Ei boyfriend jeans, vaan gentleman's coat

Uusi viikko ja uudet kujeet!

Viime viikot hikoiluttanut lämpöaalto on nyt jättämässä meidät Pohjanmeren rannikon asukkaat ja tänään odotellaankin jo sadetta ja ukkosta. Vielä sitä ei kuitenkaan näy ja kauppareissu oli yhä varsin lämmin. 

Viikonloppu mökillä oli taatusti kesän kuumin ja unikin tuli parhaiten tähtitaivaan alla, ei tukalan kuumassa kammarissa. Tähtitaivaan alle on ihanaa torkahtaa ja tällä kertaa näimme useamman tähdenlennonkin -wow!
Lauantai-ilta rannalla oli ainutlaatuisen kaunis ja tyyni. 
Kesällä syntyneet pääskyslapset lentelivät ympärillämme ja saivat tämän mummelin jopa liikuttumaan......ajatus lähestyvistä jäähyväisistä ei ole mukava ja kevääseen on pitkä matka. Venevajamme pääskyset ovat tulleet minulle rakkaiksi ja odotan niitä hartaasti joka kevät. 

Elokuu antaa helteisenäkin ensimakua syksystä. Valo ja varjot ovat muuttuneet, ensimmäiset lehdet putoilevat puista, tuoksuu syksyltä ja lintujen laulu on vaiennut. Lokkiluodollakin on rauhallista. 
Valokuvaamisen suhteen elokuun valo on mieleeni, koska syksyn kuulaus näkyy jo hienosti. 



Elokuun aurinko ikkunalla - valo on muuttunut. 








Valo ja varjot kertovat syksyn lähestymisestä. 













Purkkiruusu ilostuttaa, kun muuta kukintaa ei enää ole.








Työpaikalta ostetut pussilakanat toimivat nyt "torkkupeittoina" terassilla. 
Untuvatäkki pussilakanaan ja ihanat retropeitot olivat valmiit! Nämä olivat niin mökille sopivat. 








Muutama ruusu kukkii yhä pihassakin ja ruusunmarjoja on paljon.








Näitäkin riittää yhä. 







Rannassa.







Rauhaisa ilta lämpimässä vuonossa. 



























Mun pikkuiset kesäkaverini.






















Ja sunnuntaiaamu alkoi uimalla :) Mittari hujahti jo aamulla 27 asteeseen, joten päivä kului rannalla. 







Rannalla oli muuten tällä kertaa valtava määrä sudenkorentoja. Kuumuus taisi saada ne liikkeelle. 
Tämän kuvan kaverin ikuistin tosin jo kotona puutarhassa. Se oli rakastunut laventeliin.
Viehättäviä, vai mitä?






Näin hienoa viikonloppua emme varmasti enää tänä vuonna saa, siitä olen aika varma. Ihanaa kuitenkin, että kesä helli meitä näin syksyn lähestyessä - D-vitamiinia on tankattu varastoon.


Syksyyn on siis valmistuttava ja syysasujakin jo pikkuhiljaa ajateltava (halusipa sitä tai ei).
Minä olen etsiskellyt/katsellut uutta trench coat:ia, sillä nykyinen takkini vetelee viimeisiään (paljon pidetty) ja eilen sellainen sitten silmiini osui - meillä töissä, mutta herreavdelingilla. Kauniisti laskeutuva trench, siisti ja tyylikäs. Pakkohan sitä oli siis kokeilla, kun koko tuntui sopivalta ja takki miellytti silmää. 
Se istui mainoiosti ja oli ihanan kevyt. Mitä tehdä? 
Emporio Armanin label komeili takin kauluksessa ja aluksi mietin, että kyseessä on varmasti kopio (vaikea näistä on aina tietää), mutta takki oli kertakaikkiaan niin passeli, että päätin ostaa sen mukaani ja kokeilla vielä kotonakin. 
Kotona huomasin, että takin sisällä olevassa pesu-/tuotelapussa on valtava määrä tietoa (malli, tilausnumero, värinumero, koodi, valmistajatunnus jne.) Tutkin asiaa ja totesin, että takki onkin ilmeisesti aito. 

Nyt tepastelen tyytyväisenä gentlemannin takissani ja kiitän raamikasta ja kookasta kroppaani, joka kantaa tämänkin takin kuin mies ikään!
Valkoiset farkut, korkoa jalkaan, kultaa topin kaulukseen ja gentleman's coat niskaan. Maskuliini takki sopii vieläpä syksyn trendeihinkin! 

Romukauppiaan elämä on kyllä aika hyvää ja hauskaa. 
Se on luovaa, rentoa ja inspiroivaa hyväntekemistä - terveellistä siis :) Kun kyllästyn takkiin, lahjoitan sen Fretexiin - hyvä x 2 on vielä parempi juttu! 



