua piti oikein ihmetellä, sillä viikkoja riehuneen tuulen jälkeen tuntui oudolta olla kuulematta sen tuttua ulinaa ja pauketta. 

Tuntui hyvältä kiepauttaa aurinkolasit nenälle, hypätä autoon ja suunnata nenä kohti maaseutua, sillä meidän oli jälleen kerran aivan pakko lähteä mökille myrskyn jälkiä tarkastamaan ja hoitamaan. Merenrantatontti ja venevaja ovat ihania asioita kesällä - talvella ainainen huoli! 

Venevaja oli yhä paikoillaan, mutta irtaimistoa löytyi pitkin rantaa ja sisällä vajassa oli totaalinen sekamelska. Vajan toiselle seinellä kerätyt laudat olivat nyt pitkin poikin kaikkialla ja merenpuolisesta seinästä saattoi nähdä, että aallot olivat lyöneet toiseen kerrokseen asti. Ranta oli levittäytynyt paikoin nurmikolle asti, mutta suurimmilta vahingoilta olemme onneksi säästyneet. 

Kahvit maistuivat hyvältä ja aamulla mukaan leivotut gluteenittomat feta-oliivimuffinsit vielä paremmalta :)

Päivän suloisin hetki koettiin kuitenkin näiden seuraavien kavereiden kanssa! Olen rakastunut <3 


Mitä ilmeitä, mitä hellyyttä, mitä uteliaisuutta......taidan alkaa vuohipaimeneksi - nämä kaverit ehdottivat sitä :D

Hei katsokaa nyt tätä....
Vähän haikeat jäähyväiset.....meille kaikille :(


Mökkitiellä 


Auton ikkunasta vauhdissa....huipulla on lunta.

Meidän kotibiitsi

Linus tutkii meren muokkaamaa rantaa
Eväät - gluteenittomat feta-oliivimuffinsit. 
Ylläri mökin pihassa.
Ikkunoiden hurmaava suolakerros.
Ja aallot ovat lyöneet venevajassa......tiedetäänpä mistä kevään hommat aloitetaan!
Vanha soutuvene tuolla taka-alalla on kuitenkin ehjä :)Ilta-aurinko.
Kotimatkalla.Hyvää alkavaa viikkoa aurinkoisesta vuonosta toivoilee, 

Marianna 

Vi snakkes!

22 kommenttia:

 1. Minäkin kuvittelin tännään näkeväni auringon, päivä on ainakin assnut reilusti lissää valosaa aikaa. Huimaavat ovat siellä teillä kyllä maisemat ja kaveri nro 4004 vertaansa vailla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 4004 oli niistä hauskin ja hymyilevin :)

   Poista
 2. Tosi kauniita kuvia! Ja vuohien hymy meni niin suoraan sieluun, että alkoi itkettää :´)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan, niin minuakin :) Näissä tyypeissä oli jotakin lähes satumaisen hellää ja lämmintä. Voit uskoa, että oli hyvä mieli ja energiat, kun olin heidän kanssaan seurustellut! Ei tee mieli palata kaupunkiin tällaisen jälkeen, ei todellakaan.

   Poista
 3. Voi herranpieksut noita vuohia! Ei voi olla noin mahtavia ilmeitä :D :D
  Teillä on mökkitiellä upeat maisemat! Näkisit meidän mökkitien maisemat... On se kiva kun keväällä tietää, mistä hommat aloittaa :D Toivotaan tyynemää keliä ja enemmän sunshine!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, lisää sunshinea! Tänään oli jälleen aivan upea päivä, mutta vietin puolet siitä kampaajalla :) Kaiken myrskyn ja pimeän antaa anteeksi, kun aurinko valaisee maailman ja vuono kimaltaa taas, niin se vain on! Hyvää viikkoa Nipsu!

   Poista
 4. Voi nuita suloisia vuohia! Nuo laput korvissa on kyllä surulliset. On teillä siellä mielettömät maisemat. Kunpa pääsis joskus sinne lomalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei näihin maisemiin kyllästy ja eilenkin ihan huokailin luonnon kauneutta ja mahtia! Tänne vaan lomalle, kruunukin on nyt halvempi teille :)

   Poista
 5. On siellä ollut hurja myrsky!

