Vuonon kimallus

Vuonon kimallus

maanantai 26. tammikuuta 2015

Farkut ja paljettipaita

Voihan lökäri mitkä farkut! 
Suunnittelematon piipahdukseni KappAhlin ovesta sisään perjantaina johti siihen, että keikkuvassa muovipussissa kotiin kulkeutuneet Boyfriend-malliset Jogger-farkut ovat tänään kuvieni kohteena :)
Kevään uutuuksia ja aivan ihanat! Itse kutsun niitä Turhapuro-housuiksi, sillä en ovat malliltaan vähän "Uunomaiset", eli ylhäältä reilut (tilaa tälle leveälle peffalle ja mahallekin) ja alhaalta kaposet. Nappirivistö sepaluksen kohdalla on hauska yksityiskohta ja farkut ovat pehmeät ja niin miellyttävät jalassa, että todellakin käyvät joggingista uunoiluun. 

Vähän keväisempi look syntyi yhdistämällä farkut rakkaaseen paljettitoppiini ja valkoiseen paitikseen. Harakan tapaan rakastan kaikkea vähän kimaltelevaa, joten tämä toppi on yksi suosikeistani.
Lauantain maratoonipäivä töissä oli pitkä ja kiireinen, mutta joggereissa olo oli mukava. Kuva on otettu puhelimella, mutta yhdistin valkoiseen ohuempaan paituliin ja pitkään puuvillaneulostakkiin. 

Tässä Kappahlin kuvaston kuva.

Kovasti siis tyytyväinen heräteostokseeni :) 

Töissä oli lauantaina todellakin aivan valtava kiire, sillä olin yksin töissä koko päivän. Jalat olivat kuin hyytelöä, kun vihdoin ilta-kuudelta istahdin kotisohvalle! 
Työpäiväni alkoi käytännössä klo 9.45 ja päättyi klo 17.15. Kun tämän ajan on jaloillaan ilman taukoa, on todellakin sellainen maratoonin juossut olo! Normaalisti teen yksin tunnin vähemmän, eli neljään asti, mutta pitkähän se on tuokin aika ilman taukoa. 
Joggerit ovat niin täysin tervetulleet lökärit ja kuitenkin ihan coolitkin!

Viimeisen työtunnin aikana ehdin kuitenkin selailemaan asiakkaalta saamaani Lexington-esitettä ja kylläpäs taas ihastuin. 
Sain siitä hyvän idean mökin vintille, jossa kaivataan ratkaisua vanhoille kirjoille.

Tässä tason jalkoina on käytetty lehtiä. Taso on leveästä laudasta tehty. Meillä on mökillä vanhaa lautaa (suolaista ja harmaata vanhasta venevajasta), joten siitä saa tason ja kirjoista jalat.
Laitan kuvia, kunhan pääsen mökille tuunaamaan !!! Nämä kuvat ovat esitteestä!


Ihania petivaatteita ja keväinen idea kukkasin :)
Kevät on mulle aina sellainen energiaruiske.....hyvä, että ehdin nukkumaan! Ja kyllä, mun kevätkauteni on alkanut jo!

Siksi on paikallaan kuluttaa energiaa rantahiekalla kulkien, meren voimaa ihmetellen ja ihaillen. Sitä harrastimme taas eilen ja tässäpä teille kuvia rantaretkeltämme Hellestøn rannalle. Päivä oli satainen, mutta väkeä riitti ja surffaajille nämä rannat ovat oikea paratiisi. Hellestø on yksi hiekkadyynirannoistamme ja varsin suosittu niin kesällä kuin talvellakin.

Varoitustaulu rannan virtoja koskien.


Rannan aarteita! Kivet lähtivät mukaan kotiin :)  Oma niksini saada kivien värit korostumaan, on lakata ne värittömällä lakalla. Kivet saa siten näyttämään märiltä ja värit tulevat paremmin esiin. 
Eikös olekin kiinnostavan muotoinen tuo meriputken/-kasvin juuri? En tiedä kyseisen merikasvin nimeä (täällä puhutaan vain tang og taresta), mutta ne saattavat olla jopa 2m. pitkiä. 


Lopuksi vielä muutama kuva Stavangerista. Thai take-awayn nuudeli-kanakeiton tekeminen kesti 20 min., joten kuljin sen ajan kamerani kanssa ja otin kuvia Storhaug kaupunginosasta. 
Storhaug oli aikoinaan köyhien työläisten kaupunginosa. Nykyään alue on sekoitus kansallisuuksia, taidetta, entisöityjä taloja, idylliä ja mm. hyviä ravintoloita. 

Katu toisensa jälkeen pieniä, entisöityjä taloja.


Tuttavaperheemme kotikatu :)

Katutaidetta siellä täällä.
Hauska leikkipaikka kaupungin sydämmessä.


Sellaisiin tunnelmiin tänään. 
Toivottavasti seuraavan postauksen kuviin saadaan taas enemmän valoa ja aurinkoa! 

Vi snakkes, Marianna

6 kommenttia:

 1. ihania kuvia jälleen! Upea tuo ranta

  VastaaPoista
 2. Moikkelis Sussi ja kiitos :) Me rantojen rakastajat emme taida koskaan mereen ja rantaan kyllästyä. Toivottavasti jakselet siellä ja saat haettua voimaa nimenomaan rannalta ja muutenkin luonnosta <3

  VastaaPoista
 3. Vaikutat innostuneelta - on tarttumaisillaan minuunkin tuo innostus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, se on tarkoitettu tarttuvaksi :D Mä uskon aika vahvasti energian voimaan ja niin ilon kuin alakulonkin tarttumiseen. Siksi oma innostus ja energia kannattaa aina jakaa (tartuttaa muihin)! Oikein hyvää tammikuun loppua Kyllimarjaana <3

   Poista
 4. Kivannäköiset nuo "uuno"farkut :) Coolit! Ja aivan ihania kuvia rannalta. Ja Stavangerista! Sinulla on jo kevättä rinnassa. Ihanaa! Kiva kun jaoit sitä meille kaikille kuviesi ja tekstin välityksellä. Tammikuu loppuu... kohta ollaan helmikuussa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helmikuu saa tulla ja päivä pidentyä :) Olemme taas saaneet nauttia muutaman päivän non-stopsateesta ja harmaasta maailmasta! Toivottavasti helmikuu tuo enemmän valoa! Hyvää tammikuun loppua sinulle Tuulia :D

   Poista