Tanssien tuulen mukana talveen


Hei ja hyvää talviaikaa kaikille!


Minä ja panssarilaukuiksi ristityt matkalaukkuni kotiuduimme viime maanantaina kolmeviikkoiselta Suomi-retkeltä ja koetamme nyt "laskeutua" takaisin tähän norjalaiseen arkeen.
Laukut ovat jo lepotilassa, minä en.

Kaappini ovat nyt täynnä suomalaisia makeisia, glögiä, ruisleipää, hunajaa, kahvia, flunssalääkkeitä.... ja selkäni kaikesta kantamisesta kohtalaisen jumissa ;), mutta hei....sanon kuten mummoni aikanaan: "sen minkä ostan, jaksan kantaakin" .

Suomessa oli (yllätys, yllätys) jälleen kerran aivan ihanaa ja te, jotka seuraatte ig-tiliäni, olette varmasti matkakuviakin siellä nähneet. 
Tänne blogiini en Suomi-kuvia kuitenkaan tälläkään kertaa laita, vaan nämä syksyiset kuvani ovat kaikki täältä Norjasta.Syksy olikin täällä meillä suhteellisen kaunis aina lokakuun lopulle asti, joten tällä hetkellä riehuva tuuli puhaltakoot ikäänkuin talveen johdattelevana tanssina. 
Marraskuu on marraskuu, mutta onhan siinä hyviäkin puolia! 
Jouluttaminen on taas ok!
Joko olet aloittanut?Syksyä kuvina:
Kullankeltainen syyskuu ja perhepotretti :)


Syksyisiä kamerahetkiäOstin mökille öljylampun. 

Lokakuun viimeisen viikonlopun auringossa


Toivottavasti olette kaikki pysyneet terveinä. 
Corona-virus kun jatkaa marssiaan yhä vain ja pohjois-Norjassa jälleen uutena muunnoksena. Sen rinnalla marssivat myös influensa ja RS-virus, joten talvesta saattaa tulla vähemmän mukava.Tämän pidempää blogitekstiä en tällä kertaa saa kirjoitettua ja syynä on tuo vähän kiukutteleva selkäni. 
(Matkustan kyllä ritarin urheudella, mutta hinta, jonka matkalippujen lisäksi maksan, ovat kivut.) 


Oikein hyvää marraskuuta teille kaikille!


Vi snakkes, 

Marianna

Kommentit

 1. Ihania kuvia:) Seurasinkin kuviasi Suomen matkalta, sinulla oli hieno reissu. Tosi ikävä sinne, nyt juuri tasan kaksi vuotta kun olin viimeksi. Suomi-herkut varmaan hieman lievittävät ikävää; täällä me suomalaiset olemme surullisia kun FinnCrispiä ei ole näkynyt muutamaan kuukauteen kaupoissa, eikä tietoa koska taas tulee.tai tuleeko.
  Kaunista marraskuuta Marianna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi toivon, että olet FinnCrispiä jo saanut! On aina niin kurjaa, kun jokin suomalainen tuote poistuu/katoaa kaupoista. Niitä en niin paljon ole.

   Suomi on nyt napannut otteen minusta, eikä hellitä.

   Hyvää marraskuun jatkoa Jael <3

   Poista
 2. Hienoa että sait kuitenkin matkasi tehtyä ja varmasti oli ihanaa, ihania on myös nämä sinun kuvasi. Tosi kiva tuo öljylamppu .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nila ja kyllä, öljylamppu on ollut mieluinen.

   Hyvää marraskuun jatkoa <3

   Poista
 3. Hyvää syksyä ja joulun odotusta sinulle!

  VastaaPoista
 4. Miten kaunis öljylamppu! Tuollainen sopisi myös meidän uuteen huusholliin. Eilen virittelin pojan kanssa valoverkkoja ulos kuusien ympärille, ai että miten jouluinen tunne siitä tulikaan! Kyllä, pikaisen saa jo jouluttaa. Useampana iltana olemme jo virittäytyneet pikkujoulutunnelmaan nauttimalla glögiä lasitetulla parvekkeella. Mukavaa marraskuun jatkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunnelmaa on luotava, se auttaa pimeyden keskellä.
   Suomalainen glögi on niin herkkua, että voi että! Norjalainen onkin sitten vähän turhan sokeroitua, eikä ollenkaan niin hyvää, joten arvaapas kannoinko Suomesta glögiäkin?

   Ihanaa marraskuun jatkoa teille <3

   Poista
 5. Kuvistasi välittyy marraskuu, tunnelma tulee tänne asti. Hyvää marraskuun jatkoa ja joulun odotusta kaikesta huolimatta !

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lämpenee, viilenee, lämpenee, polttaa jo....eiku viilenee!

Vuonon rannalta moi

Ritiratiralla, tuli talven halla -kuvia