Käyn ahon laitaa, minä ilman....takkia :)

Juu, en sentään ilman paitaa, mutta kovasti kesäisissä tunnelmissa tuota laulua eilen lenkkipolulla hyräilin.

Syksyä on niin valtavan kiehtovaa kuvata!
Luonto on vaipumassa talviuneen ja kuitenkin tuntuu, että kuvattavaa on nyt jopa enemmän kuin kesällä. Kulissit ovat täydelliset!
Väriloisto, valo, varjot......kuin tanssi, joka on pakko ikuistaa ja josta on nautittava parhaansa mukaan.....
...ja mikäs tässä kuvaillessa, kun aurinko paistaa siniseltä taivaalta ja maailma on keväisen lämmin! 

Kamera, tuo osaksi minua muotoutunut "tuntosarvi" kulkee mukanani kaikkialla ja varsinkin lenkkipoluilla, joten luvatkaa HUUTAA siinä vaiheessa, kun ette enää jaksa Stavangerissa lenkkeillä!  Lupaan tulla puskista pois heti, kun mittarinne ovat punaisella. Kotikulmilla eilen. 
Viimeinen kuva on omasta puutarhasta tänään - marraskuun kukintaa.


Näillä eväillä jaksaa kyllä pitkälle pimeään talveen! 

Täällä kotosalla riehuu juuri nyt remontti! 
Viikon verran talossa pyöri muuraria, sähkömiestä ja kirvesmiestä, meteli oli kova ja pölyn määrä kiitettävä. Onneksi työ kohdistui kellariin ja minä sain hoidella päänsärkyäni yläkerrassa. 
Tällä hetkellä rakennetaan itse ja meno on rauhallisempaa, vaikka kirosanoja isännän suusta lipsahteleekin vähän liikaa....kaikki kun ei mene ihan niinkuin Strömsössä ;) 

Työn alla ovat kellari, kellarin kylpyhuone, kodinhoitohuone, kaksi makuuhuonetta ja yläkerran pikkueteinen. 
Vanhin tytär muuttaa viimeinkin kellariin, saa oman sisäänkäyntinsä, kylppärinsä ja rauhansa. Nuorin muuttaa vanhemman entiseen huoneeseen, joka remontoidaan hänen näköisekseen. Nuorimmaisen entisestä makuuhuoneesta tulee työhuone/toimisto/vierashuone. Sinne tulee bloggausnurkka, ompelunurkka, maalausnurkka ja kauan sitten Stockmannilta ostamani Vita Eos- höyhenlamppu pääsee vihdoinkin paikalleen. Olen varjellen sitä kaapissa säästänyt ja nyt sen aika vihdoinkin koittaa. 

Työhuone on suuri ilon aihe niin itselleni kuin nuorimmaisellenikin, joten suunnittelemme jo innokkaasti sen sisustamista. 

Pieni juttu oli kokeilussa jo tänään ja mielessä maalausnurkkaus. Spray-maalasimme tavallisen säilykepurkin kuparin väriseksi ja nuorimmaisen pensselit saivat näin uuden säilytyspaikan. 
Oksa lasipullossa (kirppislöytö) sai koristeikseen kaksi syyslehteä (spray-maalattuja tällä kertaa) ja se saattaisi näyttää hyvinkin kivalta maalausnurkan koristeena. 

Pikkuisen kokeiltiin jo talvivalotunnelmaakin, eli Halloweenina kurpitsaa valaisseet lamput saivat nyt valaista talolyhdyn, joka toikin sitten heti mieleen joulukirkon :)
Ihana aika siis edessä - ihanan syksyn jälkeen.

Joko te olette aloittaneet joulusisustamisen tai -askartelun?  


Meillä töissä jouluputiikki avattiin eilen ja vintage-joulukoristeiden metsästäjät olivat jonottaneet parkkipaikalla jo tunteja ennen liikkeen aukeamista. Siellä oli kuulemma ihan juostu ja tapeltu :) 

Oikein mukavaa jatkoa tälle ihmeelliselle marraskuun viikolle ja voikaahan hyvin.

Vi snakkes, 
Marianna


 Kommentit

 1. Sulla on niin kauniit kuvat ja kiva tapa kirjoitella että mikäs tässä on virtuaaliseurana lenkkeillä :)
  Parit tunnelmavalot on meillekin ilmestynyt, jouluvaloiksi en ainakaan vielä niitä tunnusta ja sekä joulukortti- että adventtikynttelikköideoita olen mielessäni pyöritellyt, ilman sen kummempaa tulosta vielä :)
  Kivaa viikkoa sinnekin!

  VastaaPoista
 2. Voi tuota tunnelmaa!
  Ja syksyn ihania luontokuvia!
  Mukavia muutoksen tuulia myös huushollissa, se on aina hauskaa arkiseen elämään!

  VastaaPoista
 3. Kyllä näitä kauniita kuvia lenkkipolkusi varrelta jaksaa katsella. Itsekin kuvaan luontoa mielelläni. Remontin keskellä asuminen on raastavaa, mutta sitten mun pääsee sisustushommiin on kivaa. Hyvältä näyttää jo nyt siellä. Mukavaa viikonjatkoa!

  VastaaPoista
 4. kutsuvat ja upeat lenkkimaastot!

  VastaaPoista
 5. Miellään täällä lenkkeillään siellä <3 Täällä on melkein kaikki puut jo paljaina ja mulla soi päässä Hectorin Lehdetön puu. Voi ne vintagejoulukoristeet on ihania mutta ei sentään tappelun arvoisia! Remonttihommissa kaikki ei suju aina ihan kohdalleen. Kuuluuko sieltä jotain toer tai jotain sinne päin? Tuon sanan kuulin monta kertaa ollessani Norjassa töissä. Ja kyllä, joulusisustaminen on jo alkanut. Iloa loppuviikkoon!
  60luvunnahkahousut.com

  VastaaPoista
 6. Nojatuolimatkat kauniiseen kotikaupunkiisi ja mökkimaisemiin kuuluvat olennaisena osana viikko-ohjelmaani, nautin niin kauniista kuvistasi ja soljuvasta tavastasi kirjoittaa <3
  Tsemppiä remontin keskelle! Lopputulos on varmasti kaiken vaivan arvoinen.

  Oikein ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
 7. Voi tuota väriloistoa! Remonttiaika on rankkaa mutta palkitsee kyllä. Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Olipa kerran blogi

2022 höyhensarjalaiset

Valohoitoa psori-käsille ja mielelle :)