Takki on kaunista työtä yksityiskohtineen.
Kuvaajaa ei ollut taaskaan paikalla, joten asukuvat ovat automaattilaukaisijalla otettuja.
Takin tiedot tulivat positiivisena yllätyksenä.




Oletteko te koskaan ostaneet herreavdelingista tai "lainanneet" miestenvaatteita?
80-luvulla lainailin paitoja isäni kaapista ja farkkuja poikaystävältä niinkin ahkerasti, että heiltä paloivat päreet :) 

Mukavaa viikkoa kaikille!

Vi snakkes, 

Marianna

Kommentit

  1. Helteet ovat täälläkin loppumassa. Kyllä on helteisestä elokuusta nautittu ja ammennettu energiaa pitkään pimeään syksyyn. Ilataisin on jo melko pimeää ja onkin kiva sytytellä kynttilöitä iltaa valaisemaan. Ihanan kirkasta vettä teillä siellä vuonoilla. Raikastavaa olisi pulahtaa viiöeään meriveteen. Uiminen on minulta jäänyt kokonaan tänä kesänä. Mukavaa viikonjaktoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nyt täällä sataa ihan kaatamalla ja taisin nähdä salamankin!
      Iloitsen jo yöunesta - uni tulee taatusti paremmin :)

      Mukavaa viikkoa!

      Poista
  2. Tänne tuli eilen ukkonen ja tänään on sataa lorottanut ihan koko päivän ja paljon. Nyt tuntuu, että kesä oli ja meni, mutta toivotaan vielä kauniita päiviä - vime syksyhän oli upea aina sinne marraskuuhun saakka. Syksyn haikeutta on kuitenkin jo ilmassa.

    Hieno löytö tuo takki! Ruutupaitojen suurkuluttajana ostan useinkin paitoja dressmannin alerekeistä. Boyfriend-paitoja, jotka boyfriendin toistaiseksi puuttuessa pitää ostaa itse kaupasta :). Vanha öljykangastakkikin taitaa olla miesten mallia ja sellaisena mukavan väljä. Näissä hevoshommissa ja muutenkin täällä maalla mukavuus ja käytännöllisyys on nimittäin se tärkein kriteeri.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nyt ovat ruudut erittäin trendikkäitä, joten olet ihan ajan hermolla.
      Minä tykkään myös ihan "lököhousuista" ja tallitakeista, varsinkin maalla. Minulta puuttuu vain se hevonen :)

      Täällä sataa nyt ihan kunnolla ja ukkonenkin taitaa kolistella jossakin. Helteen jälkeen se ei tunnu yhtään hassummalta, mutta toivon kuitenkin lämmintä ja kuulasta syksyä.

      Halit hevosille ja mukavaa viikkoa!

      Poista
  3. Mekin kävimme eilen illalla kesän ehkä viimeisellä uimarantakeikalla, mutta tänään oli vielä edelleen ihan mahtava kesäsää. Hyvään saumaan tulivat nämä lämpimät aurinkopäivät, sillä nyt tuleva syksy ei tunnu enää yhtään pahalta - kuten se olisi tuntunut, jos syksyyn olisi pitänyt siirtyä heinäkuun puoliväliin asti jatkuneista keleistä.

    Takkilöytösi on hieno ja sopii sinulle tosi hyvin. Iso peukku täältä!

    Ja vaikka toistankin itseäni, niin pakko sanoa silti: ihanat kuvat taas kerran ♥ Mukavaa viikon jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Kiva kuulla, että kuvia on mukava katsella - tuntuu välillä, että noita samoja rantakiviä kuvaan viikosta toiseen!

      Syksy todellakin helpottuu nyt helteiden ansiosta ja se on hyvä asia :) Toivotaan vielä, että sadetakki ei ole se ainoa syystakki ..... eikö?

      Mukavaa viikkoa Anu <3

      Poista
  4. Ooh taas on pakko näyttää näitä kuvia miehelle, nuo maisemat, kertakaikkiaan niin mielettömät. Pussilakanat on täydelliset mökille, todella suloiset. Kyllä joskus käytin poikaystävän farkkuja, mutta ukkeli on 192cm pitkä ja minä taasen 163cm, niin ei enää oikein onnistu, hih. ;)

    Kivaa loppuviikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eipä taida farkkujen lainailu onnistua ;)

      Oikein mukavaa viikonloppua sinne teille Tiia K!

      Poista
  5. Ompa ihania kuvia!! <3 Kivaa viikon jatkoa!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Valohoitoa psori-käsille ja mielelle :)

Syyspäivän throw back huhtikuun hetkiin

Kreikkalaiset tuliaiset