Kesätunnelmissa shoppaillen

Leppoinen sadeilta lämpimän päivän perään on ihan ok! 

Mies rakentaa mökillä, vanhempi lapsi on russekrossa (abitreffit) ja me muut nautiskellaan elämästä kotona :)
Me leivoimme äsken pullaa ja aiomme kohta rantautua sohvan syleilyyn herkkulautaset täytettyinä - tv-ilta alkakoon! 

Vanhempi lapseni ei ole virallisesti russ (abi), koska mobbaus heitti hänet aikanaan takaisin "kivikaudelle", mutta hänen nykyiset ystävänsä halusivat hänet ehdottomasti mukaan ajatuksella "sinä valmistut joskus kuitenkin ja me haluamme, että juhlit sitä jo nyt meidän kanssamme - me olemme team, kaikesta huolimatta". 

Eilisissä kemuissa tyttäreni olikin sitten tavannut entisen kiusaajansa (pääkiusaajan), joka vieläkään ei häntä tervehtinyt, vaikka tervehtikin kaikkia muita pöydässä istuneita tuntemiaan nuoria.  
"Kuin jäinen virta olisi kulkenut lävitseni, vaikka en enää moisesta välitäkään", totesi hän, joka koettaa unohtaa (ja olla välittämättä). 

"Ilkeys kertoo vain ihmisen omista hoitamattomista ongelmista", oli vastaukseni tälläkin kertaa. Onnellinen ihminen ei ole muita kohtaan ilkeä - ei KETÄÄN muuta.  

Meillä oli nyt iltapäivään asti lähes kesäfiilis täällä Stavangerin kupeessa. Eilen mittari komeili jo +15 asteessa ja tänään aamupäivällä se kurkotti +17 asteeseen. 
Minä vaihdoinkin jo ballerinoihin ja heitin sukat kellariin :) Ihanaa - vihaan sukkia nääs!!!

Takin valinta tai jopa mahdollinen takittomuus ovat jälleen kerran ongelmana, sillä kesätakki tuntuu liian ohuelta, mutta välikausiversioissa tulee kuuma. Minä ratkaisin ongelman tänään pukeutumalla varsin kesäiseen toppiin ja tikkitakkiin :D 
Toimi hyvin. 


Vanhassa vara parempi, eli röyhelötoppi, jonka aikoinani ostin Orlandosta, Tren-d - putiikista. Sormus on samasta paikasta ja mielestäni se kuuluu topin kaveriksi. 
Näin yht'äkkisenä kotirouvana on paras katsella sinne vaatekaappien syövereihin ja säästää turhissa vaateostoksissa. Kaappi yllättää varsin usein :)....hyvä neuvo kaikille!








Pihalla kukkivat puut. Nämä keltaiset kukat ovat kauniita näin mustavalkoisena vedoksenakin (välillä täytyy leikkiä....tai vaikkapa joka päiväkin). 






Kesäinen tunnelma (ja vaatetus)  innoittivat tekemään vähän lisää kesähankintoja, tällä kertaa mökille. 
Mille Moi:n matot ovat kuin mökille luodut! Sinivalkoista mökin värejen mukaan ja aivan ihana laatu. Nämä istuvat vanhaan taloon kuin voi puuroon. Tuskin malta odottaa, että näen ne mökin keittiön lattialla. Mies asentaa siellä parhaillaan kaakeleita. 






Mökin kesävarusteluun kuuluvat myös uudet käsipyyhkeet Lexingtonista, italialaista limpparia varastoon (mun kesälemppari - muuten en limppareista tykkää) ja uusi lyhty Plantasjenista. 
Kohta saa taas istua ilta-auringossa limonataa siemaillen, sytyttää lyhdyt illan hämärtyessä ja nauttia suven sulosta. 

Äitini oli muuten nähnyt eilen västäräkin Turun Hirvensalossa :) ...eli vähäsen kesään. 





Kesää odotellen ja siitä iloiten siis jatketaan! 
Me mennään nyt pullalle ja teelle :) 




Oikein mainiota viikonlopun jatkoa kaikille.

Vi snakkes, 
Marianna

Kommentit

  1. Ihana toppi, ihanat matot, ihanaa kaikki! Tykkään niin sun tyylistäsi, että voisin muuttaa teille asumaan 😜. Minäkin innostuin niin eilisestä lämpöaallosta, että sujautin paljaat jalat
    balleriinoihin, kun lähdimme syömään Trappiin. Eikä tullut yhtään kylmä!