  Symppikset vuohet:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ja toivottavasti viimeinen tälle talvelle :)

   Poista
 6. Voi, miten upeita maisemakuvia! On siellä uskomattoman kaunista. Ja nuo vuohet, en yhtään ihmettele, että veivät sydämesi!
  Muuten jaan kanssasi huolen merenrantatontista ja vajasta. Meillä on saaristomökki, jonne ei talviaikaan pääse. Täällä Varsinais-Suomessa vesi nousi yli metrin noin viikko sitten. Sydän syrjällään pohdimme, että oliko kaikki tarpeellinen nostettu rannasta ylös syksyllä. Saaren kalastajalle soitimme, ja hän kävi tarkistamassa... nähtävästi kaikki hyvin.
  Kiitos kivasta kirjoituksesta ja ihanaa viikkoa vuonoille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä myös naapurin isäntä vahtii ja ilmoittelee aina, jos on tultava hätiin. Ainahan sitä saa jännittää ja kantaa huolta. Onneksi kaikki meni hyvin tälläkin kertaa :) Ihanaa viikkoa sinne myös!

   Poista
 7. Että, postauksesi on eläväinen ja valoa täynnä. - Minun mittani on täynnä tätä pimeyttä, minkä keskellä asun. Taidan nostaa kytkintä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole minäkään pimeyden ystävä, vaan valoa kaipailen aina. Aurinko antaa uskomatonta energiaa ja iloa, jota olinkin jo taas odottanut hartaasti. Kyllä se aurinko kohta sinnekin kurkistaa....ja sitten saat nauttia taas :)

   Poista
 8. Voi elämä noiden vuohien ihania ilmeitä! Nehän hymyilevät sulle :-)

  Meilläkin oli usein murhetta siitä onko mökillä kaikki hyvin myrskyjen pyyhällettyä rannikon yli. Kunnes hankimme kameravalvonnan. Nyt pääsemme kurkkimaan tietsikalta miltä möksällä näyttää, loistokeksintö nuo kamerat. Ja pitävät myös hämärämiehet loitolla.

  Teidän mökkimaisemat ovat kyllä vertaa vailla, en yhtään ihmettele miksi tykkäätte viettää siellä vapaa-aikaanne. Kauniimpaa paikkaa ei olekaan!

  Ihanaa viikkoa Marianna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei hullumpi idea tuo kamera. Meillä kamerana toimii toistaiseksi naapurin isäntä. Kilttejä ovat ja käyvät aina katsomassa paikkoja, soittavat sitten, jos tarvitsee. Nuo vuohet todellakin hymyilivät suoraan sydämmeen <3 Ihanaa viikkoa sinullekin Teija!

   Poista
 9. Voi Wau! Ihanaa, että löysin sattumalta blogisi. Aivan upeita maisemia teidän mökkitiellä ja suloisia vuohia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun löysit ja tervetuloa! Kävin kurkkaamassa blogissasi - ihana! Täytyy ihan ajalla lukea oikein kunnolla :)

   Poista
 10. Voi noita vuohia! Sydänten särkijöitä :). Muutenkin oikein kauniita kuvia ja ihana blogi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa - niin kiva, kun löydätte tänne ja tykkäätte. Nuo vuohet kyllä jäivät sydämmeen ja kuvat saavat yhä hymyilemään.

   Poista
 11. Voi että miten ihana blogi sinulla täällä. Tulin ja jäin. Omat sukujuuret vaarin puolelta Tanskaan ja mummin puolelta Norjaan. Ja vaari aina sanoi olevansa viikinkien sukua. <3 ;)

  Ihanaa päivää. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa Tiia K :) Sinähän olet sitten aito viikinki ja kuuluisit tavallaan tänne vuonoon sinäkin! Oikein hyvää loppuviikkoa sinulle.

   Poista