Vuonon kimallus

Vuonon kimallus

maanantai 20. huhtikuuta 2015

Sinivalkoisen Happy Birthday (to) for me :)

Fortyseven - let's go!
Kiitos onnitteluista :)

Uusi ikävuosi sai ainakin aivan mahtavan alun, sillä sain viettää sen omassa paratiisissani maalla ja nauttia kevään toistaiseksi kauneimmasta päivästä. Mittari hujahti +17 ja aurinko näkyy tänään jo poskillakin (aina se vaan pääsee yllättämään). 

Grillikausi avattiin lauantaina, rannalla nautittiin kuohuvaa ja sunnuntain aloitin........uimalla meressä!  Hipp, hopp, hurra - uusi ikävuosi, uusi syntyminen jääkylmässä vuonossa ja aivan mahtava olo sen jälkeen. 
Kahvi rannan auringossa maistui niin hyvältä uintireissun jälkeen, enkä edes palellut!
Lisäksi on istutettu orvokkeja, pesty talon seiniä, moikattu tuttuja joutsenia ja yksinkertaisesti vain nautittu elämästä. 


Tässä kuvareportaasi viikonlopulta:

Synttärikattaus tehtiin viimeisistä kevätkukista. Punaviinimarjaa (oksia), narsisseja, helmikukkaa ja vuokkoja. Helppo tapa koristella pöytä kauniiksi. 
...ja oinasservetit, tietysti :)
Puschkinia Libanotica, jota minä kutsun Suomi-kukaksi, kukkii terassin katveessa ja täydellisesti mökkimme väreihin. Vanha tuttu iltapesulla rannassa. Sulat ojennukseen ja riiulle.Mökkirinteen vuokot


Auringossa.


Uusi matto paikallaan. Kun aikoinani maalasin pikkukammarin mäntysängyt, koristelin ne meritähdillä. Hyvin ovat pysyneet paikoillaan.  Rottinkilaatikossa sängyn alla säilytetään pelastusliivejä. Siten ne eivät vie turhaa tilaa seinillä.Luumupuu tällä kertaaGarden stylen hauskat kukkapurkit olivat lauantain löytö ja ostin niitä kotiinkin.  Orvokit nostan pöydille ja tuo tulppaanikuvan alla oleva kuva tuolla kertoo miksi.....


Rouskis, rouskis...ne tulevat taas!Auringonlasku lauantaina.Klo 6.30 sunnuntaiaamuna.Takapihan onnea.Sen ihmeellisempiä en tällä kertaa pohdiskele. 

Kotimaan vaaleja tuli seurattua synttäreiden ohessa, mutta edelleen on myönnettävä, että vähän kaukaiselta se kaikki näin monen vuoden jälkeen alkaa tuntumaan. 
Koetan kuitenkin hartaasti seurata mukana, sillä sydämeni sopukoissa elää haave siitä, että joskus vielä asuisin kotomaan kamaralla ja suomalaisena toivon, että Suomessa tehdään hyviä valintoja ja oikeudenmukaisia ratkaisuja -  niin vaikeaa kuin se tämän hetken Suomessa, Euroopassa ja maailmassa onkin. 


Hyvää viikkoa teille kaikille - voikaa hyvin.

Vi snakkes, 
Marianna

8 kommenttia:

 1. Niin ihanat kuvat!!!
  Kaunis pöytäkattaus syntymäpäivilläsi! Onnea vielä!
  Ja uskaltauduit mereen jo! Minä menen täällä etelässäkin vasta juhannuksena, vilukissa kun olen!
  Ja nuo Garden Stylen ruukut on mielettömän kivat!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna.
   Olen jo useampana vuonna aloittanut uimakauden aikaisin keväällä ja vaikka se jäätävää onkin, on kokemus aina yhtä hieno! Kun meren tietää olevan kylmä, ei siltä muuta odotakkaan ja marssiminen aaltoihin on helpompaa, kuin esim. kesällä, jos tuntuu vähän kylmältä.
   Hyvää jatkoa viikolle Susanna :)

   Poista
 2. Upeita kuvia taas kerran. Kylmään veteen pulahdus on varmasti kokemus vailla vertaa. Ihanaa aurinkoista viikkoa sinne kauas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja oikein hyvää viikkoa sinnekin :)

   Poista
 3. Monia onnellisia vuosia oinaalle!
  Ihanaa kevättä siellä eletään, oikeaa hyvänmielen tekstiä ja kuvia, Oli mukava lukea.

  VastaaPoista
 4. Sussi, Marru ja Simpukka - kiitos tytöt <3 Mukavia päiviä teille kaikille...ja aurinkoa, paljon aurinkoa!

  VastaaPoista