    Nyt äänestämään!

    Ihanaa sunnuntain jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti vaalikahvit maistuivat kakun kera :)
      Meidän lämpömme katosi taas ja aamulenkki koiran kanssa tehtiin saappaat jalassa. Kylmä tuuli ja vesisade kylässä :(

      Kyllä oli kaunis teidän mökkiterdenne!

      Poista
  2. Nuo matot on aivan ihanat!!! Sopisi hyvin meidän kesämakkariin :D
    Täällä ei vielä kuki kuin leskenlehdet ja pajunkissat, mutta jos kelit pysyy yhtä lämpiminä kuin nyt niin ehkä piakkoin saadaan nauttia kevään väreistä ja tuoksusta täälläkin.
    Tuosta kiusaamisesta olen kyllä samaa mieltä, ongelma on kiusaajan omassa päässä ei kohteessa. Valitettavasti tuollaisia yksilöitä vilisee myös työelämässä, jotkut ei koskaan myönnä virheitään, mutta mahtaa sellaisten ihmisten elämä olla aika kurjaa!
    Aurinkoista viikkoa sinulle!

    VastaaPoista
  3. Mä kans voisin Teijan tapaan muuttaa teille, niin tykkään sun sisustussilmästä ja muusta <3
    Tuo röyhelöpaita sormuksen kera on ihana tuulahdus kesää... kaunista.
    Kuulostaa kivalta, että tyttäresi nykyiset ystävät pitävät hänestä huolta ja haluavat hänen kuuluvan joukkoonsa. Ja ihan oikeassa oot, onnellinen ihminen pyrkii siihen, että muutkin olisivat onnellisia.
    Lämpimät sunnuntaihalit sinne <3

    VastaaPoista
  4. Muuttakaa vaan tänne meille molemmat, vaikka minä voisin kyllä yhtä hyvin tulla teidän kummankin luokse asumaan ..... ja sun mekkovarastosta lainailemaan :) Höpömekko olisi, kuten sanoin, ihana kesärannalla!

    Olen kyllä niin onnellinen tyttäreni ystävistä ja tuesta - suurin osa nuorista on niin fiksuja ja empaattisia ihmisiä, että pitää ihan hattua nostaa.
    On kurjaa, että näitä hapantuneita sieluja liikkuu joukossamme pahaa mieltä kylvämässä, mutta pitää vain koettaa olla välittämättä.
    Sunnuntaita sinnekin <3

    VastaaPoista
  5. Meni aivan kylmät väreet noista kiusaamishommista. Jäätävä virta oli osuvasti todettu. Täälläkin sitä kiusaamista on ollut ja on. Onneksi eritoten pienin on niin vahva, oli laittamassa tänään jotain sifonkihuivi-ihmetystä hiuksiinsa aamulla kouluun ja totesi ihan sama mitä sanotaan, ei voisi vähempää kiinnostaa. ;) Hän on vahva mutta isosiskonsa taas herkempi.

    Aivan ihana tunika, niin rakastan aina näitä kuviasi, sulla on Marianna täydellinen maku. <3

    Aurinkoista viikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama juttu meillä, eli pikkuinen on pippurisempi ja vahvempi. Onneksi. Kiusaamista on ollut aina, mutta tuntuu, että nykyään peli on vielä kovempaa ja juuri luin, että Norja komeili myös nettikiusaamisen ykkösenä (muutenkin on ollut ykkösenä kiusaamisen suhteen ja Suomi hyvänä kakkosena).

      Mistä sitten johtuukin, on moinen kunnia vähän noloa?

      Aurinkoista viikkoa sinnekin :) Meillä tuli aamulla rakeita ja luntakin...hrr....., joten sukat oli haettava takaisin jalkaan ja huivi kaulaan :(

      Poista
  6. Hyvin kaunis pusero! Ihanasti liehuva!
    Ja kyllä koreanonnenpensaan kukat ovat hienoja mustavalkeinakin!
    Kaunista kevättä sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Susanna :) En muistanut tuon pensaan nimeä suomeksi, joten kiitos siitäkin - ihana nimi muuten!

      Kauniita päiviä sinnekin <3

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Valohoitoa psori-käsille ja mielelle :)

Syyspäivän throw back huhtikuun hetkiin

Kreikkalaiset tuliaiset